שכחתם לאחל שנה טובה

מצב
הנושא נעול.

suprman1

New member
שכחתם לאחל שנה טובה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שכחתם לאחל שנה טובה

לשני משתתפים חשובים מאוד בפורום, למרות שאין הם כותבים הודעות על בסיס קבוע, אך תרומתם לפורום חשובה מאוד מבחינה מקצועית

suprman1

New member
שנה טובה ל-KatarBoBo

שכחתם לאחל שנה טובה

לשני משתתפים חשובים מאוד בפורום, למרות שאין הם כותבים הודעות על בסיס קבוע, אך תרומתם לפורום חשובה מאוד מבחינה מקצועית
שנה טובה ל-KatarBoBo

suprman1

New member
שנה טובה לקטר קיטור

שנה טובה ל-KatarBoBo
שנה טובה לקטר קיטור
וכמובן שנה טובה גם לאביתר שמצלם תמונות יפות, לארז שמלמד את כולם לשרשר נכון לאורן על הניהול לחן מלינג על הידע המקצועי שלו לבני הספל ולקראוס, על התמונות הנוסטלגיות ללילנד על יצוג נאות של המין הנשי ולכל שאר חברי הפורום שבזכותכם הפורום מתעדכן ונשאר מעניין כל יום, אני נותן לכולכם
גדול ותמשיכו כך גם בשנה הבאה

ארזS

New member
שנה טובה לכל החברים בפורום

שכחתם לאחל שנה טובה

ואחרי שכולם כתבו והקדישו לכולם, אז כדי שאף אחד לא יפגע אם אשכח אותו חס וחלילה, אני מברך את כולם בברכה אחת : שנה טובה, כתיבה וחתימה טובה, ומי יתן שהשנה הבאה עלינו לטובה תהיה שנה יותר טובה מזאת שמסתיימת.

ארזS

New member
+++++

ואחרי שכולם כתבו והקדישו לכולם, אז כדי שאף אחד לא יפגע אם אשכח אותו חס וחלילה, אני מברך את כולם בברכה אחת : שנה טובה, כתיבה וחתימה טובה, ומי יתן שהשנה הבאה עלינו לטובה תהיה שנה יותר טובה מזאת שמסתיימת.
+++++

ארזS

New member
../images/Emo127.gif

+++++++
כאן צריכים לשמוע מנגינה ברקע. זאת פעם ראשונה שאני מנסה להעלות קובץ של מנגינה ואני מקווה שזה יעבוד.

אצלי הקובץ של המנגינה עובד בסדר ואני מקווה שגם אצלכם. צריך ללחוץ במקום שכתוב קובץ mid . נסו ותהנו... שנה טובה לכולם.

aas111

New member
איזה חמוד

איזה חמוד
פרפרפ נחמד מעופף לו מעל פרחים מכיר את השיר הזה

suprman1

New member
ארז

ארז
מפליא אותי שעדיין לא היערת לי על כך
כתבתי לך שנה טובה על זה שאתה מלמד אותנו לשרשר נכון, אבל לא שמתי לב ובעצמי שרשרתי לתמונה האחרונה במקום לתמונה הראשונה
כנראה שגם אני צריך לעבור שוב על החומר
תקליקו על התמונה

ארזS

New member
כן. אתה חושב שלא שמתי לב ? ../images/Emo8.gif

ארז
מפליא אותי שעדיין לא היערת לי על כך
כתבתי לך שנה טובה על זה שאתה מלמד אותנו לשרשר נכון, אבל לא שמתי לב ובעצמי שרשרתי לתמונה האחרונה במקום לתמונה הראשונה
כנראה שגם אני צריך לעבור שוב על החומר
תקליקו על התמונה
כן. אתה חושב שלא שמתי לב ?

אבל לפני כמה ימים כשהחובש המוטס עשה שירשור אלכסוני כתב לו דוד80 שכדאי לו להזהר ממני. כאילו שאני איזה
. . . וכבר אז הגבתי שהפסקתי להעיר על כך. שכל אחד ישרשר איך שבא לו.

ארזS

New member

טומי*

New member
שנה טובה ומתוקה גם ממני.....

שכחתם לאחל שנה טובה

לכל החברות/ים יחד ולכל אחת ואחד לחוד שנה של בריאות טובה ואושר כמובן

טומי*

New member
ועוד משהו בנימה אישית......./images/Emo9.gif

לכל החברות/ים יחד ולכל אחת ואחד לחוד שנה של בריאות טובה ואושר כמובן
ועוד משהו בנימה אישית.....

היום זה יום מיוחד עבורי, מין מיני יום הולדת... כי היום ממש בשעה הזו נולדתי מחדש,בעזרתם של צוות נט"ן תל אביב...שבמשך כחצי שעה ביצעו בי החייאה נואשת ולא מתפשרת.

ארזS

New member
ט ו מ י ../images/Emo70.gif

היום זה יום מיוחד עבורי, מין מיני יום הולדת... כי היום ממש בשעה הזו נולדתי מחדש,בעזרתם של צוות נט"ן תל אביב...שבמשך כחצי שעה ביצעו בי החייאה נואשת ולא מתפשרת.
ט ו מ י

שיהיו לך חיים ארוכים ושתמיד תמיד תהיה בריא !

suprman1

New member
תשמור על עצמך

תשמור על עצמך
אנחנו צריכים אותך בריא, התחלת להשתתף באופן פעיל בפורום
בצחוק כמובן, אבל טוב שזה נגמר בצורה כזו, מאחל לך שנה טובה בריאות ואריכות ימים לפחות עד 100 כ-20...... והכי חשוב אל תיקח יותר מידי ללב

טומי*

New member
תודה חברים....../images/Emo24.gif

תודה חברים....

ושוב פעם שנה טובה!

רק בריאות ושלא נדע מצרות!

רק בריאות ושלא נדע מצרות!

מצב
הנושא נעול.
למעלה