שירשור טעויות בשירים של היהודים...
מכיוון שהיהודים שרים לא ברור (בעיקר תום) אני בטוחה שלכולנו היו טעויות במילים של השירים שהתחלנו לשמוע אותם. הנה כמה שלי...
מחפש תשובה "תמשיך להתפלל החירש למעלה אומרים שהוא שומע כל אחד" ואני חשבתי: "תמשיך להתפלל לחירש למעלה רואים שהוא שומע כל אחד"
קח אותי "אבל היא שם בחלומות שלא יתגשמו בלעדיך" ואני חשבתי: "אבל היא שם בחלומות שלו... יתגשמו בלעדיך"
אלה "אני יודע זה מוכר וכמה מנוכר אני ודאי נשמע" ואני חשבתי: "אני יודע זה מוכר וכמה מנוכר אני ודאי נשמר"
עוד ארון אחד "ואם אני באמסטרדם הולך..." ואני חשבתי: "ואם אני מכאן סוף סוף הולך..."
סמי חופש- בהופעה הראשונה שהייתי בה חשבתי שהם שרים "סמים חופשי" (ואח"כ התברר לי שלא הייתי הייתי היחידה)
עידן האלוהים 1. "שלוש דתות ואלוהים אחד למעלה בשמיים" ואני חשבתי: "שלוש דלתות..." 2. "מרוב פנאטים אף אחד כבר לא בורח" ואני חשבתי "אף אחד מאף אחד כבר לא בורח" (סתומה אה?)
יכול להיות "יכול להיות שאין לי את ההבנה שיש לפסיכולוג" ועד אתמול חשבתי שזה: "לא יכול להיות שאין לי..."
גניבה שתי הטעויות הקלאסיות 1."כבר כמה ימים אני במצב איום" ואני חשבתי: "כבר כמה ימים אני במצב אנוש" 2. "אני לא מאמין כמה שקל ליפול" ואני חשבתי: "אני לא מאמין כמה שקר לי פה"
מכיוון שהיהודים שרים לא ברור (בעיקר תום) אני בטוחה שלכולנו היו טעויות במילים של השירים שהתחלנו לשמוע אותם. הנה כמה שלי...