להתראות.שלום..אני נוסע..ורשה מחכה לי
בשבת אני עולה על מטוס "אוסטריאן אירליינס" וטס לורשה דרך וינה. אשוב ב 17 לספטמבר, אם ירצה השם... ביי ביי
סע לשלום וחזור לשלום.שלום..אני נוסע..ורשה מחכה לי
בשבת אני עולה על מטוס "אוסטריאן אירליינס" וטס לורשה דרך וינה. אשוב ב 17 לספטמבר, אם ירצה השם... ביי ביי
תודה על האיחוליםסע לשלום וחזור לשלום.
וזה שאתה טס בשבת... נו, לא נורא. הטייס הוא "גוי של שבת"![]()
אני מקווה שתצלם שם ותעלה לכאן...תודה על האיחולים
ואם השם נתן לי את החברה של הגויים לטוס בשבת מארץ הקודש, ויש שם גם מוצרטים (הממתקים, לא הקומופוזיטור), אז מי אני שאתנגד לרצונו...
כבן למשפחה וינאית...אני מקווה שתצלם שם ותעלה לכאן...
בדרך בוינה תאכל גם שניצל טוב ותקנח באיזה שטרודל טעים... שמור על עצמך. אנחנו ממתינים כבר לתמונות![]()
טיסה נעימהשלום..אני נוסע..ורשה מחכה לי
סע לשלום ושוב בשלום ובברכהשלום..אני נוסע..ורשה מחכה לי
סע בשלום וחזור בשלוםשלום..אני נוסע..ורשה מחכה לי
תודה אביתרסע בשלום וחזור בשלום![]()
או.קיי. אחכה לך ! נסיעה כיפית !!תודה אביתר
ואל תשים תמונות יותר מדי מענינות בשבועיים הקרובים...
שמור על עצמך וטיסה מהנהשלום..אני נוסע..ורשה מחכה לי
בני, אם אתה שומר כשרות...שלום..אני נוסע..ורשה מחכה לי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.