שירשור סוחרי יום מס' 1

שירשור סוחרי יום מס' 1

לשים כאן בבקשה מלל יומי/מיסחר יומי/טרייד יומי. מה שלא כאן,נימחק על פי שיקול דעת. דוביד

אבילביא

New member
שאלה דחופה אם אפשר

עקב הירידות האחרונות והפסדים במניות נשארתי עם מלאי של פוטים וכתיבת קולים 1. פרפר P870 - 5*-870 3*860 ו 3*880 2.C870 כתיבה של 4 וC890 כתיבה של 2 3. יש לי גם כתיבות 10 P830 ו P840 4 4. יש לי עוד ג'וקים בשני הכיוונים 3P800 P760 8 ועוד 5 C900 ו4 C960 (עשיתי אותם עקב ביטחונות קצרים) אני העריך מאוד דעה מקצועית איך עלי לנהל את הפוזיציות בהנחות הבאות 1. הפוטים נשחקים כרגע 2. יתרת הביטחונות שלי כרגע היא בסביבות 10K הרבה תודה

nirshats

New member
כמה יסגור היום בירוק?

5% 2% 0.21% ואולי 2% אדום? הימורים רבותי הימורים. אני אומר 2.5%

reuven102

New member
867.5 התנגדות

865.5 תמיכה שניהם בגלום שבירה של אחד מהם תתן 4 נקודות

בבונז

New member
תגידו הייתה בעיה בסליקה?

מתי אמור להיכנס/לצאת הכסף של הפקיעה? אני רואה את היתרה עכשיו בחשבון אבל היא לא אמיתית כיוון שיש לי כרגע כסף שלא אמור להיות לי כי אני אמור לשלם אותו. שיא האבסורד הוא שאני יכול להמשיך לבצע כתיבות/קניות עד לסליקה בפועל. הסליקה לא היתה אמורה להיות בבוקר?

בבונז

New member
אז אם אני מפסיד היום את כל הכסף

מי משלם בדיוק? איפה הבטחונות שאני באמת אשלם?

reuven102

New member
אתה דואג לברוקר שלך?

אם צריך הם יזיזו גם את המדד כדי שלא תשלם חחחחחחחחחחחחחחחח אבל אין לך מה לדאוג נותנים לך תיקח למרות שלא נראה לי הגיוני מה שאתה אומר

בבונז

New member
אני עובד דרך מגדל

כל הכסף של הכתיבות של חודש מאי עבר לי לכסף שניתן למימוש למרות שאני אמור להחזיר אותו בסליקה. ניסיתי לבצע קנייה וננתי מחיר והפקודה עברה והיתרה השתנתה בגובה הפקודה שנתתי. ובגלל זה אני שואל מאיפה הבטחונות שיש להם שאני אשלם מחר? אני בעצם יכול לעשות מה שאני רוצה עם הכסף היום ותיאורטית אם הרווחתי אז יופי לי ואם הפסדתי אז מחר יכניסו אותי לחריגה בסליקה ואז מה? ירימו טלפון ויגידו לי תעביר 50,000 ש"ח כי אין כסף, ואם אין כסף? לא מבין את זה, משהו לא הגיוני כאן.

למעלה