שלום, אני צריך עזרה

מצב
הנושא נעול.

Young MC

New member
שלום, אני צריך עזרה

שלום, אני צריך עזרה
אני צריך איזה קו או קווים מגיע ממגדלי עזראלי בת"א מגיע ללונה פארק בת"א, ואיזה מחזיר.. תודה רבה, אתם עושים עבודת קודש.

seffic

New member
בשעות היום, פועל קו 521 של אגד

שלום, אני צריך עזרה
אני צריך איזה קו או קווים מגיע ממגדלי עזראלי בת"א מגיע ללונה פארק בת"א, ואיזה מחזיר.. תודה רבה, אתם עושים עבודת קודש.
תבדוק את הזמנים, נראה לי כל שעה עגולה. אם אתה מפספס את הקו הנ"ל, תוכל לנסוע עם קו 27 של דן, שעושה קצת סיבוב ברמת אביב, אבל פועל בתדירות גבוהה. קו 27 מגיע לתחנת רכבת האוניברסיטה שנמצאת 5 דקות הליכה מהשער של הלונה פארק. תהנה!

Young MC

New member
תודה!!!../images/Emo9.gif

תבדוק את הזמנים, נראה לי כל שעה עגולה. אם אתה מפספס את הקו הנ"ל, תוכל לנסוע עם קו 27 של דן, שעושה קצת סיבוב ברמת אביב, אבל פועל בתדירות גבוהה. קו 27 מגיע לתחנת רכבת האוניברסיטה שנמצאת 5 דקות הליכה מהשער של הלונה פארק. תהנה!
תודה!!!

Young MC

New member
ואותו קוים מחזירים אותי גם לעזראלי?

ואותו קוים מחזירים אותי גם לעזראלי?

Young MC

New member
ואם אפשר ללכת ברגל

שלום, אני צריך עזרה
ואם אפשר ללכת ברגל
אז מה המרחק ואם אפשר מפה? :$ תודה.

אשור

New member
ממליץ לך לעלות על רכבת בעזריאלי

שלום, אני צריך עזרה
ממליץ לך לעלות על רכבת בעזריאלי
ולנסוע שתי תחנות עד תחנת האוניברסיטה

curi

New member
לפי דעתי תיקח פשוט רכבת לאוניברסיטה

שלום, אני צריך עזרה
לפי דעתי תיקח פשוט רכבת לאוניברסיטה

מצב
הנושא נעול.
למעלה