שלום!!אני חייב שתעזרו לי בעניים הזה

matanbmx

New member
שלום!!אני חייב שתעזרו לי בעניים הזה

שלום..אני רק מתחיל לנסוע...יש לי "haro revo" דבר ראשון רציתי לשאול איך האופניים האלו להתחלה.. דבר שני יש לי שמניות רציניות בשתי הגלגלים אני רוצה להחליץ ג'נטים או גלגים העיקר שיהיה לי כמה שיותר זול אני רוצה משהו איכותי.. אם אתם יכולים אתם יכולים להמליץ לי על חנות טובה וזולה?תודה... חשבתי לקנות מקורי..אם יש לכם חנות בשבילי תומרו!אני מראשון אז לא משהו רחוק...תודה רבה!

matanbmx

New member
על הג'נטים..

אמרו לי שמקוריים יעלו לי איזה 300-250...אני חייב שתמליצו לי כי אני רוצה כבר להתחיל לנסוע נורמלי!

TheGuyOnTheBike

New member
חישוקים (ג'אנטים)

חישוקים "מקוריים", כלומר, כמו אלו שבאו לך על האופניים כשקנית אותן, חדשות, זה לא רעיון טוב. הארו ריבו הן אופניים למתחילים וככאלו הן צריכות להיות זולות. כשהאופניים זולות צריך להתפשר ואתה מקבל חישוקים באיכות נמוכה, סינגל וול (הפטמות של החישורים מופרדות מהפנימית באמצעות סרט בלבד) או מקסימום איזה דאבל וול (קיר תומך בתוך החישוק) מאיכות חומרים והרכבה נמוכה. אם אתה רוצה ללמוד לעשות 180 אם האופניים שלך, אז אתה צריך לשדרג את החישוקים. חישוקים "מקוריים של הארו ריבו" פשוט לא יעמדו בעומס של הנחיתות של 180 אם אתה לא עושה אותו מושלם. חישוקים טובים תוכל למצוא בחנות של טל, israelbmx.co.il, אבל הם עולים 250-300 כל אחד, לפחות. מה שכן, לי יש שתי חישוקים משומשים במצב טוב - אחד הארו הפר פרו - אחד החישוקים החזקים, טריפל וול - אם 3 תומכות בין הפטמות לפנימית, בצבע כרום ("כסף") ואחד אודיסי האזארד מקורי כמו שטל מוכר, גם כן חישוק חזק מאוד וטריפל וול, בצבע שחור. אני מוכן למכור לך כל אחד מהם במאה וחמישים שקלים, הם במצב טוב.

matanbmx

New member
ל-TheGuyOnTheBike

אני די מעוניין בג'אנטים שלך אבל הבעיה שלי שאני לא יודע איך לבדוק את המצב של הג'אנט... תשאיר מספר פלא אני כבר יצור איתך קשר..

matanbmx

New member
אוקיי

שאלה קטנה מה המצב שלהם? איזה הברגה יש להם? וכמה אתה רוצה על שניהם ביחד?

TheGuyOnTheBike

New member
מצב טוב

אני לא מציע לך גלגל שלם. אני מציע לך חישוק. אז הברגה זו לא שאלה רלוונטית. 48 חורים שניהם ביחד - 150 ועוד 150 זה 300 שקל חדש.

israelbmx

New member
מתן

בוא תלמד משהו מהעולם שלנו - "חישוקים", כמו אלו שמגלגלים על הבטן בכיתה ג', לא כוללים שום דבר אחר - זה לא גלגל שלם. אם אתה מחפש גלגל שלם - תרשום את זה בברור. תוכל למצוא גלגל אחורי טוב משומש נראה לי בסביבות ה-400 ש"ח. ואם אתה קונה רק חישוקים - מישהו צריך להרכיב אותם, לא? תיקח גם את זה בחשבון... ותתחיל לחסוך.

matanbmx

New member
טוב..

אז כמה יעלו לי החישוקים האלו לא יד שניה חדשים? תודה על העזרה אני פשוט לא הכי מבין כי רק עכשיו אני מתחיל..

StreetProBmx

New member
כנס מתן

חישוקים: שחODESSEY HAZARD LIGHT : 320 שחPRIMO HULA HOOP : 300 שחPRIMO BALANCE 7005 : 400

matanbmx

New member
שאלה אחרונה..

ה"חישוק" זה כולל את הברזלים האלה שיש בפנים? אני מתכוון לפסים האלו שעוברים באמצע..

matanbmx

New member
ואוו

אז אתה רוצה לומר לי שאם אני קונה 2 ג'אנטים זה יצא לי 600?אני מתכוון לג'אנט הזה:"PRIMO HULA HOOP"... ולמי שיש יד שניה שיגיב בבקשה... אני ממש מצטער על חפירה...סליחה... ותודה רבה..

cOolMarK

New member
אלון TheGuyOnTheBike הציע לך

שני חישוקים משומשים במצב מעולה במחיר של 300 שח. הם לא כוללים את הספוקים("שפיצים") שמחברים בין בחישון להאב("נאבה").

matanbmx

New member
טוב...

החישוק הוא בלי הברזלים האלה הקטנים שיש איזה 30 ומשהו..(לכל חישוק משהו אחר) וכמה עולה לשים את הברזלים הקטנים?

TheGuyOnTheBike

New member
אם השפיצים הישנים שלך טובים

לא צריך להחליף. אם אתה מתעקש להחליף את השפיצים זה יהיה משהו כמו 5 שקל לשפיץ, 96 שפיצים - משהו בסביבות ה450 שקל.

למעלה