שיר מזרחי עם משמעות...

שיר מזרחי עם משמעות... ../images/Emo8.gif

נתי לוי - אנא סלח שיקרו לי הדרכים אשר בהן תמיד הלכתי כאבן מדומה ליהלום ריחפתי כענן בעולמות ללא שמיים כשהתעוררתי רע ומר היה היום תהיתי מה צריך כל אדם כדי לחיות בית חברים ואהבות נשמתי ללא קול בעצבות זעקה על שנתתי לגוף לחיות ולה למות אם אבוא עד אליך אנא סלח אם אבוא עד אליך אנא סלח משא ימים דרכי לילות נפשי שקעה בתהומות משא ימים דרכי לילות ולא היה למי לפנות וזכות הייתה לי לחזור ולשנות אם אבוא עד אליך אנא סלח אם אבוא עד אליך אנא סלח... כל טוב, ברכה והצלחה

sunshine_

New member
לפי דעתי נתי לוי הוא זמר גדול עם

קול מהמם {והוא גם נראה טוב בנוסף להכל} גם ישי אחיו זמר טוב רק חבל שהוא בעסקי הסמים.

hadush

New member
באמת אחלה שיר!!!

וכן הוא באמת התקרב לדת יותר! כמה שאני יודעת........... אין כ"כ הרבה שירים במזרחית שאפשר להגיד שהם בעלי משמעות או עמוקים במיוחד אבל זה שובר תסטיגמה של השירים השטחיים ממש! תמשיך לכתוב שירים יפים............

צופיה**

New member
hadush

אז מה עדיף לישמוע את: "הוא אמר לי ואני אמרתי לו ,מה אמרתי לו שהוא אמר לי....." ועוד הרבה שאין להם משמעות והם לא מזרחיים????????

hadush

New member
את צודקת!!!../images/Emo8.gif

לא התכוונתי רק לשירים מזרחיים אלא באופן כללי לשירים בכלל... אבל תודי שרוב השירים המזרחיים הם כאלה.......... שטחיים ורדודים!

למי שביקש עוד אחד ../images/Emo8.gif שיר מרגש של

אבי סינואני מתוך האלבום האחרון שלו - כשאת שותקת. אבי סינואני - תפילה לילד פתח נא לי שערי שמיים היושב שם במרומים המטר לי ברכתך כמים להרוות את צימאוני כל בקשתי זה ילד לא רוצה כסף או זהב מתפלל לזה הפלא אל נא אלי אל נא תחדל מתפלל לזה הפלא אל נא אלי אל נא תחדל ושירי אשא תפילה אנא זכני אל בילד בטרם אחדל לחיות הראה נא לי את זה הפלא ושירי אשא תפילה אנא זכני אל בילד בטרם אחדל לחיות הראה נא לי את זה הפלא ממעמקים קראתיך בימים ובלילות זה אני , אני עבדך רק הראה לי את האות תן לי לאחוז בילד להביט ועיניו זכות להנחותו בתורתך לגדלו אף ליהנות ושירי אשא תפילה אנא זכני אל בילד בטרם אחדל לחיות הראה נא לי את זה הפלא ושירי אשא תפילה אנא זכני אל בילד בטרם אחדל לחיות הראה נא לי את זה הפלא... מקווה שאהבתם, כל טוב, ברכה והצלחה

צופיה**

New member
אחד השירים האהובים עלי ביותר

פשוט לשמוע ולשיר , פשוט מרגש ואמיתי.

אז הנה עוד אחד(לאור הפידבק מצופיה)../images/Emo8.gif

והפעם עוד שיר של נתי לוי מתוך האלבום האור קרוב (אלבום מומלץ בפני עצמו לחובבי הז´אנר הזה) נתי לוי - שבת היום מיום ראשון עד סוף השבוע העולם כמטורף סובב בקצב משלו מיום ראשון עד סוף השבוע כל אדם עובד קשה ורק דואג למחייתו בשבת ילך לנוח איש בביתו ובשכונה הניגונים והזמירות שירי שבת שנשמעים מכל חלון וקול של אבא מברך לאל עליון יש רוח מקודשת שלא בכל יום זה הסימן זו הברכה שבת היום הכל אומר ומברך שבת שלום מיום ראשון עד סוף השבוע אנשים יוצאים לדרך להביא פרנסתם ביום החמישי הגעגוע לאשה ולילדים שזה להם כל העולם בשבת ילך לנוח איש בביתו ובשכונה הניגונים והזמירות שירי שבת שנשמעים מכל חלון וקול של אבא מברך לאל עליון יש רוח מקודשת שלא בכל יום זה הסימן זו הברכה שבת היום הכל אומר ומברך שבת שלום שירי שבת שנשמעים מכל חלון וקול של אבא מברך לאל עליון יש רוח מקודשת שלא בכל יום זה הסימן זו הברכה שבת היום הכל אומר ומברך שבת שלום שבת שלוםםםםם.... כל טוב, ברכה והצלחה.. (מי אמר שלשירים מזרחיים אין משמעות..? )

לאור ההצלחה של הפינה אני מצרף עוד../images/Emo8.gif

שיר אחד שאני באופן אישי מאוד אוהב את הביצוע שלו , שיר קצת עצוב שקט ונוגה אבל יפה .. אז.. לפי שמכיר שידמיין את המנגינה ...
שיר של רוני אחיאל מתוך האלבום הראשון שלו "תפנית" רוני אחיאל - לחזור לחיים - היו לי ימים של קדרות ועוגמה הדרך חמקה ואבדה לי שתיתי את כוס מרורי עד תומה בלילה שנתי נדדה לי רציתי שלווה מרפא ומזור רציתי לחיות רציתי לחזור ידי לאחוז בדימיון מאסה בשארית כוחותי כך ביקשתי לחזור לחיים ולראות את האור לחזור לחיים מחושך וכפור לחזור לחיים אל האור שאבד לשוב ולחיות בניגון הישן לחזור לחיים ולראות את האור לחזור לחיים מחושך וכפור לחזור לחיים אל האור שאבד לשוב ולחיות בניגון הישן רחקה ספינתי מחופי מבטחים ושטה בים הפתוח לאופק כוזב לחזיון תעתועים מופקרת לגל ולרוח חיפשתי לי עוגן מפלט ומסתור רציתי לחיות רציתי לחזור הסהר עלה ודרכי אבודה בשארית כוחותי כך ביקשתי לחזור לחיים ולראות את האור לחזור לחיים מחושך וכפור לחזור לחיים אל האור שאבד לשוב ולחיות בניגון הישן לחזור לחיים ולראות את האור לחזור לחיים מחושך וכפור לחזור לחיים אל האור שאבד לשוב ולחיות בניגון הישן... אם יהיה המשך ביקוש.. אולי נמסד איזה משהו
...(צמאה נפשי לשירים) כל טוב, ברכה והצלחה

Kמיתי

New member
חחחחחח.....

ההצלחה של הפינה היא אך-ורק בזכותך, אתה כמעט היחיד שכתבת פה :) סתם סתם

למעלה