שירשור נקודות אור וגאווה

יום.

New member
שירשור נקודות אור וגאווה

א. גאווה על זה שאני מצליחה להתמיד בפתיחת השרישור הזה (טפיחה על השכם) ב. לא משנה כמה אני אקטר ואתלונן עליה, אני אוהבת את העבודה שלי ואני ממש שמחה שאני מצאתי אותה ושאני עובדת בה. ג. אני מגלה שיותר אנשים ממה שאני חושבת אוהבים אותי ודואגים לי וזה תמיד נחמד ד. טוב, סתם, טוב לי.

סבבב

New member
עכשיו אני...

א. תקופת החגים מגיעה, ועם כל הקושי הנפשי שבה - עדיין, אין כמו החגים... ב. חשבון נפש - זה הזמן לעשות חשבון נפש, זמן בו אני משחזר את כל השנה שהייתה לי ומקווה לשפר ולהיות אדם טוב יותר... ג. זה השבוע בו יוצרים קשר עם כל האנשים, הקרובים יותר והקרובים פחות, אם ב- SMS, אם במייל ואם בטלפון - וכל זה רק כדי לאחל איש לרעהו - שתהיה לנו שנה טובה ומדהימה... יש דבר יותר טוב מזה? שבת שלום ושנה טובה!!!

ועכשיו שלי...

למען האמת במהלך כל השבוע רציתי שהוא ייגמר כבר ושיגיע סוף השבוע... ובניגוד לשבוע שעבר שבו היו לי מלא נקודות אור, אני לא בטוח שקרה לי משהו טוב השבוע... אני אנסה לחושב על במהלך השבת... שתהיה שבת שלום לכולם!!!

טוהרtoar

New member
מבחנים..מה לעשות..

קבלתי השבוע ציון של מבחן בו עשיתי מועד ב. אמנם לצערי ציון לא משהו אבל לפחות שיפרתי טוב.
פעם ראשונה שהצלחתי לגרום למרצה לעלות לי ציון ב"פתיחת מחברות"- היפ היפ הוריי!!
בלי קשר למבחנים- נהנתי [אודה שלהפתעתי] מהסרט והדיון שהיו אתמול במפגש. הסרט יותר משריגש הוא לימד אותי לחשוב גם על "הצד השני" שבסיפור [לסביות דתיות], על ההתמודדות שלהן וגם עוד כמה תובנות חדשות. אני שמח שיצא לי לשמוע את הבחורה שהגיעה לספר לנו על כך ממבט אישי, ולהוריד את הסרט הזה למציאות יומ-יומית. גם קצת תקווה להפלת החומה הבלתי נראית בין הומואים ולסביות.

טוהרtoar

New member
לא נורא...פעם הבאה... [ועוד משהו ששכחתי]

עוד נקודה ששכחתי: בזמן שכולם מסביב מתעלמים מיומולדתי [טוב, האמת שאני מלמד עליהם זכות שהם מחכים לתאריך הלועזי וחוץ מזה, קבלתי כבר כמה "מתנות וירטואליות"...] סבתא שלי צ'יפרה אותי בסכום כסף מתנה...

סבבב

New member
מזל טוב לטוהר שלנו!!!

שתמשיך להיות כמו שאתה, מארגן, דואג ומעשיר אותנו לקראת השבתות ובבלוג המדהים... שפע ברכות ואיחולים...

טוהר?!?!?!

ממש מרגש לגלות. ראשית - מצטרף לכל האיחולים של סבבב, ושנית - אין מה להוסיף, אם כי אני בטוח, שגם סבבב יודע, שלא יספיקו המלים כדי לברך אותך באמת על מה שאתה. שיהיו לך חיים טובים ומאושרים והמון הצלחה בכל, וכמובן, שלא תשכח אותנו כאן בשנה הבאה. לכולם כמובן שנה טובה ומאושרת.

likud1

New member
עכשיו תורי ../images/Emo13.gif

1. אתמול חגגנו יום הולדת לחבר טוב. 2. סיימתי מועדי א' וקיבלתי את כל הציונים (אמנם כבר עבר שבוע, אבל בכל זאת) ואין לי מה להתלונן בכלל ב"ה. 3. קיבלנו את המתנות לראש השנה וכמו תמיד יש דברים טובים. שתהיה שבת שלום לכולללללללם.

dkey

New member
עבורי ללא ספק הארוע של השבוע

היה הריקוד הצמוד עם בן זוגי בחתונה. פשוט מדהים איך הוא משוחרר מכל עקבות. בהתחלה כשהציע שנרקוד ממש הובכתי. ידעתי שכולם יסתכלו. קצת חששתי שנגנוב את ההצגה מהחתן והכלה. הוא דיי התאכזב מההשתפנות שלי וגם אמר לי שאני כבר מזמן לא בארון. הוא הלך לבר לקחת משקה. הצטרפתי אליו ובשיר הבא התחלנו לרקוד צמוד באופן שלא משאיר דמיון. אני מניח שכולם הסתכלו. עוד לפני בשולחן הפגנו זוגיות. אנשים מסתכלים אבל מעכלים. נשארים בחיים. לדעתי גם נפתחים ומשתנים. מי יודע, אולי אפילו עזרנו לאיזה זוג הורים לקבל את ילדם או להומו או לסבית כמונו לקבל את עצמו או עצמה או סתם לאיזה סטרייט לחשוב שהשד אינו נורא כשראו אותנו רוקדים מאושרים. בקיצור, רקדנו. אם הכלה והכלה שרקדו לידנו תמכו בנו וזה כמובן נתן הרגשה טובה. היינו בחברה אוהדת אבל ברור שאת הרוב לא הכרנו. האמת, זה היה באמת רגיל ונורמלי. עוד סוג של יציאה מהארון שלעולם אינה נגמרת. סוף שבוע נעים לכולם.

למעלה