שכר בחגים

מצב
הנושא נעול.
שכר בחגים

שכר בחגים
שלום! אני סטודנטית, עובדת דרך חב' כוח אדם מינימום 3 משמרות שבועיות, 4 שעות בכל משמרת (משרת סטודנטים). אני עובדת מזה 8 חודשים. השכר משולם לי דרך כ"א לפי ימים ושעות העבודה שאני עובדת מדי חודש. האם מגיע לי תשלום עבור חגים? וכמה ימי חופשה מגיעים לי? תודה מראש... מורן

שלום שוב!

שכר בחגים
שלום! אני סטודנטית, עובדת דרך חב' כוח אדם מינימום 3 משמרות שבועיות, 4 שעות בכל משמרת (משרת סטודנטים). אני עובדת מזה 8 חודשים. השכר משולם לי דרך כ"א לפי ימים ושעות העבודה שאני עובדת מדי חודש. האם מגיע לי תשלום עבור חגים? וכמה ימי חופשה מגיעים לי? תודה מראש... מורן
שלום שוב!
יש סיבה שבגללה אינך יכולה להשיב לי? שיהיה חג שמח...

מגיעים לך דמי חגים...

שכר בחגים
מגיעים לך דמי חגים...
אם את מפסידה משמרות בגלל החג - אז עקרונית מגיע לך תשלום על כל משמרת כזו, כדמי חגים. אם תגידי כמה ימים עבדת - בכלל - יהיה אפשר להגיד לך כמה ימי חופשה מגיעים לך. ("בגדול" על שנת עבודה ראשונה מגיעים שבועיים חופשה, כך שאם תעבדי שנה ויש לך 3 משמרות בשבוע, יגיע לך תשלום של דמי חופשה על 6 משמרות).

מצב
הנושא נעול.
למעלה