שלום אני חדש למרות שאני הרבה זמן

snier1991

New member
שלום אני חדש למרות שאני הרבה זמן

קורא ממשהתאכזבתי מהפרק של הים כאילו תמיד היו פרקים שמבוססים על אמת כמו הכומר שאנס והכנסיה הגנה ורק בזכות אישתו תפסו אותו ושהאמא רצחה את התינוקת שלה אבל הפעם זה היה מוגזם העתיקו מפשע שהיה בשנות החמישים על שני ילדים שעשו את הפשע המושלם ורצחו ילד שכן שלהם וגילו את זה רק בזכות המשקפים שהיו בזירת הפשע ושניהם למדו בבתי ספר יוקרתים מחוק וסדר ציפיתי ליותר חבל

elcool

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

בפורום שלנו יש מן חוק כזה שכל פעם שפותחים שרשור חדש על פרק כלשהו, אז לפחות בהודעה הראשונה יש סימן
(ספוילר). וגם עצה אישית: סימני ניקוד. ועוד פעם: ברוך הבא!

Nimst

New member
לא ראיתי היום, מה בדיוק היה?

וברוך הבא
תראה, יש פרקים טובים יותר ויש טובים פחות. אולי בפרק של היום הם לא הבריקו (ואולי כן, לא ראיתי).. קורה, אף אחד לא מושלם p:

דנה שי

New member
ברוך הבא!../images/Emo13.gif

נראה לכם שפדופילים ועברייני מין צריך להחזיר לחברה בכאת קלות? הרי ברור שבלי שום טיפול הם יחזרו לעשות את אותם דברים ויש כאלה שמקבלים רק מאסר על תנאי או תקופה מאוד קצרה בכלא, לדעתי צריך לתת להם זריקות שמנטרלות את הדחפים שלהם או לשים אותם תחת איזה מעקב או משהו כזה. ונכון שגם לפושעים יש זכויות, אבל הדבר הראשון שראיתי ששוקלים בסדרה (וגם בשיעורי קרימינולוגיה) זה טובת הכלל לעומת הפרט.
איזה מפגרת אני, רציתי לראות את הפרק של היום, ובסוף אני צריכה לעבוד, אז חשבתי: נו, טוב, אני אקליט את הפרק, ואז נזכרתי שכבר יש את הפרק על קלטת

snier1991

New member
../images/Emo58.gif

אנסו ילד בן שמונ בהתחלה חשבו שזה איזה אנס מפעם ונהיה באלגן תקשורתי אבל גילו שזה שני ילדים כמו שתיארתי

למעלה