שלום, אני נוסעת!

שלום, אני נוסעת! ../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif

אני מאוד רוצה שתלוו אותי הלאה.. בטח שיש לי אשליות בקשר ללונדון לונדון כן מחכה לי גם שם אהיה איתו... אבל בלונדון יש מלא סרטים בלונדון יש מוזיקה טובה בלונדון טלוויזיה נהדרת בלונדון אנשים יותר נחמדים (?) כך שהקניות נעשות יותר נוח אתם רואים? טוב, די עם השיר מהפגר הזה אני יודעת שאני מאוד מאוד אתגעגע לכוללללללללללללללללם תחכו לי קצת? שלכם סוזי בדרכים....

פנגולין

New member
תהני!

הצונמי הזה קצת הרס לנו את התוכניות לירח דבש באיים המלדיביים... מזל שבאירופה אין צונמים

דפי26

New member
סוזי

תהני,תהני,תהני תרכשי,תרכשי,תרכשי תצלמי,תצלמי,תצלמי ואנחנו כאן נתנחם בערוץ 19(מתי את חוזרת)

../images/Emo163.gif הכי חשוב - תהני תבלי ../images/Emo24.gif

תעשי חיים ותצלמי גם בשבילי ובשביל השלישיה הסודית
אנחנו נתגעגע כאן בשקט (לבד ובחושך
)

נשממממממממווווווות שלי!!!!!!!!!!

אני כבר מתגעגעת...
אז בין אריזות של מנקי אוזניים וכפפות וסוודרים ושטיפת כלים (שהבית יראה נקי לגנבים...חחחח) אני פה מתגנבת... דפי - אני נורא אתגעגע לערוץ 19 - תשמרי לי על הגחלת רוב הזמן - אני פה ב-3.1....בערב המאוחר... hogod - אני אקנה (כבר יש מזוודה חצי ריקה מוכנה) עד שאתפוצץ... מישקי - מקווה שאת חיה שם חוּב, נשיקות! וכולם כולם כולם....HAPPPPPPPPPPPPPY NEW YEAR!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמופית

New member
תהני המון ../images/Emo24.gif

תעשי כיף חיים ושיהיה לכם הפי ניו ייר (באנגלית זה נראה יותר טוב, אבל למי יש כוח
)

shelycat

New member
יאללה סעי תזכירי לה שאני לא שכחתי

אותה ופעם הבאה אני אבוא ליותר זמן, תהני לך בסיילים ועל תשכחו לעשות משהו על תקן קולטורה גם כן. סעי בשלום וחיזרי עם ברכה (או מינימום מעיל וגרביים).

משקולת

New member
במקרה הצצתי כאן...

תעשי חיים!
את יודעת שלונדון בשבילי היא מספר אחת! מחכה לדיווחים סוערים מרחוב אוקספורד הקסום...

chubeza

New member
אוי לא הייתי כאן לומר שלום...!

אז למען הפרוטוקול או למקרה ויש תפוז באוקספורד סססססססססוזי!!! תרוקני את החנויות!!!!!!!!!!!!!!! ממתינות לדיווח...
חובייייז.

למעלה