שירלי נא להיכנס זו דינרה

dinara

New member
שירלי נא להיכנס זו דינרה

היי שירלי הקשבתי לעצה שלך ונירשמתי לתפוז. וחשבתי שאת בטוח תיכנסי לכאן בגלל כמה וכמה סיבות. השארתי גם הודעות בפורמים אחרים אבל לא אהבתי את החתימה המכוערת שעשיתי שם אז שיניתי אותה מוצא חן בעינייך??? דהההההההההה איזה שאלה. תיבדקי גם את הפרופיל שלי גם אותו שיניתי

Friends G i r l

New member
טוב אל תקפצי עליה המסכנה...../images/Emo60.gif

היא לא מכירה את כל החוקים של הפורום
טוב אז להבא אל תפתחי הודעות על נושאים אישיים אם את לא רוצה שיעשו לך לינץ´

KerenWelling

New member
לא קפצתי...את ראית אותי קופצת?!

אני לא קפצתי,נשבעת שלא קפצתי!!! רק ישבתי לי פה על הכסא בחדר העבודה...וכתבתי שורה קטנטונת כתגובה להודעות לא קשורה...

אמממ... ../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif

אני חושב שהיא התכוונה יותר לקפיצה מילולית, סה"כ המשפט שכתבת לה שם למעלה יכול להתפרש אצל משהו מסיבה מסויימת כתקיפה. היית יכולה פשוט להפנות אותה להודעת המנהל, אני בטוח שהיא הייתה יותר שמחה כך...

KerenWelling

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

גם אני התכוונתי לקפיצה מילולית.... אוף! אנשים! אתם לא מכירים אותי ב-כ-ל-ל!! אהההה אני מתאבדת *קופצת* אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בום

>_<../images/Emo168.gif

בואו נסכם זאת כך: קרן, פשוט תהיי קצת יותר... אממ.. איך להגדיר זאת, קרן.
. ומצטער, אם איכשהו פגעתי בך, אני עדייך מבולבל...

dinara

New member
לא לידאוג

היי ואל תידאגו אני לא אוסיף עוד הודעות אישיות. פשוט יש לי חברה והיא המליצה לי על האתר תפוז ןעל להיתכתב בפורום. אז רק רציתי לעשות לה הפתעה כי היא ניכנסת לכאן הרבה, אז סליחה מעכשיו בלי הודעות לא קשורות

למעלה