שירשור סמאקדאון

REDSKINS

New member
תוצאות מהירות ../images/Emo58.gif

דרו מקנטייר , CM פאנק ולוק גאלוס ניצחו את ג'ון מוריסון , מאט הארדי ור-טרוט קיין ניצח את אריק אסקובר גרייט קהלי ניצח את כריס ג'ריקו בספירת חוץ הארט דיינסטי ניצחו את ג'ימי ואנג יאנג וסלאם מסטר ג'י בת' פיניקס ניצחה את מריה ריי מיסטריו ניצח את בטיסטה בקרב על הN1C לאליפות העולם במשקל כבד

REDSKINS

New member
קארד ללא תוצאות

ג'ון מוריסון , מאט הארדי ור-טרוט נגד דרו מקנטייר , CM פאנק ולוק גאלוס קיין נגד אריק אסקובר כריס ג'ריקו נגד גרייט קהלי הארט דיינסטי נגד ג'ימי ואנג יאנג וסלאם מסטר ג'י בת' פיניקס נגד מריה בטיסטה נגד ריי מיסטריו בקרב על הN1C לאליפות העולם במשקל כבד

REDSKINS

New member
אירועים נוספים ../images/Emo58.gif

נקבע לשבוע הבא ספיישל DX קריסמס קרבות לתוכנית: DX (א) נגד הארט דיינסטי על אליפות הזוגות אנדרטייקר (א) נגד ריי מיסטריו על אליפות העולם במשקל כבד

סמאקדאון בתמצית

בטיסטה מרביץ מרביץ מרביץ מרביץ מרביץ מרביץ מרביץ מרביץ מרביץ, ריי עושה רול אפ ומנצח. זהו.

Nurd4Life

New member
../images/Emo35.gif

לא אמרו שריי מסטריו נפצע וייעדר מספר חודשים?

תשובה

שאלתי את אותו שאלה לפני שבועיים, ואורון אמר לי שהוא בסוף החליט לוותר על הניתוח כי הוא לא רוצה לפספס את התקופה בין הרויאל ראמבל לרסלמניה.

neighbours

New member
??

בת' פניקס עשתה פייס טרן כי בתוגנית הזו היא התנהגה בדיוק כמו שפייסית אמורה להתנהג מה הסיפור פה?

דעות...

אז הרבה היאבקות היה פה, אבל אחרי צפייה באימפקט זה נראה כאילו חזרתי כמה שנים אחורה... הרבה דברים נבלעו אחד בתוך השני והרגשתי שאני צופה בתוכנית מיוחדת של סופרסטארס.

Oisun

New member
הבשורה העיקרית מהתכנית

קיק אוף לפיוד בין הארט דיינסטי ו-DX. קצת לא אהבתי את זה שגורמים להם לצאת כנגד הותיקים במשפחה, אבל זה כנראה כדי לבסס אותם כהילים עוד יותר בפיוד הזה, מה שמעלה את השאלה- האם ברט יחזור כהיל גם כן?

rainman84

New member
קשה לי לראות את זה

קודם כל כי וינס תמיד אוהב לצאת היל ואם ברט יחזור אז הוא נראה לי ייצא היל. דבר שני לא חובה שברט יהיה עם ההארט דיינסטי,יכול להיות שהם יזלזלו בו ואז ככה בעקיפין הוא יקדם אותם בזה שהוא יהיה בפיוד נגדם. מה שמעניין זה שאם באמת זה יקרה והם יהיו בפיוד עם DX,ברט כאילו יהיה בעד DX,האחראים חוץ מוינס לדפיקה. טוב..הפלגתי יותר מידי עם המחשבות קדימה.

dannygoosh

New member
אכן הפלגת ../images/Emo13.gif אבל לגבי השורה הראשונה

בשנה האחרונה אני לא ממש מבין את הקטע של וינס, בכל פרומו שלו מאחורי הקלעים או מול הקהל הוא עושה היל-פייס-היל-פייס טרן יותר ממה שקיין עושה בשנה. לא כ"כ ברור לי מה הוא מנסה להשיג בזה, או אם זה פשוט קטע כזה של "אני הבוס, אז אני יכול להגיד מה שבא לי. אני יכול לשאול את הקהל בטקסס איך הם מרגישים ואז אחרי 5 דקות לקרוא להם קהל מעאפן". בכל מקרה, אני חושב שכל תרחיש הוא אפשרי; ברט יכול להגיע כפייס ולעשות היל טרן כשהוא חובר למקמהן נגד DX, הוא יכול לחזור כהיל ולעזור להארט דיינסטי נגד DX ואז לעשות פייס טרן על חשבון וינס. הוא יכול גם להגיע על אומגה מתקרת האולם ולהגיד לכל הילדים בקהל שישתו חלב ויתפללו לפני השינה. מאוד קשה לי להחליט, כי לכל תרחיש יש את הלגיטימציה שלו. אז אני פשוט אשב ואתרגש כמו ילדה קטנה במשך כל תכנית עד שהוא יחזור.

אורון V1

New member
סמאק וגמרנו

סטרייקר ממשיך באיזכורים היהודיים והפעם השבת צריך לראות את הקטעים של די אקס מרו רק בגלל שהם מגיעים בשבוע הבא? ויקי לא יכולה לקחת מיקרופון מהכרוז? עוד פרומו נהדר של ג'ריקו. נהנתי יותר מג'סי וג'ימי מאשר מההארט דיינסטי. עושה רושם שהדיינסטי מתכוננים לבוא הברט, מקווה שהקרבות ביניהם לדי אקס יהיו טובים יותר מזה שהיה בספיישל ההודיה של רו. בת' בדרך לפייס טרן ולזכיה באליפות, היא גם הצליחה לעמוד בפני הפוש של מריה ולנצח. הקרב המרכזי היה סביר ויהיה מרענן לראות את הקברן מול ריי 1 על 1. השורה התחתונה: תכנית בינונית

dannygoosh

New member
שאלה לגבי המיין איבנט

הוכרז שריי הולך לקבל קרב על האליפות בראמבל ועוד קרב לא על האליפות נגד אנדרטייקר שבוע הבא או שקרב האליפות הוא בסמקדאון הקרוב ועוד לא ידוע מה קרב האליפות לראמבל?

F a d i

New member
התשובה השניה

קרב האליפות הוא בסמקדאון הקרוב ועוד לא ידוע מה קרב האליפות לראמבל

אורון V1

New member
תשובה

הקרב על האליפות הוא בסמאקדאון הבא, לא דובר על קרב האליפות לראמבל.

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo58.gifשניכם טועים

טדי לונג אמר שהקרב בשבוע הבא הוא רק בונוס, ריי הוא הנאמבר 1 קונטנדר לרויאל ראמבל.

למעלה