שכל הגולשים המתחילים יקראו היטב

שכל הגולשים המתחילים יקראו היטב

היום גלשתי בבקדור בחיפה, היה אחלה גל. לא היו הרבה גולשים, כמה ילדים, אני ובוקי. הכל היה סבבה, עד שאיזה גמד אידיוט שישבר לו הגלשן ל10 חתיכות (ורצוי על הראש שלו) לקח דרופ תלול (טוב-בקדור אתם יודעים) וכשהוא נפל הגלשן שלו נכנס לי בצד של הגב-כאבי תופת. אין לי שום בעיה עם גולשים מתחילים-אבל כשאתה לא בטוח שתצליח לרדת את הדרופ (או כל ביצוע אחר) ויש מישהו למטה בטווח פגיעה, אל תעשה את זה. גלים עוד יהיו הרבה, אבל אם תפצע מישהו בצורה רצינית תאכל אותה לכל החיים. חמש סנטימטר למעלה ונשברה לי צלע או הלכה כליה,10 סנטימטר פנימה והלך עמוד השידרה. זה לא צחוק. הדבר היחיד שמסוכן בגלישה בארץ זה הגלשנים (שלי ושל כל האחרים). נא להיזהר

maorubin

New member
../images/Emo122.gif אאוץ'....

החלמה מהירה דני!... ובאמת גולשים מתחילים... סתכלו לכל הכיוונים... תיזהרו בימים הבאים של הגלישה.. יהיה רק יותר גבוה ויותר מסוכן!... תפנימו...

sharon002

New member
80 אחוז מהפורום הזה זה מתחילים

ובעיקר ילדים מעצבנים שלא יודעים למקם את עצמם במים,מה שהם עושים הכי טוב זה להפריע. אגב אחד הסיבות שאני כותב פחות בפורום הזה זה כי כל ילד שאתמול למד לקחת פינה נהיה לי פה מיעץ בחיר לגלישה,בדיוק כמו הילדים המעצבנים במים. דני אחי החלמה מהירה ומה קורה מחר בבוקר אתה רוצה לבוא ב-5:30 .

b m x

New member
למחוק ולחסום!

שרון ,שנים לא ראיתי אותך ולא ירדתי לך גלים מתי רואים אותך?

aron82

New member
שרון מ האתה משחק אותה?

אתה לא הייתה מתחיל- כולם היו כאלה בהתחלה וכולם הפריעו שלא בכוונה- אז אתה צריך גם להבין שהם לא יודעים ומנסים לילמוד בידיוק כמו שאתה התחלתה לילמוד

sharon002

New member
אני לא משחק אותה

שאני היתי מתחיל אז בזמנו לא היו נותנים לי להתקרב לגדולים מסיבה שאני בתור גולש לא מנוסה היתי מסכן אחרים ומפריע. לכן היו אומרים לך הצידה תלמד ותלמד עג שתגיע לרמה שאנחנו יכולים לבטוח בך. הבעיה בארץ היא שהיום כל גולש מתחיל רוצה להתחיל ישר מהטופ ישר עם הטובים בפונטים החזקים,המתחילים לא מבינים שגלישה זה תהליך של התמדה ואחריות לכן עליהם ללמוד את הבסיס אחר כך את הגלישה הבריאה ורק אז עם הם באמת טובים להצטרף לקבוצה של הגולשים הטובים. אין לגולש ההישראלי סבלנות הוא ישר רוצה להיות אלוף. יש עוד בעיה פעם היה כבוד למנוסים היום כולם איבדו את הכבוד לגולשים הטובים והותיקים. אדם אך שלי מחר 5:30 בבוקר בקדור תגיע. אדם אתה חייב לעזור לי במחלחמה של הילדים המפריעים גם אתה סובל מזה ביחד איתי בבקדור. למי ששואל מה זה גולש טוב המדד הכי טוב זה שגולש יודע גם איך ליפול ולא רק לגלוש (תחשבו על זה ביעקר בים גבוהה).

Bik101

New member
תבינו

אף אחד לא משחק אותה אבל זה מעצבן שבן אדם שלא לוקח פינה יושב בפיק זה מעצבן שבן אדם שלא לוקח פינה נכנס בך וזה מעצבן שמתוך כל 10 גולשים במים 7 רק יושבים כמו קונוס

b m x

New member
דני. החלמה מהירה

מתי גלשת בבקדור, גם אני גלשתי היום ולא ראיתי אותך רק את בוקי אגב תגיד לי מי זה הילד הזה והוא יחזור מחר עם "10 גלשנים" הביתה.

החלמה מהירה!

אני נכלל בין הגולשים המתחלים, התלוואי ואני אמצא איך להגיע לים גם בחורף, רק שבניגוד לשאר...תמיד אני נמצא בצד..לא רוצה להתעסק ולהפריע לאלה שיודעים לגלוש..מה גם שאני מפחד שאם הם תופסים גל שלא יכנסו בי בטעות, לך תדע אם זה מתחיל או אחד שהיה לו מזל ולא יודע לשלוט עוד על הגלשן..

jKiTTiE

New member
אנלא יודעת לאיפה אני שייכת

למתחילים או ליודעים כי פעם ב אני גולשת אבל אני יודעת לגלוש חחח קיצר רק רציתי להגיד החלמה מהירה!!

Cosma4

New member
בוקר אור....

אתמול היה בפיק איזה 80 בערך עם התקפות גבוהות של אפילו מטר...עכשיו אני יורד לבקדור

ILANA360

New member
חחח לא נכון

ראיתי אותך בבקדור תן לי להגיד שאתה גולש ממש ממש יפה ובסגנון חזק ויפהה אז שוחטטט =) תרגיש טוב

b m x

New member
ממתי דני הוא קצב?

וחוץ מזה מתי הספקת לגלוש בבקדור?

ILANA360

New member
לא..חח

לא נכנסתי למים באותו יום כי ההיתי עם גבס ומה קצב?

למעלה