בשעות היום, פועל קו 521 של אגדשלום, אני צריך עזרה
אני צריך איזה קו או קווים מגיע ממגדלי עזראלי בת"א מגיע ללונה פארק בת"א, ואיזה מחזיר.. תודה רבה, אתם עושים עבודת קודש.![]()
![]()
תודה!!!בשעות היום, פועל קו 521 של אגד
תבדוק את הזמנים, נראה לי כל שעה עגולה. אם אתה מפספס את הקו הנ"ל, תוכל לנסוע עם קו 27 של דן, שעושה קצת סיבוב ברמת אביב, אבל פועל בתדירות גבוהה. קו 27 מגיע לתחנת רכבת האוניברסיטה שנמצאת 5 דקות הליכה מהשער של הלונה פארק. תהנה!
ואותו קוים מחזירים אותי גם לעזראלי?בשעות היום, פועל קו 521 של אגד
תבדוק את הזמנים, נראה לי כל שעה עגולה. אם אתה מפספס את הקו הנ"ל, תוכל לנסוע עם קו 27 של דן, שעושה קצת סיבוב ברמת אביב, אבל פועל בתדירות גבוהה. קו 27 מגיע לתחנת רכבת האוניברסיטה שנמצאת 5 דקות הליכה מהשער של הלונה פארק. תהנה!
5 דקות הליכהואותו קוים מחזירים אותי גם לעזראלי?
ואם אפשר ללכת ברגלשלום, אני צריך עזרה
אני צריך איזה קו או קווים מגיע ממגדלי עזראלי בת"א מגיע ללונה פארק בת"א, ואיזה מחזיר.. תודה רבה, אתם עושים עבודת קודש.![]()
![]()
ממליץ לך לעלות על רכבת בעזריאלישלום, אני צריך עזרה
![]()
לפי דעתי תיקח פשוט רכבת לאוניברסיטהשלום, אני צריך עזרה
![]()
מסתבר שמישהו הקדים אותילפי דעתי תיקח פשוט רכבת לאוניברסיטה
יצאתי ברכבת הקודמתמסתבר שמישהו הקדים אותי![]()
כמה יעלה לי כרטיס?לפי דעתי תיקח פשוט רכבת לאוניברסיטה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.