שיר השבוע

chefon

New member
שיר השבוע

השבוע, שוב בהקשר לתקופה והדגש על משפחתיות שדוחפים מכל כיוון, חשבתי לשרשר שירים של להקות משפחתיות או של בודדים שהם חלק ממשפחה מוזיקלית ידועה. ונתחיל במלכים של ליאון. חג שמח.

הסרטון הוסר

אבל המסר ברור

pixie66

New member
MmmmBop

היה לי קשה בין הביג'יס' הג'קסונים ואפילו אבבא חלפה במחשבותיי אבל מה הקשר? אין קשר, זה כל היופי הבחירה שלי

Caput femoris

New member
חתיכת אתגר

למצוא משהו שהוא גם משפחתי, גם איכשהו מטאל, גם פחות או יותר קליט וגם נוגע קלילות בענייני הפורום. חשבנו ומצאנו: Katatonia - Departer

arieltr

New member
משפחתי, מטאל, אוסטרליה

קליט זה לא צריך להיות
אחד אלמנטרי ולעוס. שני עלול לעלות לך על העצבים פחות.

arieltr

New member
וואלה femoris

איך שכחתי את האחים הופמן, הם ילדים מבית יהודי טוב, לא? אלה שלטו שאני הייתי בתיכון. כאמור זה לא משרד הקליטה פה, אז עזוב אותך קליט...

arieltr

New member
טוב האחים האלה בטח הרסו את הלינק

כמו תמיד משמידים מה שעומד בדרכם. טוב קשרתי הלינק במנעול בריח, נראה אותם עכשיו.

Caput femoris

New member
לוקח לתשומת ליבי את ההערה שלך

על קשיי קליטה. חששתי שמא עברתי את הגבול כשהכנסתי את Death לשרשור היהודונים לפני שבועיים. בכל אופן, מבין המשפחות הרבות שראויות להערכה (Pantera, Arch Enemy ואחרים), די ברור שהאחים קוואלרה עם הקליפ מישראל עושים עבודה טובה במיוחד.

arieltr

New member
משרד הקליטה נפלו להם האנטנות בתקופה הזו

תקופה מטורפת של התיכון. Cowboys from Hell Arise Vulgar Display of Power Chaos A.D וואי וואי וואי, אחח זה היה כיף. חבל אין לי את המכונית של מרטי מקפליי. מאז לא נגעתי בזה ורק עכשיו קראתי על מה שקרה ב-2004 לגיטריסט של פנטרה. טוב אין ספק, עשינו שרשור מטאל מכובד, מה שסביר להניח לא היה קורה ככה סתם

Caput femoris

New member
זאת בערך תקופת החטיבה שלי

נהניתי כמה שהיה אפשר. איזה כיף היה לראות כ"כ הרבה מוסיקה חדשה זורמת מכל הכיוונים (death בפאקינג MTV). לא מעט חוויות, כולל הופעה של iron maiden (בתקופת השפל של x factor) במועדון זעיר בעמק האלכוהול. גם הישראלים נתנו בראש. salem, orphaned land, substance for god. היה כיף. אבל גם עכשיו פ'סדר

wild west

New member
במשפחת WISE

נתקלתי לפני כמה שנים בפסטיבל פיירברידג' (מתקיים פעם בשנה באפריל מדרום לפרת') מוזיקת פולק מערב אוסטרלית

arieltr

New member
רגע, אבל שפון אמר זה שרשור מוסיקה

Fמוריס, רוצים לצאת איתך למלחמה על המטאל, אל תעבור זה בשתיקה. שים פה איזה DEATH או משהו.

למעלה