שלוםםםםםםםם

f u c k it

New member
שלוםםםםםםםם

טוב אז שלום לכולם אני אליעד,חדש פה בפורום כן כן.. רק היום כשגילתי שיש את הפורום כזה.. מגיל קטן רציתי אחד כזה.. תמיד שאבא שלי שאל אותי מה אתה רוצה ליומהולדת אמרתי לו:פורום הומור... יאללה אני זוכר את זה כאילו שזה היה כשהייתי קטן... בקיצור טוב לשמוע שיש כזה פורום ואני אתחיל לקחת חלק בפורום הזה... ד"א אני כותב מערכונים(בשביל שיהיה לי עם מה להופיע!!!) אז אני אצרף לכם את המערכון האחרון שכתבתי,אם משהו לא מובן לכם שמה אז כנראה שאתם מפגרים,סתם תשאלו אני אסביר :)... ותנו תגובות עליו.. ואם יש עוד כאלה שרושמים או שמכירים מערכונים מצחיקים אז תוסיפו להודעה הזאת :)...

f u c k it

New member
זה נראה על הפנים במסמך..

אז אני ארשום את המערכון פה... מערכון-"איזה טסט עברת"? על הבמה שטיח מכוער ומלוכלך ועליו אני ישן עם בגדים מוזנחים ליד השטיח יש מיטה גבוהה ויפה עם סדינים חדשים וליד זה קולב עם בגדים יפים) אני שוכב על המיטה..פתאום מצלצל השעון מעורר (נכנסת חמוטל-לבושה בבגדים יפים) חמוטל:אליעד קום,נו כבר תתעורר...(אני לא מתעורר).דופקת צעקה חזקה(אני מתעורר) אליעד:אני פשוט חולה על זה שאת מעירה אותי..זה כזה מרגיע יאללה... חמוטל:אתה יודע מה השעה? 8 כבר,עוד חצי שעה יש לך טסט אליעד:וואי נכון...הטסט ,שכחתי ממנו.עזבי אני לא אלך כבר! חמוטל:סליחה?לא תלך?מה נראה לך אני אשאר כל החיים תקועה איתך ועוד אסע במוניות ואוטובוסים..i dont think so אם אתה לא עובר את הטסט הזה אני עוזבת אותך אליעד:לד'ע לפעמים יש לי מין תחושה מוזרה כזאת שאת מנצלת אותי מין אינטואיציה גברית כזאת... חמוטל:אני?אתה לא מתבייש?ככה אתה מדבר עלי..אני? שקמה כל בוקר הולכת לספר לעשות פן ואחרי זה לעשות שופינג לקנות בגדים כדי להיות יפה וכל זה בשביל מי?בשבילי? אליעד:אז לא בישבלי חמוטל:תפסיק לחשוב רק על עצמך,גם אני קיימת בקיצור תלך לטסט תהיה מרוכז ותדע לך שאני בכל מקרה איתך גם אם אתה עובר את הטסט וגם אם אתה עובר את הטסט אליעד:יש ידעתי שאפשר לסמוך עלייך! חמוטל:כן חומד יאללה צא לדרכך... אליעד:הינה אני יוצא,לד'ע הפעם יש לי תחושה אני בטוח עובר!!! מין אינטואיציה גברית כזאת-אצלי היא חדה במיוחד את יודעת..בקיצור סטאר! (יוצא) חמוטל:האמת...אני מקווה שאם הוא יכשל זה לא ישבור אותו ככה כשהוא יבוא אני אוכל לחבק אותו...ולחבק אותו,ולחבק ולחבק ולחבק..עד שאני אשמע את הקלאק מזה בטוח הוא ישבר! (חושך על הבמה..כעבור שעתיים) חמוטל:נווו איך היה? אליעד:איך היה?,רמת נהיגה כזאת הטסטר הזה לא ראה הרבה זמן.. חמוטל:יוו מאמי אני חולה עליך,יפה תואר שלי,נסיך שלי.. אהה ותגיד איפה הרשיון? אליעד:אני צריך לקבל כל רגע שיחה מהמורה שלי שיגיד לי שעברתי רישמית.. תראי צחוקים אני אשחק אותה מופתע כאילו ואני ל'דע שעברתי חח.... חמוטל:כן כן איזה צחוקים זה יאללה... (טלפון,בזמן שאני מדבר היא מוציאה תיבה ישנה עם אבק עליה עושה עליה פוו פותחת את התיבה ומוציאה ממנה דברים של אוטו-הדבר הזה שתולים על המראה שעושה ריח טוב,הכלב שרק הראש שלו זז..) אליעד:הלו?נווו מה נסגר עם הטסט,עברתי? מה באמת? יאאא אני לא מאמין? ברצינות??? טוב תודה יאללה ביי...(מנתק) חמוטל:אין אין אני חולה עליך נסיך שלי,יפה שלי,מתוק שלי אליעד:נכשלתי... חמוטל:מחלה אתה,זבל,נבלהה תמות כבר תמות! איך נכשלת???אמרת שרמת נהיגה כזאת הוא לא ראה מזמן.. אליעד:לד'ע אין לי מושג חמוטל:תנסה לחשוב שניה,תחשוב על הדברים הקטנים שהטסטרים יכולים להכשיל,הדברים שבקושי שמים לב אליהם.. אליעד:אהה היה לי משהו קטן אבל אין מצב הטסטר יכשיל אותי בגלל כזה דבר.. חמוטל:מה היה? אליעד:נסעתי בחטיבת גולני חמוטל:נו אליעד:הגעתי לכיכר שמה חמוטל:כבר טוב אליעד:אז האטתי את המהירות חמוטל:מצויין אליעד:הורדתי להילוך שני חמוטל:בראבו... אליעד:ואז נכנסתי בזקנה,העפתי אותה לצד השני,עפו שפריצים של דם באוויר ישר סגרתי את החלון,חולצה חדשה!לא יפה?ואז מהלחץ עשיתי פארסה בכיכר נסעתי במהירות ואני נוסע ונוסע כאילו אין מחר ואז הרגשתי שעליתי על משהו,אז חזרתי רברס לבדוק מזה ושמעתי שוב בום ועוד פעם עפו שפרצים של דם באוויר אז באתי מהר לסגור את החלון כדי שהחולצה לא תתכלך אז ראיתי שכבר סגרתי אותו בשפריץ הראשון באותו הרגע אמרתי לעצמי אליעד? מה? זה יום המזל שלך איזה מזל שסגרת את החלון פתאום שמעתי צעקותת וצרחות אז יצאתי מהאוטו והרגשתי משהו מתחת לרגליים שלי כאילו אני דורך על איזה זקנה שאיזה מישהו בטסט דרס אותה הרמתי את הראש ואני רואה את המשטרה רודפת אחרי אז התחלתי לרוץ ואני רץ ורץ ורץ.. עד שהגעתי לפה מה את אומרת על זה הוא הכשיל אותי? (חמוטל בהלם לא אומרת מילה) (דפיקה בדלת) שוטר:לפתוח משטרה חמוטל:אני לא מאמינה אתה דרסת זקנה.. אליעד:תגידי לי את נורמלית כרגע דפקו בדלת משטרה למה שלא תפתחי את הדלת ותצעקי הוא דרס זקנה הוא דרס זקנה...(עושה את מה שאני אומר) חמוטל:למה שאני לא אעשה את זה באמת? (פאוזה) כי אני שותפה לפשע,אני ידעתי הכל ולא סיפרתי לאף אחד (דופקים בדלת) אליעד:נכווןןן... שוטר:משטרה לפתוח!!1 אליעד:חכו שניה מה יש לכם(פותל ואומר להם) חמוטל:מה נעשה עכשיו אליעד:יש לי רעיון..זרמי איתי חמוטל:אני איתך בכל מצב,גם כי אין לי ברירה וגם כי אין לי ברירה אליעד:יהיה בסדר אני אדאג לנו.. (פותח את הדלת) שוטר:שלום אליעד:זאת היא,היא הרוצחת היא דרסה את הזקנה.. חמוטל:אני?בדיוק להפך הוא דרס אותה אליעד:הכל שמועות קחו מפה את הרוצחת (השוטרים תופסים אותה בכוח את באה איתנו לתחנת משטרה) חמוטל:תעזבו אותי,חכו רגע... אתה יודע ששוטר במדים זה עושה לי את זה שוטר:באמת? חמוטל: תגיד...איזה טסט עברת? שוטר:ראשון חמוטל:אחחחחחח,יאללה בואו לתחנה! סוף!!!

DeityLost

New member
נהנתי לקרוא

יש לך עתיד, בחור... אתה רק צריך למצוא את הסטריאוטיפ הנכון- ולהעלות את זה כמה שיותר מהר לבמה
כשזה יקרה, תודיע לי.... אני אבוא לראות
אני.

f u c k it

New member
זה יעלה כששנת הלימודים תפתח...

את המערכון הזה כתבתי לפני שבוע.. בשביל הפתיחת שנה,אצלנו כל שנה בבית ספר נפתחת בהופעה עם מערכונים וריקודים ואני תמיד אחראי על המערכונים אם זה לכתוב אותם ואם זה לשחק אותם... אם תרצה לבוא אני יכול לארגן לך כניסה..בכיף :) מה עם כל השאר? עוד תגובות? מה איתכם אולי תרשמו מערכונים מצחיקים שאתם מכירים?

T h e G r i m

New member
רק שאלה אחת.....

מה לעזאזל הקהל אמור לעשות בהפסקה במשך שעתיים? לשחק שבץ נא?

f u c k it

New member
רק תשובה אחת...

לא הם לא ישקו שבץ נא אני מארגן שיהיה להם שמה בינגו זה מזה כיף... חח באמת נראה לך שזה כעבור שעתיים? זה כ-א-י-ל-ו כעבור שעתיים..זה לוקח בדיוק שניה עושים חושך על הבמה ואז אור וזה כאילו עברו שעתיים.. תדאם קסם.

One Sunny Day

New member
חחחחחחחחחח!!!!

אוי זה היה טוב!!! אתה כותב מצויין כשתופיע תודיע בפורום אני באה:) בהצלחה!!!!!!!

למעלה