שלום אני חדש כאן

fistacio

New member
שלום אני חדש כאן

אני אהבתי לראות היאבקות בשנת 2001, ואז לא יודע מה קרה פתאום הם הפסיקו לשדר ולא היה לי איך לראות, אז כמעט שחכתי מהיאבקות, אבל אז מצאתי אתר אחד שנקרא WWEMAG.COM וראיתי שם אפשרות למעלה ''פורום'', אז נכנסתי לזה וראיתי פורום של תפוז נרשמתי ועכשיו אני כאן, מקווה שתעזרו לי לחזור לעניינים, תודה!!!

t-man

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif

דבר ראשון ברוך הבא לפורום
מקווה שתשתתף ולא תתבייש לישאול שאלות אתה יותר מוזמן ליקרוא את ה"שאלות נפוצות" של פורום כמו כן אתה מוזמן להכניס את יום ההולדת שלך ל"לוח אירועים" של הפורום אני גם מבקש ממך בבקשה ליקרוא את תקנון הפורום-תודה
אני מקווה שאתה כאן כדי להישאר

adi ks

New member
ברוך הבא

אני מקווה שלא תעזוב אותנו ותישאר ותהייה פעיל בפורום

MetalliKosta

New member
ברוך הבא!

שאלה לי אלייך...היית צופה ברסלינג ב93-94 או שהתחלת לראות ב2001?

fistacio

New member
לא לא ראיתי רסלינג ב93-94 התחלטי

לראות רק בשנת 2001

fistacio

New member
ואגב תודה על הקבלת פנים היפה

קראתי כבר את התקנון אבל לא הבנתי את הקטע של הספויילרים מישהו יכול להסביר לי?

Crossface

New member
הסבר לספויילר

כל דבר שקרה בתוכנית של האבקות (לא משנה איזו חברה) ולא עבר שבוע מזמן שידורה באהר"ב צריך להזהיר לפני שאתה כותב על דבר כזה כי לוקח זמן עד שאנשים רואים את זה והוחלט ששבוע זה זמן מספק. אתה יכול להזהיר על ידי כתיבת "ספויילר" בכותרת או ע"י האייקון

kendog keds

New member
ברוך הבא! איזה מוזר זה...

תחשבו שהוא לא הכיר את תקופת הזוהר של הרוק, את תקופת האגדתיות של טייקר הדדמן וזכרונות נוסטלגיים שלו מדבר מהקבר, DX, מיק פולי נופל מהכלוב, המלחמה בין WWE ל-WCW, הוא לא יודע מי זה דוינק, יוקו, ברט הארט, בכלל כל סיפור הדפיקה... מגניב, יש לך הרבה חומר מעניין להשלים!

fistacio

New member
דווקא את המלחמה בין WWE וWCW

ראיתי שהיה קרב כזה שבסוף THE ROCK וSTONE CoLD STeVe ausTIN נשארו אחרונים ואז KURT ANGLE בא והרביץ לאוסטין אם חגורה ורוק עשה לו מן טריק כזה אם היד בצוואר ונצח

MetalliKosta

New member
לא מדובר על זה

מדובר על מלחמת הרייטינג של WCW וWWF,אתה מדבר על הפלישה שזה משהו אחר לגמרי

hirshfe

New member
ברוך הבא

אני לא אחזור על דברי האחרים בסופו של דבר זה אחלה מקום

למעלה