שלום..אני נוסע..ורשה מחכה לי

מצב
הנושא נעול.

בשבת אני עולה על מטוס "אוסטריאן אירליינס" וטס לורשה דרך וינה. אשוב ב 17 לספטמבר, אם ירצה השם... ביי ביי

צחקן

New member
להתראות.

בשבת אני עולה על מטוס "אוסטריאן אירליינס" וטס לורשה דרך וינה. אשוב ב 17 לספטמבר, אם ירצה השם... ביי ביי
להתראות.
ב"ה ולמה אתה אומר אם ירצה ה' כשזה בשבת ? הרי אתה מחלל שבת. מצד שני אם זה חברה של גויים יש סיכוישזה מותר. צריך לשאול בשו"ת און ליין.... .

ארזS

New member
סע לשלום וחזור לשלום.

סע לשלום וחזור לשלום.
וזה שאתה טס בשבת... נו, לא נורא. הטייס הוא "גוי של שבת"

תודה על האיחולים

סע לשלום וחזור לשלום.
וזה שאתה טס בשבת... נו, לא נורא. הטייס הוא "גוי של שבת"
תודה על האיחולים
ואם השם נתן לי את החברה של הגויים לטוס בשבת מארץ הקודש, ויש שם גם מוצרטים (הממתקים, לא הקומופוזיטור), אז מי אני שאתנגד לרצונו...

ארזS

New member
אני מקווה שתצלם שם ותעלה לכאן...

תודה על האיחולים
ואם השם נתן לי את החברה של הגויים לטוס בשבת מארץ הקודש, ויש שם גם מוצרטים (הממתקים, לא הקומופוזיטור), אז מי אני שאתנגד לרצונו...
בדרך בוינה תאכל גם שניצל טוב ותקנח באיזה שטרודל טעים... שמור על עצמך. אנחנו ממתינים כבר לתמונות

כבן למשפחה וינאית...

בדרך בוינה תאכל גם שניצל טוב ותקנח באיזה שטרודל טעים... שמור על עצמך. אנחנו ממתינים כבר לתמונות
כבן למשפחה וינאית...
יש לי את זה כאן..בבית אימי.... אבל תודה על האיחולים..

omer landau

New member
טיסה נעימה../images/Emo70.gif../images/Emo160.gif../images/Emo13.gif

טיסה נעימה

תחזור בשלום

oren*

New member
שמור על עצמך וטיסה מהנה ../images/Emo98.gif

שמור על עצמך וטיסה מהנה

david80

Active member
בני, אם אתה שומר כשרות...

בני, אם אתה שומר כשרות...
ואם אתה טס בבוקר, ייתכן שצפוי לך סיוט בארוחת הבוקר - אומלט שנראה כאילו שהשף בלע אותו וירק אותו חזרה למגש...

מצב
הנושא נעול.
למעלה