שלום אני חדש. אשמח להצטרף אליכם.
שלום לכולם. בחור תחת הניק "Aountrio" הזמין אותי להצטרף לקהילה של WOW של תפוז. אני בחור חברותי,סטודנט,בן 23. בזמני יצא לי לשחק הרבה משחקים מרובי משתתפים (MMO וFPS) בהם יכולתי לשחק שעות רבות בלי שום דאגה בעולם אך כיום כאשר אני סטודנט וגם עובד במקביל (לומד גם סמסטר קיץ
) זמן המשחק שלי התקזז דרסטית ל2-3 שעות ביממה, להשבעת רעבוני לMMO ולאחר בדיקת כמה משחקי MMO מובילים החלטתי להשקיע את זמני המועט בWORLD OF WARCRAFT בגלל PVE מתקדם וקהילה גדולה (PVP פחות מעניין אותי לעת עתה). הבנתי כי רוב הקהילה נימצאת בKAZZAK-HORDE - האם זה נכון? האם יש שרתים מומלצים אחרים מומלצים שניתן למצוא בהם קהילה בוגרת ותומכת לווא דווקא ישראלית ואין בעיה לדבר אנגלית (אני מדבר אנגלית שוטפת) אם כי ישראלית עדיפה (מבחינת שעות משחק) וכן גם אם תוכלו להגיד בערך מה טווח הגילאים בפורום\בשרת אשמח מאוד. מאג'י.
שלום לכולם. בחור תחת הניק "Aountrio" הזמין אותי להצטרף לקהילה של WOW של תפוז. אני בחור חברותי,סטודנט,בן 23. בזמני יצא לי לשחק הרבה משחקים מרובי משתתפים (MMO וFPS) בהם יכולתי לשחק שעות רבות בלי שום דאגה בעולם אך כיום כאשר אני סטודנט וגם עובד במקביל (לומד גם סמסטר קיץ