ברוכה הבאה לולי80../images/Emo140.gif ו...
בתור סטודנטית , שנה שלישית, שגילתה בשנה הראשונה ללימודים שהיא לקויית למידה, אני אומרת לך מכל הלב שתלכי על זה ותבררי את העניין עד הסוף. כי מרגע שמגלים, נכון שבהתחלה זה קצת שוק , אבל הכל נהיה רק יותר קל. ממש לא יותר גרוע כמו שאת חושבת. קודם כל את מודעת לקושי, יש לו סיבה והוא לא סתם ככה. אני לדוגמא חשבתי שאני מטומטמת עד שגיליתי שיש סיבה לקשיים שלי. דבר שני את יכולה לטפל בלקות, לא להעלים אבל בהחלט לרכוש אסטרטגיות ומיומנויות מתאימות בהתאם ללקות. תדעי לאיזה בעל מקצוע לפנות לקבלת העזרה המתאימה ביותר שיעזור בדיוק בנקודות קושי ע"פ האבחון. ודבר אחרון והוא לא פחות משמעותי עבורי, בתור סטודנטית קיבלתי הקלות וזה מאודדדדדד עוזר ועושה את החיים להרבה הרבה הרבה הרבה יותר קלים ולמרצים יש נכונות לעזור כשאת מספרת להם (ולא צריך לכולם כמובן, אלא רק למי שצריך לדעת, יותר נכון למי שאת צריכה את עזרתו). יש למי לפנות במוסדות האקדמאיים, יש רכז/ת ליקויי למידה שמכוונים אותך ומייעצים , קחי לדוגמא את יונה שלנו, מנהלת הפורום שזהו אחד מבין הרבה תפקידים שיש לה. אז לסיכום כפי שהבנת בוודאי וכפי שפתחתי את ההודעה, לכי על זה! ועדיף כמה שיותר מהר כדי לא לבזבז זמן ואנרגיות לחינם.