שכנים

manדהwho

New member
שכנים

את רואה אותי במרפסת מולך. פעם כעסתי שהבניין החדש שבנו בדיוק מול זה שלי מסתיר את הנוף. היום את הנוף. מאז שנכנסת לגור כאן עברו חודשיים. הבניין שלך חדש ויפה. את קצת פחות "חדשה בעולם" - לפחות בעשר שנים גדולה ממני - אבל יפה. יפה מאד. ואת אוהבת לצאת למרפסת עירומה. עם הגוף המלא שלך. זה שכבר ילד ככל הנראה, כבר שכב עם כמה וכמה גברים, אולי אפילו עם נשים. עם השדיים הלבנים והכבדים שבמרכזם פטמות חומות רחבות היקף. והישבן המלא והמתאים לגופך כל כך. והשיער השחור שמעטר את המקום בו רגלייך נפגשות והפנטזיות מתחילות. זה כבר הרגל. כל אחר צהריים את יוצאת למרפסת לקרוא בעירום. ואני כל אאחר צהריים מציץ מאחורי דלת ההזזה בתקווה שלא תראי אותי. למדתי פיזיקה בתיכון לפני כל כך הרבה שנים וזכרתי שאם בחוץ יש אור ובבית חשוך יותר אז מי שבחוץ לא יכול להציץ פנימה - אבל ההיפך כן. ואני סומך על שני הצדדים של המשוואה הזו. מביט בך קוראת, שוכבת על הכיסא המוארך. משלבת רגליים חלקות. מדי פעם ברך עולה ומתכופפת ויש לי נקודת מבט לא רעה על הפס המסתורי ששומר על שפתייך התחתונות זו לצד זו שלא ייחשף חלילה תהום התשוקה שלך. שלי. הבטתי. נשכתי שפתיים. גם אני עירום. מאונן מגורה כל כך. מדמיים את טעם עורך. את ניחוח מפתחייך. את רכותך תחת ידיי ולשוני. ואז פתאום לאחר ימים ארוכים הבטת בי. ישירות אליי. וחייכת. ונופפת לשלום. הבטתי בחרדה ימינה ושמאלה למרות שהייתי לבד בבית. לא הגבתי. הצבעת עליי והנהנת כאומרת "כן! אתה!" הצבעתי על עצמי בתדהמה והנהנת לחיוב. פתחתי את חלון ההזזה ויצאתי למרפסת. עירום. נופפת לי. נופפתי חזרה. הצבעת לכיוון הזין שלי וסימנת תנועה של כף יד מעוגלת עולה ויורדת. החזקתי אותו בידיי. חייכת וסימנת "כן". אוננתי מולך. החזקת את שדייך, הרמת אותם מעלה וליקקת את הפיטמה השמאלית. התחלתי להתנשם בכבדות ותחושת נעימות התפרשה מבין רגליי אל כל גופי. סימנתי בידי "לבוא אלייך?". סימנת לי "לא". התיישבת על הכסא ופישקת רגלייך. לא נשמתי. כיווצתי עיניי על-מנת לראות טוב יותר. כי היית מספיק קרובה כדי שאראך. אבל רחוקה מכדי שאוכל לשים לב לכל פרט. לצבע פנימיותך. האם את לחה ומשומנת. הרטבת אצבע והתחלת לסובב במקום המפגש של שפתייך. כל כך יפה. כל כך מגרה. כל כך אמיתית שאפשר להיטרף. עיסיתי את אברי ברכות ודמיינתי שאלו שפתייך. הבטתי כמהופנט. שדייך פרושים לצידייך. אמיתיים. כבדים. נשיים. רכים. כולך פעורה ונוגעת וזעה ולידי אך לא לצידי. שכנים.

semsemsem

New member
בואי לגור מולי

manדהwho

New member
מעולם לא כתבתי שכל סיפוריי אמת...

חלקם קרו וחלקם הייתי חפץ שיקרו...

הצלVאני

New member
יש

ז'אנר שלם, "השכנה ממול"....כנראה שטרם יצא לשוק "השכן ממול" בקרוב... :)

manדהwho

New member
בארץ הקודש. ו...

לבוא זה מצויין. אבל למרפסת שלי או שלה???

נרקיס נ

New member
אם כבר מדברים על שכנים...הנה משהו שפעם כתבתי.

אומרים שהנשים מומחיות בפיתוי, שזה חלק מה- D.N.A הנשי.... אבל לדעתי זה לא נכון, תארו לעצמכם מה היה קורה אם לכל הנשים היה את זה.... העולם היה נשלט ע"י הנשים... הגברים היו נמצאים רק לקישוט.... יש כאלה שאומרים שזה בעצם מה שקורה עכשיו.... שמאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה שגרמה לו להגיע לזה.... לדעתי יש נשים שאין להן את זה ויש נשים שיש להן את זה..... לי יש. ובגדול! אני אישה נשואה, לאיש קבע שכמעט ולא נמצא בבית. אני גרה בשכונה יוקרתית, סוג של שכונה למשפחות מפקדים בכירים בצבא..... אחד הדברים הראשונים שביקשתי מאוריה בעלי לפני שקנינו את הבית ... שיתקין לי ג'אקוזי במרפסת שיזוף..... אוריה בהתחלה התנגד... אבל כששיכנעתי אותו שעל זה אף אחד אחר לא יחשוב ואנחנו נהיה היחידים בשכונה.... הוא הסכים. אני חייבת להגיד לכם שזה אחד הדברים הכי חכמים שעשיתי..... אוריה כמעט ולא בבית, ורוב הזמן משעמם לי... ולא נעים לי להודות, הרבה פעמים גם מחרמן לי.... אז מידי פעם כיף להכנס לתוך הג'אקוזי ולהרגיע את עצמי....ואחרי שגיליתי שלא מעט גברים אוהבים לבדוק אם אני נמצאת בז'אקוזי שלי.... מס' הפעמים שלי שם רק הלך וגדל. האמת היא שאת רמת הפיתוי הנמצאת בי פיתחתי לכדי אומנות... אחרי שהבנתי שהגברים אוהבים לצפות בי, שיחקתי את עצמי חסודה והקפתי את הג'אקוזי בסדין.... מצד אחד זה נראה שאני לא רוצה שיצפו בי... ומצד שני אני בוחרת את השעה המתאימה שאני יודעת כי דמותי תשתקף בסדין וניתן יהיה לראות כל תזוזה שאעשה..... אומנות או לא אומנות? אחרי שסידרתי את הקטע את הסדין וכאילו "שיכנעתי" את עצמי שאף אחד לא רואה מה אני עושה..... נעשתי הרבה יותר נועזת .....במחשבה שאם הם לא רואים את גופי לפחות שיראו את תנועותי...... והתחלתי ללטף את עצמי, הסיטואציה הזאת ריגשה אותי ברמות גבוהות, לדעת שהגברים מסתכלים עלי, שאני לא לגמרי גלויה להם, שהם ספק רואים אותי ספק מנחשים מה אני עושה לעצמי.... התחרמנתי. מודה שהתחרמנתי מאוד וזה רק דירבן אותי לעשות להם אחלה הצגה.... התחלתי ללטף את עצמי כמו שראיתי בסרטים הכחולים, קודם את שדיי, ליטפתי, מחצתי, צבטתי את הפיטמות שיזדקרו...לא יכולתי להתאפק וקריאת עונג נפלטה מפי..... החלקתי יד אחת למטה לאיזור העונג שלי, למרות שכיוונתי את האגן לכיוון אחד מהזרמים של הג'אקוזי, הרגשתי שזה כבר לא מספיק, אני זקוקה ליותר.... והתחלתי לאונן לעצמי.... בהתחלה לאט, עוד הייתי קצת מרוכזת בהצגה שאני עושה לחבר'ה.... אבל לאט לאט ככל שהעונג עלה ההצגה נשכחה ולגמרי הייתי עם עצמי...... ובשלב הזה כבר אוננתי בשתי ידיים.... יד אחת מאוננת חיצונית ויד שניה מחדירה אצבעות..... דמיינתי לעצמי גבר נטול פנים מזיין אותי באצבעותיו וממש רכבתי על גל התשוקה ואפילו קולות של הנאה החלו להיפלט מתוך פי.... בשלב זה, האורגזמה כבר לא אחרה להגיע ואני גמרתי בקול תרועה רמה. ואז פתאום נשמע דפיקה בדלת...לא דפיקה חלשה ומהוססת, ההיפך, דפיקה חזקה כמעט אפילו כועסת...שמתי על עצמי מגבת ומיהרתי לפתוח את הדלת, לראות מה קרה..... דוד עמד בדלת, המפקד של אוריה...האמת, חתיך. חתיך סוף הדרך.... שמתי עליו עין כבר מזמן, אבל מכיוון שהוא המפקד של אוריה אז לא מערבבים הנאה עם פלז'ר..נכון? "את צריכה עזרה?" שאל אותי דוד, תוך כדי שהוא דוחף אותי קלות פנימה וסוגר אחריו את הדלת..... "שמעתי קולות שיוצאים מהדירה שלך וזכרתי שאוריה לא נמצא כאן, אז באתי לבדוק מה קרה ואם את צריכה אולי עזרה..." דוד הסתכל לי לתוך העיניים כשהוא דיבר איתי, ואני שיודעת דבר אחד או שניים על גברים, על חרמנות ועל שניהם יחד..זיהיתי את החרמנות בעיניים שלו....ועיניי מיד גלשו למטה לראות אם צדקתי. וברור שצדקתי. דוד, שמיד קלט לאן "צנחו" עיניי, פרץ בצחוק.... "ידעתי שאת צריכה עזרה" ומיד הסיר ממני את המגבת.....עמדתי מולו בבגד ים הביקיני שלי...(בכל זאת ג'אקוזי במרפסת, אני לא יכולה לצאת לשם ערומה נכון?) והחזיה לא ממש היתה במקום וגם התחתון לא לגמרי... עוד לא הספקתי לסדר את עצמי לאחר ההצגה שנתתי.... אבל המראה הזה כנראה שעשה על דוד עבודה לא פחות טובה מערום מלא, אולי אפילו יותר כי לרגע אחד הוא רק עמד ולטש בי עיניים ותוך פחות משניה הוא כבר הצמיד אותי אליו, האצבע שלו כבר היתה לי בכוס והשפתיים שלו כבר טרפו את שפתיי.... וכך ששנינו עוד בעמידה, מתנשקים נשיקה מטורפת ותוך כדי הוא מאונן לי באצבע אחת ומזיין אותי באצבע שניה.....גמרתי את אחת הגמירות הטובות של חיי....אין ספק שדוד יודע את העבודה, הוא מלך! דוד, שבקושי נתן לי זמן להסדיר נשימה, התפשט מהר מבגדיו ותוך כדי נתן לי לבחון מה גרם לאוהל במכנסיו להיווצר..... דוד מצוייד היטב. אני מודיעה לכם כי הוא בהחלט מצויד היטב.... העברתי ליקוק לא רצוני של הלשון על שפתיי ודוד מיד קלט זאת והצמיד את הזין שלו לשפתיים שלי.... וכך, כשהוא עדיין בעמידה ואני בישיבה על הספה בסלון (כן, עוד לא הספקנו להגיע לחדר שינה..) נתתי לו חתיכת מציצה... שידע שלא רק הוא יודע להנעים זמנן של הנשים... שגם אני לא חסר לי בתחום הזה..... אז בהתחלה ליקקתי אותו, הרטבתי לו את כל הזין, מלמעלה בכיפה ועד למטה לביצים (בחיים לא הייתי מאמינה שדוד הוא מהמגלחים, אבל בהחלט הפתעה נעימה) ליקקתי אותו מלמעלה למטה ומלמטה למעלה מרטיבה אותו טוב טוב... מכוונת אותי עם היד שלי, משחקת בו בלשוני... כמעט כמו גלידה טובה שלא רוצים להפסיק ללקק...... וכשלא יכולתי יותר והרגשתי שאני כבר רוצה אותו בתוך פי.... הכנסתי אותו עמוק לתוך פי והפעלתי עליו את הואקום שאני יודעת לעשות.... ולאט לאט תוך כדי שאיבה הוצאתי אותו והכנסתי אותו שוב... כך מצצתי אותו וינקתי אותו כאילו אין מחר.... כאילו זה הזין האחרון עלי אדמות.... כאילו המציצה הזאת, זה הדבר הכי חשוב בחיים... תוך כדי המציצה שיחקתי לו בביצים עם יד אחת... מחצתי ושיחררתי.... בכל פעם שהפה עלה למעלה היד התכווצה למטה.. ובכל פעם שהפה ירד מטה היד שיחררה.... וכך נתתי לו חוויה מעצימה יותר של המציצה... סוג של מציצה משודרגת...... ואז שיחררתי אותו מתוך פי והמשכתי עם היד ומצצתי לו את הביצים.... דוד השתגע, הוא התחיל להשמיע קולות של הנאה שרק דירבנו אותי יותר למצוץ לו את הביצים.... לגרות אותו עם האצבע בגשר בין הביצים לתחת.... והוא כבר ממש השתולל...... פתאום הוא דחף אותי אחורה... הרים לי את הרגליים על הכתפיים שלו, הסיט את תחתון הביקיני שלי וחדר אלי בכזאת עוצמה שלרגע אפילו כאב לי..... הוא הוציא את עצמו וחדר אלי שוב בעוצמה שאני לא יודעת מאיפה היא באה אליו..... הוא פשוט זיין אותי חזק כל כך ועמוק כל כך שגם אני התחלתי להשתולל..... וכך אחרי כמה דקות של זיון בעוצמה שלא הכרתי שהוא מוציא ודוחף את עצמו לתוכי בתשוקה כל כך גדולה.... הוא גמר לתוכי במתזים שחשבתי שלא יגמרו לעולם.... "אוריה יהרוג אותי" אמרתי לו אחרי ששנינו שכבנו על הספה מתנשפים ומנסים להרגע..... "אל תדאגי מותק, מחר הוא יוצא למבצע מסוכן עם היחידה שלו...." ענה לי דוד....

פמלה 27

New member
ביג לייק

גר ר ר ר ר ר ר ר ר ,למה במקום שאת גרה יש מרכז מסחרי מעאפן?‏

לא מתפשרת כלל

Well-known member
פוווווווווווווווווווווווו

מאמא מיה, איך שהגברת לי ת'קצב של המפמפם הבלתי נדלה :) יש לך את זה, ביג טיים!! ללא ספק יש לנו מכנה משותף :))))

הצלVאני

New member
בת

שבע....? "....ואני שיודעת דבר אחד או שניים על גברים, על חרמנות ועל שניהם יחד.." כתיבה סוחפת, מחויכת וקולחת. שובב גדול היה דוד :)

למעלה