שיתוף קבצים איזו תוכנת שיתוף קבצים הייתם ממליצים ביותר להוריד? המטרה העיקרית הורדת שירים. תודה
פ פומלה1 New member 1/5/03 #1 שיתוף קבצים איזו תוכנת שיתוף קבצים הייתם ממליצים ביותר להוריד? המטרה העיקרית הורדת שירים. תודה
M Marsha Figg New member 2/5/03 #4 קאזאא איטית לאללה היא מורידה לי דברים במהירות של איזה 0.05kb/s (זה כלום), למרות שיש לי חיבור מהיר יחסית.
קאזאא איטית לאללה היא מורידה לי דברים במהירות של איזה 0.05kb/s (זה כלום), למרות שיש לי חיבור מהיר יחסית.
ע עמית המכשף New member 2/5/03 #5 הצחקת אותי קאזה מהירה. תמיד יש זמנים איטיים ומקורות איטיים אבל זה משתנה. תוריד דברים שאתה רואה מראש שיש להם 20 יוזרים אונליין ותראה שזה יטוס
הצחקת אותי קאזה מהירה. תמיד יש זמנים איטיים ומקורות איטיים אבל זה משתנה. תוריד דברים שאתה רואה מראש שיש להם 20 יוזרים אונליין ותראה שזה יטוס
M Marsha Figg New member 3/5/03 #6 א. אני בת ב. גם כשאני מורידה דברים של מיליון יוזרים אונליין זה מוריד לאט, וזה לא רק אצלי.
ע עמית המכשף New member 3/5/03 #7 אולי את משתמשת בקאזה עברית ואולי יש בעיות אחרות במחשב. אולי יש לך בכלל קאזה ולא קאזה לייט ואז יש צרות אחרות. סליחה, לא שמתי לב שאת בת.
אולי את משתמשת בקאזה עברית ואולי יש בעיות אחרות במחשב. אולי יש לך בכלל קאזה ולא קאזה לייט ואז יש צרות אחרות. סליחה, לא שמתי לב שאת בת.