שלוםאנשים וחג שמח

MICHL99

New member
שלוםאנשים וחג שמח ../images/Emo53.gif

אני צריכה עזרה דחופה ,אחותי מתחתנת איזה אושר ושמחה והתרגשות כל הבית וגם אני ,זה נפל עליינו משום מקום אבל אני צריכה תפריט דחוף אני לא יודעת איך סופרים קלוריות אבל אני כמעט יודעת שאני מוציאה אנרגיה יותר משאני מכניסה כי אני עושה הרבה ספורט ,אז אין לי כסף לדיאטנית,וקו"פח לא רוצה לממן לי,ואני לא יודעת מה לעשות ?אוף.

MICHL99

New member
אני יודעת את זה

אבל במסרים אפשר להביר המלצות לא?

../images/Emo41.gif אם את לא יכולה ללכת לדיאטנית,

את יכולה לחשב (יש המון מחשבונים באינטרנט) כמה קלוריות את צריכה לאכול ביום (לפי גיל, גובה ומשקל), ואז תאכלי לפי מה שכתוב לך. תשתדלי לאכול בריא.. אל תבזבזי 500 קלוריות ביום על שקית ביסלי.. ותעשי ספורט.

MICHL99

New member
אני יודעת

כל המועדפים שלי מלאים במחשבון של קליורות הבעיה שלי שאני לא יודעת לחשב ,את הקלריות של 100 גר' אוף וזה ממש מייאש אז אני אוכלת כמה שפחות וכמה שיותר בריא ואני לא מבינה איך מחשבים ?

../images/Emo41.gif זה פשוט מאוד - תקשיבי ../images/Emo26.gif

כל המאכלים מחולקים לשש קבוצות: פחמימות, חלבונים, שומנים, פירות, ירקות וממתקים. יש טבלאות כאלה לכל קבוצה שכתוב כמה קלוריות יש במנה מהקבוצה ומה נחשבת מנה.. למשל: מנה של פחמימות שזה בערך 70-80 קלוריות.. וזה כולל: פרוסת לחם / 2 פרוסות לחם קל / חצי לחמניה... חוץ מזה, על כל דבר כתוב קלוריות ב100 גרם... אז מה שאת צריכה לעשות זה לבדוק כמה גרם יש בקופסא. לפי זה להכפיל: נגיד - אם הקופסא זה 500 גרם - אז להכפיל ב5. ואז את מה שיוצא לך את מחלקת בכמות שאת אוכלת.. ומקבלת את הקלוריות במה שאכלת.. אגב, יש מלא מוצרים שכתוב כמה קלוריות יש בגביע או ביחידה אחת או משהו כזה..

MICHL99

New member
הבעיה שאין לי משקל

ואני לא כול יודעת למדוד לפי העין כמה גרם אני אוכלת,ולמדוד לפי כוסות איכס להכניס מרק לכוס ,או אורז לא יודעת אין פתרון יותר פשוט ... בטח תגידו לי שאני עצלנית- אז נכון די ,אבל אני עושה ספורט כל יום -אני מבקשת.

היי מיכלי

לשקול זה קצת אובססיבי נראה לי... פשוט לראות לכמה זמן מספיקה האריזה (לפי מנות). או לראות כמה יחיות יש ולחלק את המשקל ביחידות... אגב, לא צריך לעשות כל יום פעילות גופנית. צריך לתת לגוף גם לנוח לפחות יומיים בשבוע.

MICHL99

New member
אני אוהבת להיות בחדר כושר

מה ל'שות זה נורא נורא כייף ,וחוץ מזה אין לי כול כך מה לעשות אז שיהיה בלי שום קשר לדיאטה זה גם מוציא אנרגיות ושאני חוזרת זה פשוט אחרת. אוף כבר יומיים סגור ....

למעלה