שלולית בקטנה -תגידו לי- אתן לא רואות השרדות2?

אהבת M

New member
שלולית בקטנה -תגידו לי- אתן לא רואות השרדות2?

כי אתמול היה הורסססס אני מאוהבת
באיזה בחורון, שברגיל לא הייתי מביטה לכיוונו פעמיים אבל איזה כושר סיבולת, אללי ואיך מציגים דווקא אותו בתור "מגדל אננס, רעות"?? זה הכל? בושה!!

לא, ראיתי משפחה חורגת

זו המשימה עם המוט ,שמחוברים לו דליים, על הכתפיים?? קראו להם גיא ועידן?? כי הם הזכירו לי את גיא ועידן מהעונה שעברה, לא זוכרת מאיפה יש לי את הויז'ן הזה, אולי מפרומו... במי נתת עינך??

אהבת M

New member
אמרתי כבר אתמול שהתחביב של הוא זפזופ!

ללמוד? מקרלך? משעממת הכוונה שלא היה שום דבר צהוב, הזוג היה אנמי ולא רב אחד עם השני, לא לכלך אחד על השני..לא היה שום עוקץ.

יעלבז

New member
התכוונת לבהיר או לכהה? - לא שאני רואה...

אבל גרמת לי להיות סקרנית, אז הלכתי לגגל..

אהבת M

New member
ברור שהנל. עידן. זה שצירפת למעלה לא נשא

בעול, רק אמר למי להוסיף שקים בכל פעם.

יעלבז

New member
טוב, ציינתי שלא ראיתי...

אז הלכתי לאתר ופשוט בחרתי לפי השמות שציינתן...

א ו ח

New member
תמיד ידעתי שאני אוהבת אותך, ברור שהכהה

הו עידן איזה בחור החברה השייטים בפו"מ אומרים שהוא אפילו יותר חמוד ממה שנראה...

אהבת M

New member
ועל זה דיברתי. היה שייט? אז למה 'מגדל אננס'?

זה אמור להיות יותר סקסי, מגדל אננס? טוב, מי אני שאתווכח אם לשוקו שלנו האננס עושה את זה
והוא לא יפה, ואין לו גוף סופני. סתם חמוד שנראה אחלה בנאדם (עם כוח סיבולת שאין לי מושג מאיפה הוא הביא...בחיי).

כאילו, הלוווו?

נועם היה לוחם ב669 או דבוראי, חופית.??? ברור שאננס הרבה יותר סקסי (ואם חותכים אותו בעזרת מצ'טה, אז בכלל)

אהבת M

New member
ב- 669? אבל הוא כזה סתום, לא?

עידן נראה לי דווקא סביר שכלית. שיואו איך הוא סחב אתמול ת'שישים קילו האלה...אה, והעיפו מישו על תחילת הפרק כי הוא הפר את חוקי המשחק. לדעתי הלך לבקש אוכל מהדייגים שם, או משו כזה. הולכת לבלוש בפורום השרדות כדי לגלות מה קרה.

חשבתי גם...

אני טענתי שהוא נמצא אופושהוא על הקשת האוטיסטית. אבל ראיתי לא מזמן איזו תוכנית שעשו עליו / איתו והתאהבתי
. הוא באמת נראה חמד של בחור...

א ו ח

New member
היה שייט. עבר... עכשיו הוא מגדל אננס

זה כמו שאני אכתוב עכשיו: אוח, קצינת חינוך

אהבת M

New member
אבל על איתי משבט קניבה כתבו

לוחם שייטת (הוא אמר שכל השירות שלו הרים פק"לים ושקטן עליו, ואז נשבר ראשון עם 50 קילו).

ורק כדי להבהיר

מבלי לדעת במי מדובר... הבחור מגדל אננס?? מראש אהבתי נתונה לו. הוא מחפש מישהי?? נשואה + 3 מייבי??

אהבת M

New member
מאיר? הלווו! העיפו אותו אתמול.

ואיגור? התעייף והחליט שנגמר לו במשימת הלסחוב ארגז ששוקל 100 קילו מהמים ליבשה. חתיכת סוציומט

למעלה