שלום אני חדש. אשמח להצטרף אליכם.

• פותח הנושא maji4
  • פורסם בתאריך

maji4

New member
שלום אני חדש. אשמח להצטרף אליכם.

שלום לכולם. בחור תחת הניק "Aountrio" הזמין אותי להצטרף לקהילה של WOW של תפוז. אני בחור חברותי,סטודנט,בן 23. בזמני יצא לי לשחק הרבה משחקים מרובי משתתפים (MMO וFPS) בהם יכולתי לשחק שעות רבות בלי שום דאגה בעולם אך כיום כאשר אני סטודנט וגם עובד במקביל (לומד גם סמסטר קיץ
) זמן המשחק שלי התקזז דרסטית ל2-3 שעות ביממה, להשבעת רעבוני לMMO ולאחר בדיקת כמה משחקי MMO מובילים החלטתי להשקיע את זמני המועט בWORLD OF WARCRAFT בגלל PVE מתקדם וקהילה גדולה (PVP פחות מעניין אותי לעת עתה). הבנתי כי רוב הקהילה נימצאת בKAZZAK-HORDE - האם זה נכון? האם יש שרתים מומלצים אחרים מומלצים שניתן למצוא בהם קהילה בוגרת ותומכת לווא דווקא ישראלית ואין בעיה לדבר אנגלית (אני מדבר אנגלית שוטפת) אם כי ישראלית עדיפה (מבחינת שעות משחק) וכן גם אם תוכלו להגיד בערך מה טווח הגילאים בפורום\בשרת אשמח מאוד. מאג'י.

Aountrio

New member
לגבי הקהילה.

אם תקרא עוד פוסטים של VGAMES תבין את ההבדל בין הפורום הנוכחי לפורום ההוא. רוב הקהילה שם נמצאת ה KAZAAK כאן לדעתי יש אולי אחד או שניים. יש פוסטים קודמים שכל אחד מציין מהיכן הוא. בעקרון כל השאלות כבר נענו כאן זה רק עניין של חיפוש. הזמנתי אותך לכאן כי ראיתי שאלה בוגרת ולא אופיינית לפורום ההוא. אז אתה מוזמן לשאול אותה שוב בפוסט חדש אם אני לא טועה זה היה לגבי דמות ראשונה לך ולחבר שתעלו איתם רמות ביחד. וברוך הבא.

maji4

New member
התרשמות מהפורום.

מחיפוש בפורום ומכמות ההודעות הרבה שניכתבת כאן ביום ומתוכן ההודעות התרשמותי הרישונית כי אכן קיימת כאן קהילה גדולה, מגוונת ומבוגרת ברובה. ואכן צדקת והודות לחיפוש נענו רוב שאלותי אך גם רבות נוספות התעוררו - בקרוב אפתח "פוסט" בנושא.

Shaye87

New member
ברוך הבא

מה שלא תעשה, אל תבחר בשרת Mazrigos. אני מעלה שם דמות והשרת על הפנים, אני ממש מבואס מכל הבחינות, אבל החלטתי "לסחוב" עד רמה 80 (רמה 61 כרגע, די מתקתק את זה :)), ואז לעשות חושבים לאיפה לעבור. בהצלחה!

Shaye87

New member
לגבי הגילאים

יש ויש, לפחות ממה שאני רואה וגם יש דיון שפתחתי בעבר על הגילאים אתה מוזמן לחפשו, הטווח הוא בין 20-35 :). אני אישית בן 22.

Fanty S

New member
רוב הקהילה הישראלית בWOW היא די מעצבנת

קינגה נרדף היום על ידי ישראלים ("ma hamazav gever?") בשרתים האירופאים כולם משחקים באותן שעות בלאו הכי, ככה שישראלים לא צריכים לעניין אותך בצורה מיוחדת (ההבדל היחיד הוא שרובנו לא יכולים לשחק ביום ראשון בבוקר
)

Kingeh

New member
כן זה היה מצחיק

איזה חבר שלנו מהגילדה הכיר מישהו ישראלי והוא אוטומטית השוויץ "יש לנו מישהו ישראלי בגילדה" איך שהוא אמר לו את השם קיבלתי לחישות מ5 אנשים שונים "מאיפה אתה?" "מה קורה?" "היי אתה פה?" "Ma kore itha gever?" וכן הלאה... מסתבר שיש משהו כמו 9 ישראלים בשרת שלנו שמסתובבים כולם בונטרילו יחד.

רוקי

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

כן, הגעת למקום שיתאים לך, רוב האנשים כאן באיזור הגיל שלך, גם אני בסביבה. בנוגע לקהילה הישראלית, כמו שאונטוריו כתב, רוב החברים בקהילה של vgames משחקים בשרת kazzak בצד ההורד, בעבר היתה גם קהילה של אליינס, אבל היא התפרקה. הקהילה שנשארה שם יחסית יותר צעירה בגיל. למיטב ידיעתי אין עוד קהילה גדולה של ישראלים על שרת מסויים. כאן בפורום החברים די מפוזרים בכל מיני שרתים. אתה יכול לראות את ההתפלגות בשרשור הקישורים לארמורי: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1700&MessageId=131929000 בכל אופן, תרגיש חופשי לשאול כאן שאלות ובהצלחה!

Typpo

New member
יואו ../images/Emo3.gif

כרגע עברתי על השרשורים הקודמים ושמתי לב שאתה בHorizons..יש לי הרבה חברים משם
חשבתי שאני היחידי מJaedenar

רוקי

New member
דווקא בעבר היתה שם קהילה של כמה ישראלים

ש-vgames הקימה לאליינס, אבל היא התפרקה לאט לאט. היום יש בשרת כמה ישראלים שאני מכיר, אבל לא הרבה. תרגיש חופשי ללחוש לי

SiC

New member
ברוך הבא!

מקווה שתהנה פה, ובהצלחה במשחק. איזה עוד MMO שחקת?

maji4

New member
MMO ששיחקתי

MU-Online Lineage II Knight Online City Of Heroes Silk Road

Shaye87

New member
KO אחד המשחקים... שיחקתי ב- MYKO תקופה מאוד

ארוכה, הארדקור :)

למעלה