שיר שכתבתי לך.....

שיר שכתבתי לך.....

לאותו אחד שמקווה שהוא יבין שהשיר עליו ובישבילו בהמון אהבה חיבה הערצה ואין ספור מילות תודה,אוהבת אותך! הייתה לי תקופה מאושרת שבא הייתי תמיד מחייכת הייתי שמחה צוחקת צוהלת תקופה שתמיד תיהיה נעלמת. כמו גלים הנשברים אל המזח וכמו ברקים השורפים תשמיים כך הפכתי בין רגע לילדה ללא שמחת חיים. נשברתי לחתיכות כמו פזל נשברתי לחלקיקים כמו זכוכית התנפצתי לרסיסים מליונים מיליונים כולם ניסו אותי מחדש לחבר ניסו וניסו ללא הפסקה אך אף אחד חוץ ממך לא היה שם בדקה הנכונה. אתה הייתה ברגע שנשברתי בשניה לפני שממש התפרקתי ידעת להיות במקום הנכון בדיוק בדיוק ברגע הנכון. אתה הייתה סבלני הייתה ממש דאגני עזרת כוח ואומץ רב והתחלת מחבר חתיכה לחתיכה בלי הרבה מילות שאלה וחדירה. אם אומרים לבריאות לאיש משתעל או אומרים סליחה לאיש שמפריע מה אומרים למלאך שעוזר? תודה!

../images/Emo46.gif גללללללל!!!!

זה בגלל שדיברתי עם ספיר על התמונה התבלבלתי

לא סולחת אחרי שנים שוכח תשם שלי

בושההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ועוד אחרי מה שהיה בנינו

חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחח שנים?????? חחח גל מצחיקולה אני בקושי סוגר פה שנה נו כפרה קורה שיש טעויות ועל מי כתבת??

אמממ שירי

אני מרגישה שאנחנו מכירים שנים מה לא טוב
אם תעשה לי פאפי פייס כאלה חמודים אז אולי נסלח
ותנסה לנחש על מי השיר.. תנסה לחשוב מי פה בבלוגים מסוגל עד כדי כך לעזור למישהו....

אוקיי עכשיו את טעית בשם שלי ../images/Emo46.gif

לא קוראים לי שירי אלא שימי
חחחחחחחחחחחחחחחחחח השיר נכתב עליי
תודה מתוקה איזה יפה הוא...חולה עלייך קטנטונת

המלכהה

New member
פיייייייייי גל

איזה יפה זה אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא =]סחטייייייייין

למעלה