שלוווווום!

ChocolatChip

New member
שלוווווום! ../images/Emo6.gif

מה המצב??!! אני חדשה בפורום!! אמממ.. אני חולה על שר הטבעות.. סרט ע-נ-ק-י!!!!!!! אממממממממ... לא קראתי את כל הספרים של טולקין רק את שר הטבעות וההוביט.. (בהשראת הסרט או יותר נכון בהשראת אלייז'ה ווד הוא כזה חמוד!!!) טוף זהו אני חושבת..

ChocolatChip

New member
תודה.. גם את ../images/Emo6.gif

אגב.. אהבתי את החתימה שלך!! את כל כך צודקת!!!

Nir of GondoliN

New member
הקריאה היא בהשראת הסרט?

אני מאוד מקווה שלזה התכוונת. אם אמרת שהסרטים ענקיים כנראה שחשבת שהם יותר טובים מהספר נכון? ההוביט ושר הטבעות הם ספריו הראשיים של טולקין למרות שיש לו עוד כמה.

ChocolatChip

New member
אמממ..

כן לזה התכוונתי.. אחרי שראיתי את שר הטבעות אחוות הטבעת ממש התלהבתי מזה והחלטתי לקרוא את הספרים.. אבל האמת הסרטים יותר טובים מהספרים.. בספרים קצת קשה לעקוב אחרי מה שקורה.. במיוחד בספר השני..

Queen of Spells

New member
מה פתאום

הספרים הרבה יותר טובים....בסרטים של שר הטבעות שמים יותר מידי קטעים של ליב טילור וזה מעצבן אותי כי בספר היא בקושי נמצאת והקטעים שלה משעממים...בספרים יש דברים יותר מורחבים...כמו שבסרט הראשון לא כתבו על טום בומבדיל(וזה הכי היצבן אותי) כי הוא הדמות הכי אהובה עלי ובעייני הכי מענינת(נא לא להתקיף אותי בגלל זה בבקשה...
)... כן אני חותמת רק דברים נכונים...

ChocolatChip

New member
טוף..

טוף כל אחד והטעם שלו.. בכל אופן לדעתי שר הטבעות גם הסרטים וגם הספרים ע-נ-ק-י-י-ם!! :)

Queen of Spells

New member
אני לא אומרת שהסרט לא טוב../images/Emo45.gif

אני אומרת שהספר יותר טוב...שניהם מעולים אבל הספר יותר

ChocolatChip

New member
../images/Emo13.gif

כן לדעתי גם הסרטים ע-נ-ק-י-י-ם!! אבל כל אחד וטעם שלו.. יאללה מה זה משנה.. תגידי מה את חושבת על eliajh wood? (פרודו)

Queen of Spells

New member
שווה

אבל לגולס יותר ראיתי את הסרטים האלה 10 פעם אני זוכרת אותם בע"פ...יש לי את שני הצריחים במחחשב

ChocolatChip

New member
לדעתי..

אלייז'ה חתייייייייייייייך!! חבלז!!! הוא כזה מהמם!! וחמוד! ומצחיק!! גם ההוא שמשחק את פיפין.. בילי בויד!! הוא מצחיק חבלז!

Queen of Spells

New member
../images/Emo10.gifאופס סליחה....לא יקרה עוד פעם

סליחה...זה פורום טולקין....לא אליז'ה ווד ולא הסרט....

ketty the sheep

New member
אלוהים.

omg elijah is hott hott xxx הבנו. גם אני חושבת שהוא נראה טוב, אבל ההודעה שלך היא דיי תת רמה.

Nir of GondoliN

New member
טום זה הדמות הכי שנויה במחלוקת

אני חושב. בכל מקרה הוא הברקה של טולקין

glorfindel

New member
הם לא נמדדים באותן קטגוריות.

כל אחד מהם טוב בצורה אחרת.

למעלה