שישי חי ובועט: יוסי מזרחי ואריה מליניאק באולפן

מזרחי, מאמן מ.ס. אשדוד ומליניאק, פרשן ומאמן נבחרת הכדורסל לשעבר, יתארחו לצד מודי ומלר בתכנית "שישי חי ובועט" (היום, 17:15, ישיר בספורט 5+) וידברו על ברקוביץ`, אוחנה וכמובן הצ`מפיונס

יוסי מזרחי, מאמן מ.ס. אשדוד ואריה מליניאק, איש שידו בכל, יתארחו היום (שידור ישיר, 17:15, בספורט 5+) באולפן "שישי חי ובועט". מודי בר-און ואבי מלר ידונו עם האורחים המכובדים בנושאים הבוערים של הכדורגל הישראלי והעולמי.

הפאנל יתמקד בחזרתו המתוקשרת של איל ברקוביץ` לישראל. "הקוסם" שהודיע כי מיצה חוויה של תשע שנים באירופה, אינו מתכוון לפרוש מכדורגל, אלא לחזור ולשחק בארץ מול אצטדיון מלא כשהעדיפות היא מכבי חיפה. ואם מדברים כבר על סמלים, אז הפאנל גם יעסוק במצבו של סמל אחר, אלי אוחנה, בבית"ר ירושלים. כזכור, גם יוסי מזרחי, המזוהה עם האוהדים השחורים-צהובים בבירה, אימן בטדי.

מירי בן ארי, בפינת "הדוגמנית והכדורגלן" תדווח על ההכנות של האדומים של שייע פייגנבוים לקראת הדרבי התל אביבי ביום שבת. האורחת במדור "ליגה אחרת" תהיה היהלום החדש של עמק יזרעאל.

וכששמים את מודי ומלר יחד באולפן, שבוע לפני שהצ`מפיונס חוזר, לא באמת אפשר לצפות שהשניים לא יחלו לפנטז על שמינית גמר ליגת האלופות. אל דאגה, גם היום השניים לא מעונינים לפסוח על המשחקים המרתקים ביבשת.

לכתבות נוספות >

RED OR DEAD BS

New member
גם אני שונא אותו

תמיד מחסל חשבונות ולא מסוגל לספוג ביקורות, ובכלל הטור שלו בכל הנגב ממש מצחיק, פעם אחד רשמו לו הערבה על שטראובר, והוא בתגובה התעצבן ורשם שאסור לדבר כך אל שוער מכבי ת"א והוא חבר טוב שלו ולא רוצה לשמוע עליו דברים רעים... בקיצור מטורף.

the red king

New member
מישהו...

יודע למה בכלל אלי אילדיס החליף את מודי בתוכנית לפני כמה שבועות? the red king

כנראה שמודי היה בחופש או משהו

או שהיה חולה..... מה שאני לא מבין זה למה שגיא כבר לא בשידורים!!!!!!!!!אני אפילו לא יודע איך קוראים לליצן הזה שהביאו במקומו אם המהלך הזה נובע משיקולים כלכליים אז זו פשוט שערורייה

the red king

New member
אתה מתכוון לטל בניה?

הוא באמת ברמה של ליצן הבחוקצ'יק הזה, לא כל-כך נראה לי שהוא מבין בכדורגל יותר ממך למשל. לא נראה לי ששגיא לא בשידורים מסיבה כלכלית, רוב הסיכויים שהם חושבים שם בספורט 5+ שהכדורגל הישראלי ברמה נמוכה מדי בשבילו, אבל בעצם מה אני מבין. the red king

mailo100

New member
שגיא כהן

שגיא כהן הופיע השבוע בחדשות הספורט כדי לנתח את המאורעות האלימים בכדורגל של תחילת השבוע. אין צורך שהוא יפרשן בשישי כיוון שהרמה לא גבוהה ומספיק פרשן ברמה פחות גבוהה כדי שיפרשן.

המרו עכשיו: קרוז, רומאו וברוקלין בהרכב?

המרו עכשיו: קרוז, רומאו וברוקלין בהרכב?

אתרי הימורים אנגלים כבר משתעשעים ברעיון האם שלושת בניו של דיוויד בקהאם ישחקו בנבחרת אנגליה, אם תהמרו על כך תקבלו יחס של 1:5000. מומחה לשפות: "איזה מן שם זה לקרוא לילד?"

אנגליה עדיין צוהלת ושמחה סביב הולדתו של קרוז בקהאם שלשום, בנם השלישי של דיוויד וויקטוריה. וכמובן, כמו אנגלים טובים, החלו השטויות לצוץ כמו פטריות אחרי הגשם, קרוז בן היומיים הוא כבר אייטם מבוקש, בכל מדורי הספורט, הנה, גם אנחנו חוטאים...

הבריטים מצטיינים ואוהבים הימורים, על כל דבר ובכל מזג אוויר. קרוז בקהאם כבר מקבל מספר יחסי ניחושים על אירועים עתידיים: תוכלו לקבל 50 פאונד על כל פאונד אם תהמרו שקרוז ישחק בנבחרת אנגליה, אם תהמרו שהוא ישחק עבור נבחרת ספרד, תקבלו 1:100.

ואם בגנים של האמא מדובר? למה נתנו לרך הנולד יחס של 1:25 בלבד לזכייה במקום הראשון במצעד הפזמונים הבריטי, הרי זה לא משהו שאמא יכולה לעשות. אם תלכו על כל הקופה ותהמרו שכל השלושה, ברוקלין, רומאו וקרוז ישחקו בנבחרת אנגליה, תקבלו יחס של 1:5000.

דבר נוסף שמעסיק את הממלכה הוא השם המוזר, ללא ספק נוראי יותר משל אחיו. מומחה לשפות מאוניברסיטת אוקספורד הסביר: "זה שם טיפשי לטעמי, זהו שם עתיק של אישה ספרדייה, דבר נורא לעשות לילד קטן. כמו כן הוא נורא קשה לביטוי עבור דובר אנגלית".

מקור השם אינו ידוע. לטענת חלק מהצהובונים מדובר בקעקוע השלישי של אבא דיוויד, שנושא כבר את שמות שני ילדיו הבכורים וגם ציור של צלב (קרוז בספרדית) על עורפו. אתר אחר מציע את הסברה כי כוכב הקולנוע טום קרוז, שמקורב לדיוויד, קיבל את הכבוד להיות הסנדק של העולל, שישא את שם משפחתו. תאמינו למה שאתם רוצים.
לכתבות נוספות >

למעלה