שלא תגידו שלא אמרו לכם

the jango

New member
שלא תגידו שלא אמרו לכם

שלא תגידו שכחתי,לקחו לי,אכלו לי,היה חושך בקיטבג והטיולית נסעה.. מחר ב1800 בהופעה חיה ! רק פה בפורום המדרובים ! הג´נגו ואודלסמן בהופעה חיה און ליין,אנפלאג,חד פעמי! טקסטים ולחנים אודלסמן,על הקלידים הג´נגו. אתם תשאלו ! אודלסמן יענה! הג´נגו יקליד! והכל בעזרת השם ובלי נדר. רוצים להגדיל נפח במכסחת הדשא של השכנה הכוסית,ולא ידעתם איך? נסתם לכם החור בשפריצר של הWD40 ? לא מצליחים לעשות ווילי בגלל הונטילים ניאון החדשים שלכם? השתנתם על הג´אנט והלך הציפוי? ועוד ועוד.. רק מחר! ותאמנו לג´נגו שהוא מפסיד עליכם.

XDR

New member
ה -ם מ-פ-ח-ד-י-ם../images/Emo124.gif

ג´נגו, וכר את השאלה שלי על מותחני השרשרת, זו שאמרת שחכמי הפורום יענו ואח"ג ניקח את התשובות שלהם ראש בראש מול אודלסמן? זוכר? יודע כמה תשובות קיבלתי? 0 עגול יפה חייכני וסימפטי... יודע למה? ה - ם מ - פ - ח - ד - י - ם !!!

the jango

New member
תבוא מחר כפרה

ותראה שלא תתאכזב..למה שהג´נגו בשטח האשכנזים במתח!

barakhalla

New member
אוף חבל...

אני (וכנראה עוד כמה...) נהיה בעיצומי הכנת המנגלים לערב... ובהזדמנות זו אני רוצה למסור חג שמח לכל הפורום הנפלא הזה. ברק.

the jango

New member
מאמי,אין תרוצים!

כוכב ראשון עוד לא מתעורר בשמים לפני שמונה בערב! ואם תתחיל את המדורה מוקדם יגמרו לך העצים לפני הבוקר! ואם אתה מתענין בשיפורי מנוע לבאגי,זה המקום!

barakhalla

New member
לא לא אחי... לא מדורה

רק מסיבה קטנה. והמנוע של הבאגי על סף סיום אחי.

ofnik

New member
גם לי יש שאלה!

אני מכיר אחד-כזה ג´ינג´י אשכנזי עם נמשים-שמאז שהחליף אופנוע- תפש תחת- שומר על דיסטנס -בקיצור- צריך ללמד אותו לקח... יש לי GS משופר קלות- פילטר וקרבורטור "פתוחים" -אבל הייתי רוצה לסחוט עוד קצת מומנט מהמנוע... משהו בכוון של 12.5 קג"מ -יתקבל בברכה אז מה אתה מציע?

the jango

New member
מחר,נשמה.

לא הבנת. לא נורא,שוב הג´נגו יסביר לך.. מי שעונה זה אודלסמן,הג´נגו על הקלידים נטו. למה ממתי הג´נגו מבין משהו מהחיים המאפנים שלו,ועוד אחרי ששיכנזים כמוך דרכו עליו מאז שהיה ילד.. נמשים? כפרה מתי היית אצל אופטיקאי לביקורת? מומנט מגי איכס? ועוד אחד שאוכל לבראנץ´ קילו מוטול... תגיד,אתה ישן בעמידה? תבוא,תבוא מחר....... ´

STIVENZ 426

New member
ג´אנגו, תגיד..

יש מצב לשאלות על באגים? כי יש לי חבר.. ויש לו באגי.. ויש קצת בעיות עם המנוע והגיר בתאום, והגלגל תנופה גם בבעיה.. וכל הברגים מסביב.. יש מצב?

פנה אליי בכל שאלה על באגים.

כנראה אתה מנסה להלביש מנוע דור חדש על גיר ישן... מיסב הלחץ (של הקלאץ) בגיר החדש יושב על הגיר עצמו ואילו במנוע החדש על הקלאץ´... ישנם הבדלים קטנים שאפשר להתגבר על כולם... פנה אליי לפרטי בכל שאלה... ברק שהלביש מנוע 2000 של טרנספורטר על הבאגי... ועבר ל 1600 משופר ...

למעלה