שכר ויחס

תכלת 2

New member
שכר ויחס

אשמח לתשובה וגם לתגובה. אני עוסי"ת בעמותה ומקבלת שכר ללא קשר לאיגוד העו"סים. כיום מחפשת עבודה חדשה. הבעיה היא שאין לי אפשרות לדעת מה השכר שמציעים לי כי אף אחד לא יודע בדיוק כי זה קשור לוותק+ תוספות וכו. כידוע עוסי"ים הרי צדיקים ושכרם כמעט התנדבות אבל אני בטוחה ששכר הוא אחד המרכיבים הנלקחים בחשבון כשבאים לחפש עבודה. התקשרתי לאיגוד העו"סים והם מוכנים למסור לי פרטי שכר בתנאי שאצטרף כחברה בארגון ואשלם מיסים. וזאת למרות שאני כבר חברה בחומש ועדיין לא מתאים להם. אז: אשמח לדעת מה אתם חושבים על כך גם על אי הוודאות וגם על יחס האיגוד ואם מישהו יודע כמה מרוויח עו"ס שלושת רבעי משרה 7 שנות וותק דרגה התחלתית אשמח מאוד לדעת. חג שמח.....

יחס האיגוד

גם אני קיבלתי יחס כזה בעבר. לטעמי, עלות החברות באיגוד היא גבוהה מאוד. בנוסף לזה, האיגוד יכול וצריך לסייע לעו"ס בדיוק בנקודות האלה כשהוא בין עבודות, שוקל לקחת עבודה מסויימת ורוצה לוודא שלא מנצלים אותו.

עוסית1

New member
חומש היא אגודה מקצועית

של עובדים סוציאלים העובדים בשיקום פרטים נוספים תוכלי למצא באתר שלהם: http://www.homesh.org.il/flash.html

bingolool

New member
איפה העו"סים?

אני לא מבינה למה אנחנו (ולצערי אני ביניהם) שותקים??? אני גם עובדת בעמותה ולקח לי המון זמן להבין כמה אנחנו אמורים לקבל? אני עובדת 75% משרה ומקבלת 24.25 ש"ח לשעה + איזה 2 תוספות של בערך 200 ש"ח!!! וזה לאחר שחתמתי על המסלול הנמרץ...ז"א כלום בתוספת כלום...ממש עצוב שבאיגוד אין שום עזרה..ובכייף הייתי משלמת חברותץ לאיגוד 1. אם היה שנאר לי כסף ולא נבלע לתוך המינוס האינסופי ו2. אם הייתי מרגישה שהאיגוד אכן חזק ועומד מאחורי....אני מרגישה לבד בעסק, שאין איזה שהיא הכוונה...

bingolool

New member
יש לי רעיון

אולי נארגן קבוצה גדולה של עו"סים מתחילים ונבקש שנציג מהאיגוד שאחראי על עניין המשכורות יבוא לדבר ולענות על שאלות או.....אבי, וזה מופנה אליך : לבקש שמישהו כזה יבוא להתארח ולענות על שאלות.....

למעלה