שלום, אני אורח ויש לי כמה שאלות

אריה31

Member
מנהל
שלום, אני אורח ויש לי כמה שאלות

זה עתה גיליתי על קיום של פורום לשחקנית החמודה והיפה, והיהודיה :) אז נעים מאוד לכם, חברי פורום שרה מישל גלר. ואלו השאלות שלי: 1.האם אתם אוהבים את שרה מישל גלר או את באפי? (אודה ולא אבוש שראיתי פרק אחד מלא ואולי עוד כמה קטעים לא יותר של הסידרה המדוברת 2. שרה מישל נשואה או שיש לה חבר? (לא שאני מפנטז, סתם לידע כללי חח) 3. למה יש לה שתי שמות? 4. שמתי לב שבחלק מהסרטים ובסידרה היא לא מורידה שיער מהידיים. גם בעיניכם זה בולט? זה בכלל משנה? לשרה (באפי) יש המון מעריצות, האם זה השפיע על מישהי גם לא להוריד שיער? (בעיני זה הופך לעוד יותר מושכת) תודה מראש לכל מי שיענה/תענה :)

אליעד699

New member
תשובות..

1) אני אוהב את שרה מישל גלר כבן אדם ואת באפי כדמות... 2) שרה נשואה לצערי לפרדי פרינז' ג'וניור.. שחקן דיי כושל.. 3) יש לה שם אמצעי... להמון יש .. 4) היא לא הורידה בעונות הראשונות של באפי.. אני חושב שעכשיו היא מורידה.. בכל מקרה זה לא בולט.. אבל אם אפשר שתוריד..! מגעיל אותי בנות שעירות חחח

אריה31

Member
מנהל
לצערך היא נשואה חחח

ב"משחקי פיתוי" היא לא הורידה, אבל זה סרט לא כ"כ חדש. תודה על האינפורמציה ועל התשובות בכלל, אליעד:)

smgfan

New member
כמובן שאני אוהבת את שרה כבן אדם

באפי היא דמות שכיף להזדהות איתה והיא חלק משרה כמובן.
שיערות בידיים זה לא משנה, חוץ מזה אצלה הן בלונדיניות ורואים אותן רק כשיש אור חזק של שמש על העור. ואני לא חושבת שאנחנו מתמקדות דווקא בחלק הזה בשרה (בשיער הגוף, אני מתכוונת) יש כ"כ הרבה דברים אחרים יותר חשובים ומשפיעים בחיים מזה. אני מקווה שתישאר בפורום הנחמד שלנו
אתה מוזמן מאוד לפתוח עוד שרשורים וכמובן גם לענות על הסקר

Aspen

New member
תוספות

בקשר לשם: שמעתי שבגלל שכבר הייתה שחקנית שקוראים לה שרה גלר, אמא שלה החליטה להוסיף את השם האמצעי, לעשות אותו יותר מסתם שם אמצעי שלא משתמשים בו. בקשר לשיער: שמעתי על זה אבל אף פעם לא שמתי לב לזה, אז לי זה לא בולט. לא כולן מורידות שיערות בידיים. זה לא איכס כמו שיער ברגליים או בבית השחי. אז אני לא חושבת שזה ממש משנה אם היא מורידה בידיים או לא. דבר אחרון, לא תוספת אלא עונה על השאלת סקר: כמו שכבר אמרו מעליי, אני אוהבת מאוד את שרה כבן אדם וגם כשחקנית, ואת באפי בתור דמות. יש עונות שאני אוהבת את באפי פחות ויש שיותר. אז תלוי. לפעמים היא ממש כלבה (באפי, לא שרה).

אריה31

Member
מנהל
אז אתם באמת אוהבים את שרה

כי נתקלתי בכ"כ הרבה אנשים באינטרנט שמזהים את שרה כבאפי (ואולי קצת בצדק כי רוב הפרסום שלה בא מהסידרה)

smgfan

New member
זה די טפשי לזהות את שרה עם דמות

שהיא סה"כ מגלמת. זה לא שהיא לא מביאה דברים מעצמה - אבל זו רק דמות

אריה31

Member
מנהל
תודה, ואני אשתדל להישאר../images/Emo13.gif

לא הבנתי על איזה סקר לענות. התכוונת אולי על השאלון?

Aspen

New member
נצל"ש בנוגע לסקר

לא נראה לי כולם יודעים למה הכוונה בסדר.

smgfan

New member
התכוונתי לסקר הפורום כמובן ../images/Emo24.gif

זה נמצא בסרגל למעלה...

למעלה