ככה אני מכינה
פשוט, טעים ואולטימטיבי.
דגי מושט לפי מספר האנשים שאוכלים
מלח, פלפל, לפי הטעם
פפריקה מתוקה
שום כתוש או שום גבישי
שמן זית
עירית/רוזמרין (אפשר גם וגם) שטופים
מערבבים בכלי שמן זית עם מלח, פלפל, פפריקה ושום,ומורחים את הדג מכל הצדדים ומבפנים.
מכניסים לתוך הדג את השבי התיבול
אפשר מסביב לדג להוסיף ירקות- עגבניות, פלפלים, בצלים, ולתבל באותו התיבול.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-20 דק'.
בתיאבון.