שירי מיימון

DreamS_HunteR

New member
יכול להיות שבפרק עם השיעור../images/Emo121.gif

בישול? אני בטח טועה. להגנתי אני אומר שבעונה ה9 חסרים לי הכי הרבה פרקים. ככה זה שכקשת וערוץ 2 מתעקשים לרצוח את סדרות הרכש שלהם
פספסתי כל כך הרבה פרקים.. אני מקווה להקליט את החסרים בשידור החוזר שהגיע סוף סוף לעונה 9.. או לקנות את הDVD כבר

yanivtr

New member
לך לישון ילד!

אם לא ישנים- לא גדלים! אני מתבייש לומר - שאני יכול לספור את מספר הפרקים שראיתי של חברים- על בערך 4 כפות ידיים. (נו, זה לא שממש ספרתי) זה לא שזה..נו זה... אין לי תירוץ. אחלה סדרה פשוט- בחיים לא הבנתי מתי היא משודרת

m i r u s h i

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

יש לך חסך בתרבות אדוני!
[סתם,הגזמתי..אבל עדיין! :O] אם יש לך HOT,זה משודר ב13:45 בביפ בימי שני-חמישי..בשישי ושבת בצהריים יש מרתון של הפרקים גם ב17:10 זה משודר,אבל בפרקים מתקדמים בערוץ 22 זה משודר בימי רביעי,חמישי ושישי בסביבות 23:30+- [ווהו.אני ממש מדריך פנאי + מהלך ><]

shiran™

New member
גם במוצ"ש!

אתמול היה פררררררקקקקקק מעולה! איך פיבי צרחה על אמא של רוס - תרימי את הגרב! תרימי את הגרב! תרימי את הגרב!!!!!!!!1 באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב אבל אני לא רוצה לכתוב עם שגיאות

a 90s Noah

New member
נה אה..

זה בעונה ה-8 עם השיעור בישול.. זה הפרק שפיבי שרה מחוץ למסעדה של מוניקה. מוניקה שואלת כמה לקוחות אם הם נהנו וזה ואז אחד אומר actually i have one complaint, אז מוניקה עם הפרצוף שלה כזה אומרת: no it's ok...i welcome criticism. זהו
ישורשר מחר

DreamS_HunteR

New member
וואו.. איזה גרוע אני../images/Emo121.gif

כתבתי שהשיעור בישול היה בעונה 9? *מכה את עצמי* אני בגמילה מחברים
לא ראיתי כבר חודשיים בערך.. עכשיו יש לי DVD בחדר!!! אני אקנה את העונות בדיוידי סוף סוף

a 90s Noah

New member
כן אני גם אקנה את זה יום אחד..

זה לא כ-זה יקר. מתנה לעצמי לחדר החדש

LuLiLoPiLaTo1

New member
אם אתה קונה ת'DVD תקנה גם

לי טוב?חח בטח באילת זה יותר זול..
אני לא רוצה לעבור על החוק בהורדות בלתי חוקיות אבל המחירים!!

למעלה