שכרתי חדר

שכרתי חדר

באכסניא לחודש, מקום מזויע ומלוכלך אבל זול יחסית, נשכבתי על המטה וצלצלתי לאשתי.... בלה בלה בלה. בקיצור חזרתי הביתה.... לא מסוגל עדיין לעזוב את הבית וללכת אל הלא נודע, אז מה יהיה?

אני חושב

שעשיתי טעות שלקחתי מקום כזה, לפחות עכשיו כשעוד יש כסף.... הייתי צריך לקחת מקום טוב ומטופח לשבועיים, כפרה הכסף אולי אני באמת אנסה לקחת במקום אחר, אבל אני צריך כמה ימים להתאושש מהטראומה.

כל הכבוד על הצעד

ניסוי וטעיה, ככה לומדים. טוב שהיית זהיר ושכרת רק לחודש, כך שהכל פתוח מבחינתך. לא בטוח שאתה לא מסוגל ללכת אל הלא נודע. בטוח שאתה לא רוצה ללכת למקום מלוכלך. אתה מאה אחוז צודק בסלידה הזו.

באם אתה מעוניין

חבר שלי בירר בשבילו במלון קולוני שזה על חוף הים בתל ברוך. חדר במלון כולל החלפת מצעים וכו´ וכו´ טלויזיה כבלים וכו´ וכו´ 650$ לחודש .

avidadon

New member
זה יקר...

במחיר הזה הוא יכול לשכור דירת שני חדרים מרוהטת ברמת גן גבעתיים או תל אביב במקום טוב..

avidadon

New member
והנה דירה בזול התל אביב

ברח´ דרך לוד, 3.5 חדרים, קומה ב´, כיוונים צפון-דרום כניסה 11/2002 שכ"ד $500 826517-064 716453-053

בהצלחה עם כל הלב

מחזיק לך אצבעות. לא קלה היא דרכנו אבל אין ברירה אלא לצעוד בה. אני איתך בלב אחי.

גוזל

New member
ומהעם הרעיון שלי ../images/Emo91.gif

דירה ליד העיריה של בני ברק?? שם תמצא דברים ממש בשיבלך

הבעיה של איננה החדר המגעיל

מי שבאמת רוצה או נאלץ לצאת בשאלה לא מתפנק. אתה יכול לשאול חברים בפורום שגרו ברחוב או בכל מיני מקומות מעופשים. הבעיה שלך כפי שכבר אמרתי לך בשיחות שלנו היא שאתה פשוט עדיין לא בשל. לכן, גם אם תמצא מקום נורמלי יותר אתה תמצא תרוץ לחזור הביתה. בקיצור, ביום שאתה באמת תרצה לצאת שום דבר לא יפריע לך. אז בינתיים שב וברר עם עצמך האם אתה מבין את המחיר שתשלם על היציאה והאם תוכל לעמוד בזה. אגב, האם הפסדת את הכסף על שכירת החדר?

הוא כבר מזמן יצא

אני מאוד מבין את כויפר זה לא שייך להמצא בחדר מגעיל,בפרט שהוא לא במצב של פיקוח נפש

שים לב למה שכתבתי

לא מסוגל עדיין לעזוב את הבית וללכת אל הלא נודע החדר המזויע והמגעיל היה סתם ציון עובדה וממש לא הסיבה. מה יהיה הסוף? תאמינו לי, לא חייב דבר לאף אחד, מצידי אין לי מה להרויח בחזרה בשאלה ולכן גם אין לי מה למהר, הסיבה שאני כן רוצה לצאת זה רק בגלל שאשתי לא ממש סובלת את אורח החיים שלי.

למעלה