שירים לטו באב....

lior 30 rg

New member
שירים לטו באב....

מוזיקה....מוזיקה...מוזיקה.... מה הרעל שלכם... הבחירה שלי: Artist: Meiko Kaji Lyrics Song: Urami Bushi (My Grudge Blues) Lyrics Meiko Kaji - Urami Bushi Hana yo Kirei to, Odaterare, Saite Mitanara, Sugu Chirasareru. Baka-na, Baka-na, Baka-na On'na no... Urami-bushi. Sadame Kanashi to, Ariramete, Naki-wo Misereba, Mata Nakasareru. On'na, On'na, On'na Namida no... Urami-bushi. Nikui, Kuyashii, Yurusenai. Kesu ni Kesenai, Wasure-rarenai. Tsukinu, Tsukinu, Tsukinu On'na no... Urami-bushi. Yume yo Miren to, Warawarete, Samete-misemasu, Mada Same-kirenu. On'na, on'na, On'na-gokoro no... Urami-bushi. Makka-na Bara nya, Toge ga Aru. Sashitaka-naiga Sasazu'nya-okanu. Mo'eru, Mo'eru, Mo'eru On'na-no... Urami-bushi. Shinde Hanami ga, Sakuja Nashi, Urami Hito-suji, Ikite-yuku. On'na, On'na, On'na Inochi no... Urami-bushi

אתה חזק בקטע, אה?!!

ליאור?!! שירים לטו באב?!!! מה הקשר?! WTF? האם אי פעם חלמנו שנחזה בליאור מבקש מאנשים לפרוט את השירים שלהם לטו באב?!! למה מכל החגים היהודיים דווקא את זה אתם נזכרים לחגוג, ערלים שכמותכם!
אצלי זה עדיין kashmir-led zeppelin בחורף בקיץ בסתו ובאביב, וגם בטו באב.

חיפאית34

New member
../images/Emo46.gif מה קורה לך?....

סופסוף הוא מגלה קצת רגישות ואת הורסת לו?

חיפאית34

New member
../images/Emo6.gif אני נשבעת !!!!!!!!!!!!!!!!

אני נשבעת שהמחשבה הזו חלפה לי בראש!!!! אמרתי לעצמי: "לא יכול להיות שחרא כזה יהפוך את עורו בין לילה.. מעניין מה השיר הזה אומר?"

lior 30 rg

New member
אההמממ....

חרא
או קיי.... לא זכור לי שעלבתי בך אי פעם. אם את מכנה אותי בכינויי גנאי, לפחות ספקי הסבר

חיפאית34

New member
../images/Emo12.gif אופסי !!! אתה נעלב????...

אתה???...שעלבת באנשים כאן על ימין ועל שמאל??. אומנם לא יצא לי להיפגע ממך אישית אבל אני עוקבת אחרי תגובותיך לא מהיום. הרגישות שלך כשזה נוגע לעצמך מעבירה בי צמרמורת
שמע..... אני אהיה נחמדה ואתנצל בפניך...סתם כי אני טובת לב מטבעי אבל כדאי שתחשוב על אותן הפעמים שאתה קטלת כאן אנשים בלי אבחנה. אממממ......זה לא נעים כשזה הפוך הא?... זו אומנם לא היתה הכוונה הראשונית שלי שכתבתי את התגובה אבל...... מעז יצא מתוק....אולי תלמד איך זה מרגיש. יאללה....יש תוכנית נחמדה בטלויזיה אז אל תיעלב אם לא אגיב מהר....בייייייייייייי

lior 30 rg

New member
אההמממ....

אני ממש לא נעלב.... ההרצאה המגוכחת שלך נוסח המורה נחמה עם האצבע הגרומה המתנופפת בתנועת הנו נו נו הצליחה להעלות בדל חיוך על שפתי. חיכיתי להבהרה של נקודה מסויימת ואכן, הנקודה הובהרה. שוקראן יא חביבתי, נתת לי את מה שרציתי.

חיפאית34

New member
../images/Emo9.gifעל לא דבר...תבוא כל יום....

לרגע חשבתי שיש בך ניצוץ של אנושיות נאיבית שכמותי.

פרשנות נידרשת

מאחר והאווזונת פירשה אחרת... לי יש פרשנות משלי... אישון לא הבין.. המעבד יבוא עם תרחיש אחר... אנדר ישליך את עצמו לרגלייך.. וברבי שוב יתהה ברומה של המקלדת... אנא ממך הסבירי למה את לא אוהבת להקשות, מה בדיוק את לא אוהבת, מהו הקשה בעינייך, למה את כזו בלל? ולמה את שותקת...... <בהחלט יש סממנים לסכיזו מתקדמת..
>

אני בספק..

אוחזת בדיעה מוצקה ואיתה...שאין גבר בעולם שלא יתקשה לנוכח אישה. בכלל, יש מצבים שהוא עובר למקשה אחת גדולה, מה שיכול להעיב על יכולת השליטה שלו או הבחירה אם בכלל נוכח הקושי שבוקע ממנו... בנוגע אליה...אני עדיין תוהה, האם היכולות שלה כאישה, יביאו ביטוי מלא, לקושי שניצב תרתיי משמע...אל מול סוללת הטסטסטרונים שמגיבה לה כאן. האם הקושי הוא בקליטה, האם הקושי הוא באינסטרומנטציה, האם הקושי הוא באחיזת עיניים...... ובכלל........מה השטויות האלה על הבוקר...
<יותר מדיי חוסר שעות שינה>

lior 30 rg

New member
מרוב דיבורים על מקשות עשית

לי חשק לאבטיח....את חושבת שבזה היא יכולה לעזור?

למעלה