א אבודה ברוח New member 21/9/04 #1 שלום אני חדשה פה!!! ../images/Emo124.gif אני מזה חולה על בריטני!!! מתה עליההההההההה!!!! איזה יפה היא נכון?
שלום אני חדשה פה!!! ../images/Emo124.gif אני מזה חולה על בריטני!!! מתה עליההההההההה!!!! איזה יפה היא נכון?
מ מונטה קרלו New member 22/9/04 #2 ברוכה הבאה... שלום אני ליבי ואני בת 14 וחצי מת"א אני אשמח להכיר אותך ואני מקווה שתשתלבי פו יפה גם אני בערך חדשה פה
ברוכה הבאה... שלום אני ליבי ואני בת 14 וחצי מת"א אני אשמח להכיר אותך ואני מקווה שתשתלבי פו יפה גם אני בערך חדשה פה
J jt fan New member 22/9/04 #5 ברוכה הבאהההה../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif../images/Emo95.gif מיכל.
B bhadar New member 22/9/04 #12 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחח רק עכשיו ראיתי את החתימה שלך!!!! צפוניות רולז
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחח רק עכשיו ראיתי את החתימה שלך!!!! צפוניות רולז
D Dream within a Dream New member 22/9/04 #11 ../images/Emo41.gifאת לא טיפה צינית במקרה../images/Emo35.gif בכל מקרה, ברוכה הבאה.. אני מניח..
M matrixtrinity New member 22/9/04 #14 WELCOME HOME ../images/Emo24.gif קוראים לי טל\טלוש\טלטלונה\איך שתרצי חח ואני בת 14 וחציון מתל אביב!! --->
WELCOME HOME ../images/Emo24.gif קוראים לי טל\טלוש\טלטלונה\איך שתרצי חח ואני בת 14 וחציון מתל אביב!! --->