שיר

שי33

New member
שיר

הפעם אחרוג ממנהגי, ;-) , ואכתוב שיר שהוא לא שלי. אבל לפני הכל תודה רבה ומיוחדת לרמז וענבר על הארוע המדהים ועוד יותר מיוחדת לאנאלית השקטה והמבזיקה בטרוף...על הארוח הנפלא. לכל מי ששכח את המילים.... מילים : אברהם חלפי לחן : יוני רכטר. עטור מצחך זהב שחור (אינני זוכר אם כתבו כך בשיר) מצחך מתחרז עם עיניים ואור, (אינני זוכר אם חרזו כך בשיר) אך למי שתהיי חייו מלאי שיר. חלוקך הורוד צמרירי ורך את בו מתעטפת תמיד לעת ליל לא הייתי רוצה להיות לך אח לא נזיר מתפלל לדמותו של מלאך ורואה חלומות עגומים של קדשה ולמולו את אשה... את אוהבת להיות עצובה ושותקת להקשיב לסיפור על קרוב על רחוק ואני, שלא פעם אביט בך בשקט אין קול ודברים שוכח הכל אודות אחרים. שוכנת נפשי בין כתלי ביתך ושבויה בין כתליך ממני נפרדת עת אני בגופי נפרד ממך. פרוש חלומי כמרבד לרגליך צעדי אהובה על פרחיו פסיעותיך לבשי חלוקך הורוד לעת ליל עוד מעט ואבוא אליך. ןמצחך העטור זהב שחור יקרב אל שפתי כחרוז אל שיר אז אלחש באוזנך עד בקר עד אור כשכור... עטור מצחך זהב שחור. ...ולמי שהשכיל לקרא עד הסוף השיר מוקדש לרמז... שי.

HP86

New member
וואו ממש לקנא

עכשיו הבנתי מה היא מצאה בך ממש ממש מקסימים שניכם אוהבת אותכם ומחבקת חגית 31

שי33

New member
תודה על ``המחמאה`` 8-(

מה לא מספיק להיות טיפש ויפה ? בכל מקרה כנראה שלא ממש הסתובבת כאן מספיק לאחרונה ;-) ונסיים בסיפור/אגדה ....וזהבה סיימה את המרק מהצלחת שהתאימה בדיוק לה, ואכלה בסכו``ם שהתאים בדיוק לה ולפני שהלכה לשון במיטה שהתאימה בדיוק לה, פצחה בשיר...מה זה יפה...של אושר... אוהבים אותך בחזרה.

HP86

New member
גם אתה עכשיו קורא לי זהבה

וואלה מאז שרמז הלבישה עלי את התיק הזה שהוא גדול עלי ת`שמע זמרת גדולה זהבה לא נכחיש אז כול הזמן אני מנסה ללמוד את המילים של השירים שלה בעל-פה רק בכדי לשיר אותם לרמז המקסימה שאני חולה עליה

למעלה