שירשור על קמילה

שירשור על קמילה

אני יודעת שיש כבר שירשור כזה, אבל משום מה, כשאני שולחת אליו הודעה - היא לא מופיעה לי בשרשור
אז הנה, עוד שירשור
בהודעת השרשור השרשור של קמי, מישהי רשמה שהיא צנועה... זה נראה לך FUCKING צניעות
שמעתי שכשאמרו לה שהיא צריכה להצטלם בעירום חלקי, היא ישר אמרה שבסדר, ושאין לה בעיות להראות את הגוף שלה
ויש לי עוד תמונות שלה בפוזות לא-צנועות ובלבוש מינימלי...

והיא גם עושה איתך שיחות נפש?

לא, כי את כ"כ מכירה אותה, ואת יודעת בדיוק מה היא אמרה שהציעו לה

וואלה.

קודם כל, בואי נבחין בין מאמר לכתבה או סתם רכילות. שנית - אל תאמיני לכל מה שכותבים. זה יעשה לך רק רע בהמשך החיים.

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifאת מטומטמת../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif

זה נקרא מק-צ-ו-ע-נ-ו-ת היא היא הייתה ככה כי ככה מריצה אמורה לעשות בפרק היא שחקנית אז ברור שהיא תגיד שכן מה רצית שהיא תעשה?

אמא שלך מטומטמת ../images/Emo70.gif

א(חו)ת(ך) מטומטמת
אני התכוונתי בעניין שלא הייתה לא בעיה להסכים
ואת יודעת, כששחקנים לא מרוצים ממשהו (נגיד להתפשט מול מצלמה - סתם לדוגמא
), אז הם הולכים לבמאי ואומרים את זה

סוכריה16

New member
תרגעיייייייי!

את לא מסוגלת לקבל ביקורות??? ולמה את מקללת ככה ? ל-ה-ר-ג-י-ע ווקשע! קבלי את זה שאנשים לא חושבים על קמילה שהיא זו** וזהו...

Miss Rojas

New member
אוי נו

נעזוב רגע את זה שמי שפתחה את ההודעה היא או מטומטמת או גיא... אם היו אומרים את זה על לו, ישר הייתן קופצות להגיד כמה שזה נכון אבל כשקמי עושה את זה, זה מקצוענות... צביעות, פיפל, צביעות

דנדושה15

New member
כי אני ושרון אמרנו שזה מקצועיות

וגם אם לא דיברתן עלי-אני לא אמרתי את זה,וגם לולי זה מקצועיות

אני לא

אפשר לומר שזאת מקצוענות כשזה במסגרת הסדרה. אך כולנו יודעים שכל שבוע לואיסנה מככבת בעיתונים בתמונות נועזות ופרובקטיביות. מקצוענות? באיזה מקצוע? אבל אני לא שופטת אותה. מה שכן מעצבן אותי שהיא אומרת שהתקשורת הרסה לה את החיים אבל היא לא מפסיקה להתראיין ולהופיע בכל מקום. לעומת זאת, את קמילה רואים בעיתונים פעם בשנה ומכאן ההבדל. נסגור את העניין בכך ששתיהן מושלמות ונאחל להן
בהמשך הדרך.

למעלה