שירשור שינה וסדר יום

סוגמינג

New member
חדר משלהם

אני מתכוונת להעביר את הילדים ממש עוד כמה ימים לחדר משלהם סמוך לשלנו - אני מאד חוששת להתרחק מהם, מצד שני זה ייטיב עם השינה שלי ושל בעלי וגם הגיע הזמן... אני מבינה, גם ממה שאמרו לי כאן, שאין סיכוי שלא אשמע אותם אבל רציתי לשאול לגבי בייבי סנס - עד עכשיו לא היה כי ישנתי צמוד אליהם, האם עכשיו כדאי לקנות?
אגב, כל נושא הבייבי סנס הוא לגמרי צורך פסיכולוגי שלי. מלכתחילה לא השתמשנו כי להבנתנו המכשיר לא מונע אסונות, אשמח לשמוע אם יש פה הורים שהקטנטנים ישנים בחדר משלהם ללא בייבי סנס ואיך נרגעים....

לליתות16

New member
ללא בייבי סנס, עם אף ילד,

לא עם הגדול
ולא עם הקטנים.

הגדול, בחדר משלו מגיל 0
התאומים ( נולדו בחורף והיו פיצקלוחים קטנטנים) היו אצלנו בחדר עד גיל 5.5 חודשים..וגם זה היה יותר מדי.

איך נרגעים ?

באים ממילא 20000 פעם לבדוק שהם נושמים,
ולאט לאט מתחילים להרגע,
אין ברירה..העייפות עושה את שלה.

כשהם יקראו / יצעקו לכם..אתם תשמעו !!

pazzi10

New member
היי

אצלנו הם ישנו במיטה אחת איתנו בחדר ובגיל 4 חודשים העברנו אותם למיטות נפרדות ולחדר אחר.
לא השתמשנו בכלל בבייבי סנס, ואצלנו הם עוד ישנים על הבטן!
קודם כל, הוא אכן לא מונע אסונות... דבר שני, הוא מצפצף כשהוא לא מרגיש תנועות, כלומר- מצפצף כשהילד לא נושם. אבל המנגנון הפיזיולוגי שלהם הוא קודם נשימות מהירות ורק אחר כך הפסקת נשימה, אז זה לא כל כך יעיל...
דבר שלילי, לבת דודה שלי (גם עם תאומים) המכשיר הבעיר את עצמו באמצע הלילה! הרבה יותר מפחיד!!
בגדול, מה שחשוב זה לשמור על כללי הבטיחות- חדר מאוורר ולא חנוק מידי וחם מידי, מיטה לא עם המון כריות ושמיכות, מזרן קשיח והכל יהיה בסדר!
זה טבעי לדאוג. אנחנו כהורים צריכים לדעת שאנחנו עושים מה שאפשר למען ילדינו ולחיות עם זה בשלום איכשהו...
לילות שקטים!

shirprincess10

New member
חייבת טיפים לבטן...

הקטנים שלי בני חודשיים ולאופק יש ריפלוקס...
הם ישנים במיטה אחת אצלנו בחדר ואני לא מצליחה לאזור אומץ לשים אותו על הבטן בלילה.
אני יודעת שהוא ישן כל כך הרבה יותר טוב על הבטן כי רואה את זה במהלך היום או בעגלה.
אז איך עושים את זה???
אם חס וחלילה חס וחלילה קורה משהו- מה אני אשמע? אם בכלל?

למעלה