שלווווווווום

שלווווווווום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מה המצב ??. יצאתי שבת טוב שלא הכי כיף בעולם!! כל כך לא כיף בצבא .. אני במשטרה צבאית !! הורגים אותנו שם - אבל מה שיצא טוב שהטירונות 10 ימים וקורס חודש ... אנחנו 16 בנות בחדר ..מתיחסים אלינו כאפס כזבל ... ואמרנו להן זאת!! דוגרי אני סובלת ... אין לי כוח להרחיב בכול אופן לילה טוב ותתפלו שלא ירד גשם שבוע הבא אני לא עומדת בזה יותר בקור ובגשם... כי לא איכפת להן לטרטר אותנו בסופות .. שלכן אני
נ.ב - ריבי קיבלתי את ההודעה תודה מקסימה ואת יכולה להתקשר חופשי ..

איזה יום התגייסת??

אחת שגרה איפה שאני גרה התגייסה למשטרה הצבאית ביום ראשון נראה לי או בעצם לא יודעת באיזה יום אבל בשבוע האחרון... אולי אתן מכירות

b u b a

New member
חמודונת....

אל תקחי את זה קשה בכלל! זאת אחת החוויות היותר גדולות שאת הולכת לעבור בחיים שלך - וזה בהחלט הולך לעצב את האישיות שלך בתור אדם בוגר! אני יודעת שכרגע זה נראה לך הכי מסריח בעולם. מי הם שידברו אליך ככה? הרי את אדם בוגר והן סה"כ גדולות ממך בכמה חודשים.... אבל לכולם מתייחסים ככה וזה לא כזה נורא - כי זה עוזר לך להכנס למסגרת הזאת נורא נורא מהר... קחי את זה בקלות - ותשתדלי להיות אופטימית כל שניה בדרך, טוף? תאמיני לי שאח"כ את תהיי מרוצה ויעברו עליך הרבה חוויות! כולם מקטרים בצבא ורוצים שזה יסתיים - אבל בדיעבד יש במסגרת הזו הרבה יתרונות. חכי ותראי מה יהיה - אם לא יהיה לך טוב במשטרה אז פשוט תגשי למשק"ית ת"ש ותבקשי לעבור.... זהו.... שולחת לך חיבוקים אוהבים ותומכים.... אני כאן אם את צריכה ונצלי את הסופ"ש עד הסוף - אפילו שקר! (ד"א - אם זה מנחם אותך אני עשיתי טירונות של חודש ואח"כ עוד קורס של חודשיים והתנאים שעכשיו בנות נמצאות בהן נחשבים משופרים לעומת התקופה שאני התגייסתי בה...אז קחי את זה בחשבון
)
לירון

למעלה