שירשור היכרות

שירשור היכרות

כל אחד ירשום מה שבא לו על עצמו ועל איזו סידרה מצוירת שהוא ממש אוהב אפשר יותר מסידרה אחת

Snooopy Girl

New member
אמ../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

איה בת 14.2 (?) ואמ אהבתי את נילס הולגרסון והקטקטים :||||||

Posiedon

New member
שלום :) אני ניב,

אני מכור לקרטון נטוורק אני מכיר את כל הסדרות בקרטון נטוורק לפי האי בי.. אני הכי אהבתי את:דקסטר,פאוור פאף,סמוראי ג'ק,הכלב השמן מנדוזה, ואת כל השאר אני טיפוס חברותי אבל די מתוסבך.... אני גם מתמצא מיתלוגיה טוב מאד... בקיצור בלי מצוירים איין חיים :)

swirrrly

New member
*כאפה עצמית למצח* ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

דקסטר!!
ופאוורפאף!!
*כאפה עצמית למצח II*

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

אני שי, בת 15 וחצי.... אני מתה על המומינים, נילס הולגרסון... יש עוד המון....

שלום

אני אסף בן 16 הסדרות שאוהב: "החתולים הסמוראיים" ו"אמיץ, הכלב הפחדן" אגב "הלב" כבר עולה לי על העצבים מרוב שידורים חוזרים (וחוזרים וחוזרים..)

היי

טל, בן 18, מת על נילס הולגרסון, הלב, דרגון בול, פאוור פאף, דקסטרז לאב ועוד. מנסה בקדחתניות להזכר בקפטן פלאנט, כוח ווידאו ואבירי האור הקסום.

אוי, ושכחתי כמה חשובים

מת גם על לוני טונס, הזרבובים, האופנוברים ממאדים, המעופפים הנועזים, הדרדסים, החתולים הסמוראים ופיטר פן (של ערוץ 1)

יו! איך שכחתי את קפטן פלאנט

וכוח וידאו? אני עדיין זוכר את השיר שלהם! "כוח וידאו וידאו! כוח וידאו!"
קווטש העגבנייה היה מגניב.

אנדרו15

New member
יא קפטן פלאנט

יו איך אהבתי את הסידרה במיוחד את הבלונדינית ויש לי עדין את הבובה שלה מישו זוכר את הסידרה אולסטאר(ניראה לי שככה קראו לה) זה היה על שחקנים של כדורגל כדורסל ועוד כאלה שנילחמו ברעים והיו להם כוחות על אני לא ממש זוכר את זה טוב אני רק זוכר שהיה שחקן כדורסל שהיה הופך לכדור סל ומצאתי את על אבירי האור הקסום http://www.geocities.com/olivne/main.html

וואי, נכון

אולסטאר. אני זוכר את זה, היה שם איזה כושי רזה, גבוה וקרח עם שפתיים ענקיות. יוווו, אבל אני לא זוכר את זה בגרוש.

מוזר, אף אחד לא הזכיר פה את

חוש חש הבלש (אני פתאום נזכר כמה הייתי רואה את זה). אגב, הייתה סידרה אחת מוזרה שאני לא זוכר את השם שלה. משהו עם איזה תינוק מדבר שהלך בעיר ועשה פשעים נראה לי ואחר כך נראה לי שכל פעם היו נותנים לו מכות בטוסיק. נשמע מוכר למישהו?

swirrrly

New member
*כאפה עצמית למצח III* ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

חתולי הרעם
.

Polyphonic

New member
עידן

15 וכל מה שכתוב בכרטיס-אישי
כשהייתי קטן אהבתי את פיטר פן (זה שיש/היה בערוץ 1) - אני זוכר שהיו לי מלא מלא קלטות
. עכשיו אני לא ממש רואה תוכניות מצויירות אבל ראיתי כמה סרטי פוקימון ואני אוהב (מאוד) את הסרטים מלך האריות הראשון ומוצאים את נימו!

פוקימון זה פורום 151 ויש גם פורום

לסרטי דיסני אתה מוזמן להכנס גם אליהם וגם עלינו (מפרגנים לקולגות)

איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא..

על עצמי: חרא של בנאדם, אל תתקרבו אלי. אני מסומן. תוכניות שאהבנו: המומינים [מקורי
] פיטר פן שאלתיאל קוואק קיטי קט וחומי [את זה למשל אני לא אהיה מסוגל לראות היום] דרדסים כוח וידאו אקס-מן ועוד, ועוד ועוד... תחשיבו את כל הנורמליות, אבל אל תקשרו אותי לאלה: פרפר נחמד ו-ברחו לי כמה. זה עוד יבוא. יום יבוא, יום יבוא, במהרה בקרוב הוא יבוא... קר לי.

למעלה