שיר שעשינו,

שיר שעשינו,

הלהקה שלנו, BLESH. אם הייתי יכול, הייתי מעלה את ה-MP3, הקלטת אולפן ביתי, אבל בנתיים - הנה קובץ ה-GP3. הייתי מביא MID, אבל הבעייה היא שיש שם גם ערוץ נסיוני שמייצג את התווים של השירה, ורציתי שתהיה אופצייה לעשות לו MUTE כדי לשמוע את השיר נקי. אז בGUITAR PRO, אם רוצים לשמוע את השיר ללא הלחן של המילים (המיוצג ע"י סינטסייזר, כמובן), אז לעשות MUTE לערוץ שנקרא "SING". אה, וכמובן - אשמח לקבל חוות דעת על השיר.. השיר נקרא "SLAVES OF TIME", ולשנות את סיומת הקובץ ל".gp3"

DeadFish

New member
מדהים!

מתי נוכל לשמוע אותכם? הופ הופ תתחילו להעלות דברים

הדס7

New member
תראה.....

אני לא רוצה להיות מניאקית ואני לא מאלא שסתם רוצים להתחיל לעצבן פה אנשים ... אבל באמת מה שעשיתם על הפנים.... ואני לא אומרת את זה בגלל שיש לי כרטיס קול דפוק ואני יודעת איך זה אמור להישמע ב guitar-pro .... אין שום התאמה בין הגיטרה המובילה לבאס ושלא נדבר על השירה.... ולעזאזל מה זה הסולו הזה ? אל תיקח ללב אבל עדיף שמישהו יגיד לך את האמת ותוכל רק לשפר מאשר האנשים המגעילים שפה שרק מנסים לשפר את ההרגשה שלך על ידי שקר... מצטערת... אל תשכח שלומדים מטעויות...

טוב,

תכל´ס, בהתחשב בשאר התגובות, מי שיצא פה על הפנים זה לא אני..
כנראה שזה עניין של טעם, או שמשהו פה מזייף. בכל מקרה - שמעתי את הביקורת.. אה, הם משקרים? משום מה נעשה לי הרושם ש"הדס7" זה אחד המשתמשים שפה, בניק אחר.

תודה..

אנחנו עכשיו פותחים אתרון קטן להעלות אליו את השירים בהקלטת אולפן ביתי. כשנגמור - אביא כאן את הלינק.

למעלה