שנה טובה ל-KatarBoBoשכחתם לאחל שנה טובה![]()
![]()
לשני משתתפים חשובים מאוד בפורום, למרות שאין הם כותבים הודעות על בסיס קבוע, אך תרומתם לפורום חשובה מאוד מבחינה מקצועית![]()
שנה טובה לקטר קיטורשנה טובה ל-KatarBoBo
שנה טובה לכל החברים בפורוםשכחתם לאחל שנה טובה![]()
![]()
לשני משתתפים חשובים מאוד בפורום, למרות שאין הם כותבים הודעות על בסיס קבוע, אך תרומתם לפורום חשובה מאוד מבחינה מקצועית![]()
+++++שנה טובה לכל החברים בפורום
ואחרי שכולם כתבו והקדישו לכולם, אז כדי שאף אחד לא יפגע אם אשכח אותו חס וחלילה, אני מברך את כולם בברכה אחת : שנה טובה, כתיבה וחתימה טובה, ומי יתן שהשנה הבאה עלינו לטובה תהיה שנה יותר טובה מזאת שמסתיימת.
++++++++++++
+++++++
כאן צריכים לשמוע מנגינה ברקע. זאת פעם ראשונה שאני מנסה להעלות קובץ של מנגינה ואני מקווה שזה יעבוד.
איזה חמודשנה טובה לכל החברים בפורום
ואחרי שכולם כתבו והקדישו לכולם, אז כדי שאף אחד לא יפגע אם אשכח אותו חס וחלילה, אני מברך את כולם בברכה אחת : שנה טובה, כתיבה וחתימה טובה, ומי יתן שהשנה הבאה עלינו לטובה תהיה שנה יותר טובה מזאת שמסתיימת.
שכחתי את הקישור שלואיזה חמוד
פרפרפ נחמד מעופף לו מעל פרחים מכיר את השיר הזה
מכיר את זה.שכחתי את הקישור שלו
בבקשה ראה בלינק
ארזשנה טובה לכל החברים בפורום
כן. אתה חושב שלא שמתי לב ?ארז
מפליא אותי שעדיין לא היערת לי על כךכתבתי לך שנה טובה על זה שאתה מלמד אותנו לשרשר נכון, אבל לא שמתי לב ובעצמי שרשרתי לתמונה האחרונה במקום לתמונה הראשונה
כנראה שגם אני צריך לעבור שוב על החומר
תקליקו על התמונה![]()
![]()
********************שנה טובה לכל החברים בפורום
שנה טובה ומתוקה גם ממני.....שכחתם לאחל שנה טובה![]()
![]()
ועוד משהו בנימה אישית.....שנה טובה ומתוקה גם ממני.....
לכל החברות/ים יחד ולכל אחת ואחד לחוד שנה של בריאות טובה ואושר כמובן
ט ו מ יועוד משהו בנימה אישית.....![]()
היום זה יום מיוחד עבורי, מין מיני יום הולדת... כי היום ממש בשעה הזו נולדתי מחדש,בעזרתם של צוות נט"ן תל אביב...שבמשך כחצי שעה ביצעו בי החייאה נואשת ולא מתפשרת.
תשמור על עצמךועוד משהו בנימה אישית.....![]()
היום זה יום מיוחד עבורי, מין מיני יום הולדת... כי היום ממש בשעה הזו נולדתי מחדש,בעזרתם של צוות נט"ן תל אביב...שבמשך כחצי שעה ביצעו בי החייאה נואשת ולא מתפשרת.
תודה חברים....ועוד משהו בנימה אישית.....![]()
רק בריאות ושלא נדע מצרות!ועוד משהו בנימה אישית.....![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.