השבוע, שוב בהקשר לתקופה והדגש על משפחתיות שדוחפים מכל כיוון, חשבתי לשרשר שירים של להקות משפחתיות או של בודדים שהם חלק ממשפחה מוזיקלית ידועה. ונתחיל במלכים של ליאון. חג שמח.
אני בוחר לפרש את העניין המשפחתי בצורה קצת אחרת ולשים את השיר הישראלי המצויין הזה: http://www.youtube.com/watch?v=axVYL0UFAi4 והתירוץ הוא שאחד החברים בהרכב הוא קרוב משפחה שלי....
על קשיי קליטה. חששתי שמא עברתי את הגבול כשהכנסתי את Death לשרשור היהודונים לפני שבועיים. בכל אופן, מבין המשפחות הרבות שראויות להערכה (Pantera, Arch Enemy ואחרים), די ברור שהאחים קוואלרה עם הקליפ מישראל עושים עבודה טובה במיוחד.
תקופה מטורפת של התיכון. Cowboys from Hell Arise Vulgar Display of Power Chaos A.D וואי וואי וואי, אחח זה היה כיף. חבל אין לי את המכונית של מרטי מקפליי. מאז לא נגעתי בזה ורק עכשיו קראתי על מה שקרה ב-2004 לגיטריסט של פנטרה. טוב אין ספק, עשינו שרשור מטאל מכובד, מה שסביר להניח לא היה קורה ככה סתם
נהניתי כמה שהיה אפשר. איזה כיף היה לראות כ"כ הרבה מוסיקה חדשה זורמת מכל הכיוונים (death בפאקינג MTV). לא מעט חוויות, כולל הופעה של iron maiden (בתקופת השפל של x factor) במועדון זעיר בעמק האלכוהול. גם הישראלים נתנו בראש. salem, orphaned land, substance for god. היה כיף. אבל גם עכשיו פ'סדר