שלום,אני צריך עזרה קלה:

מצב
הנושא נעול.

abarth

New member
שלום,אני צריך עזרה קלה:

שלום,אני צריך עזרה קלה:
אני צריך למצוא מידות של קרונות רכבת (אורךXרוחבXגובה). מדובר בקרונות היותר ישנים של הרכבת, לא הצרפתים הכסופים, ולא אלה של alsthom. אני ממש לא זוכר איפה הם יוצרו. אהה וגם לא אלה ששופצו ממערכי הקרונועים הגרמנים הישנים משנות השישים.אני חושב שהם מיוגוסלביה או צ'כיה, אבל ממש לא בטוח. אני מאוד מקווה שמישהו יצליח להבין משהו ממה שכתבתי, ועוד יותר מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא את המידות שלהם. תודה מראש לעוזרים. מתן.

ה דרומי

New member
אפשר ../images/Emo91.gif תגיע מחר למוזאון בחיפה

שלום,אני צריך עזרה קלה:
אני צריך למצוא מידות של קרונות רכבת (אורךXרוחבXגובה). מדובר בקרונות היותר ישנים של הרכבת, לא הצרפתים הכסופים, ולא אלה של alsthom. אני ממש לא זוכר איפה הם יוצרו. אהה וגם לא אלה ששופצו ממערכי הקרונועים הגרמנים הישנים משנות השישים.אני חושב שהם מיוגוסלביה או צ'כיה, אבל ממש לא בטוח. אני מאוד מקווה שמישהו יצליח להבין משהו ממה שכתבתי, ועוד יותר מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא את המידות שלהם. תודה מראש לעוזרים. מתן.
אפשר
תגיע מחר למוזאון בחיפה
מוזאון של הרכבת ושם היו לך את מירב הפרטיים. איך?

abarth

New member
קודם כל תודה על העזרה! לגבי מוזיאון

אפשר
תגיע מחר למוזאון בחיפה
מוזאון של הרכבת ושם היו לך את מירב הפרטיים. איך?
קודם כל תודה על העזרה! לגבי מוזיאון
הרכבת, הייתי שמח להגיע אם רק הייתי יכול. אני לומד בבוקר ועובד בערב. ובלי קשר, אבא'שלי עובד בתחנת חיפה מזרח בערך 25 שנה, ומאז שאני זוכר את עצמי הסתובבתי שם בכל הזדמנות שרק היתה לי (אני בן 24 היום). זה סתם סיפור קצר בלי קשר
לילה טוב לכולכם!

A-T

New member
כנס ללינק הבא:

שלום,אני צריך עזרה קלה:
כנס ללינק הבא:
http://www.railnewsil.com/rolling/coachlist_h_3.html שם תמצא פרטים על אורך הקרונות הגרמנים\צרפתיים\אלחלד\האסלינגן\יוגוסלבים\בריטים

מצב
הנושא נעול.
למעלה