שלום- אני מעוניינת להתייעץ לגבי דירה על הנייר
שלום,
אני חדשה פה אז הקדמה קטנה- אנחנו משפחה צעירה זוג+2 קטנים
יש לנו הזדמנות לרכוש דירת 5 חדרים באותו מחיר של הדירת 4 חדרים שלנו (ללא תוספת כספית) ובאותה שכונה
כמובן שאנחנו מאוד רוצים לעשות את זה כי זה יהיה כמו "להחליף דירות" ולשלם רק על עוד ומעט מאוד הוצאות נילוות
קיבלנו תוכניות של הדירת 5 חדרים אבל נראה שהרבה דברים לא מסתדרים בה כמו שהיא מתוכננת היום (הדירה עדיין בשלב שאפשר לעשות בה שינוייים), האם יש שינויים שיכולים "להציל אותה"?
כמובן שאם נחליט לרכוש נתייעץ עם אדריכל ומעצב פנים אבל בשלב הזה אני רק מנסה להבין אם הדירה בכלל ניתנת לתכנון מוצלח יותר או שזאת "הכלה"...
דברים שחשובים לי-
חלון במטבח (ושלא יהיה בבידוד)
שתהיה פינת אוכל מוגדרת
אשמח להשאיר שירותים מקלחת כפולים (אחד ביחידת הורים)
טיפים ורעיונות יתקבלו בברכה
תודה מראש,
ים
אגב, אני חשבתי על הרעיונות שמופיעים על גבי התוכנית:
- להחליף את המטבח עם החדר (מסומנים מכוכבית)
- להוריד את המרפסת שירות שהיתה למטבח וכך יהיה חלון בחדר אחרי ההחלפה
- ואני מרגישה שצריך לפתוח את המטבח במיקומו החדש שלא יהיה חנוק כמו חדר אבל לא הצלחתי למצוא לזה פתרון בינתיים
שלום,
אני חדשה פה אז הקדמה קטנה- אנחנו משפחה צעירה זוג+2 קטנים
יש לנו הזדמנות לרכוש דירת 5 חדרים באותו מחיר של הדירת 4 חדרים שלנו (ללא תוספת כספית) ובאותה שכונה
כמובן שאנחנו מאוד רוצים לעשות את זה כי זה יהיה כמו "להחליף דירות" ולשלם רק על עוד ומעט מאוד הוצאות נילוות
קיבלנו תוכניות של הדירת 5 חדרים אבל נראה שהרבה דברים לא מסתדרים בה כמו שהיא מתוכננת היום (הדירה עדיין בשלב שאפשר לעשות בה שינוייים), האם יש שינויים שיכולים "להציל אותה"?
כמובן שאם נחליט לרכוש נתייעץ עם אדריכל ומעצב פנים אבל בשלב הזה אני רק מנסה להבין אם הדירה בכלל ניתנת לתכנון מוצלח יותר או שזאת "הכלה"...
דברים שחשובים לי-
חלון במטבח (ושלא יהיה בבידוד)
שתהיה פינת אוכל מוגדרת
אשמח להשאיר שירותים מקלחת כפולים (אחד ביחידת הורים)
טיפים ורעיונות יתקבלו בברכה
תודה מראש,
ים
אגב, אני חשבתי על הרעיונות שמופיעים על גבי התוכנית:
- להחליף את המטבח עם החדר (מסומנים מכוכבית)
- להוריד את המרפסת שירות שהיתה למטבח וכך יהיה חלון בחדר אחרי ההחלפה
- ואני מרגישה שצריך לפתוח את המטבח במיקומו החדש שלא יהיה חנוק כמו חדר אבל לא הצלחתי למצוא לזה פתרון בינתיים