שירזי: "אני לא חושש מהעבירות של פ"ת"

מאמן בני יהודה מתכונן למפגש מול הפועל פ"ת באורווה: "מי שמשחק אגרסיבי, נשחק מולו באגרסיביות" (18:00, תקציר באתר). אבו סיאם ודומב צפויים לפתוח לראשונה. פ"ת מחפשת ניצחון אחרי ההפסד בדרבי
תאריך עדכון:10/14/2006 9:46:0

בבני יהודה המשיכו אמש (שישי) בהכנות לקראת המשחק מול הפועל פ"ת (18:00). המגן החדש של הקבוצה, סאלם אבו סיאם, צפוי לערוך את הופעת הבכורה שלו בהרכב, כמו גם הבלם, אסי דומב, שהגיע לקבוצה במקום אלירן אלקיים ששוחרר.
בחלק ההתקפי, מתלבט המאמן ניצן שירזי האם לפתוח עם מטה בטורינה, שהחלים מפציעה וכשיר למשחק לראשונה מזה חודש וחצי, או לתת את חולצת ההרכב לברק בדש, כדי לעלות במערך של 2:4:4.
"פתח תקוה עוד לא ניצחו העונה וזה מסוכן", אמר שירזי לאתר ספורט 5. "מצד שני אני לא חושש מהם, גם לא מהעבירות. מי שמשחק אגרסיבי נשחק מולו באגרסיביות. היה לנו חודש של מנוחה וקלטנו שני שחקנים שאמורים לתת לנו את המענה במה שהיינו חלשים".
הרכב משוער: וינסנט אניימה, אלי אברבנל, יאיר אזולאי, אסי דומב, סאלם אבו סיאם, הרוויה קובאצ`ביץ`, אימורו לוקמן, ראובן עובד, אסי בלדוט, מטה בטורינה (ברק בדש), ליאור אסולין.
"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/4/25454.jpg
לחמן מרוצה מהתקדמות הצעירים

בפ"ת מקווים להתאושש מההפסד בדרבי לפני שבועיים (1:0) ואייל לחמן, ששידר אופטימיות לאחר ההפסד ליריבה העירונית, מרוצה גם מההתקדמות של צעירי הקבוצה שכיכבו השבוע במדי הנבחרות הצעירות.
"עברנו שבועיים של אימונים מאז הדרבי, שהקצב והדרישות שלהם, מטרתם צמצום הפערים מהקבוצות האחרות בליגה", אמר המאמן לאתר ספורט 5. "עידן סרור ומאור בוזגלו הם הניצנים הראשונים ואני בטוח שמהפועל פ"ת ייצאו עוד הרבה צעירים שיתקדמו ויצליחו".
זאביק חיימוביץ`, שהחמיץ השבוע מספר אימונים בשל פציעה בקרסול, חזר להתאמן וצפוי לפתוח בהרכב. סרור, שכיכב במדי הנבחרת הצעירה מול צרפת, ובוזגלו, ששיחק עם נבחרת הנוער ולא התאמן השבוע עם הקבוצה, סובלים מעומס ולחמן מתלבט האם לפתוח עם השניים בהרכב או לתת להם מנוחה ולשלבם מהספסל.
"בני יהודה קבוצה מצוינת", אמר עמרי קנדה לקראת המשחק. "אבל אצלנו המחויבות לסמל גוברת על הכל. אנחנו עובדים קשה באימונים ויש לנו אווירה טובה בקבוצה. המטרה היא לבוא ולקחת נקודות כדי להצליח בליגה".

הרכב משוער: רפי כהן; עומרי קנדה, זאב חיימוביץ`, לזו דובה, מהרן אבו ריא; יפתח הררי (עידן סרור), שגיב כהן (מאור בוזגלו), יניב לוזון, צ`ק גדיאגה; אחמד קסום, מוטי קקון.

לכתבות נוספות >

hanaorb9999

New member
שירזי הוא נביא או משהו כזה?

שילמד קצת מתורת הלחימה של לחמן, זה דבר שחסר מאד השנה בשכונה, ושיגרום לשחקנים שלו לשרוף תדשא במקום לדבר עם עיתונאים. המצב של בני יהודה לא כזה מזהיר אפילו שיש להם משחק חסר.......

מה שמעניין אותי זה שהוא מאמן גדול

מביא זרים תותחים בגרושים,אולי המאמן עם טביעת העין הכי טובה לזרים בארץ.הביא תואר לקבוצה קטנה שגם הצליחה לשרוד בליגה כשהיא משחקת 4-3-3 אמיתי,לא בכאילו.טיפח צעירים בכל מקום שהיה בו,נתן לאליניב ברדה את הבמה,את יניב אלול הוא הביא מהרחוב,את אחמד קסום מליגה ב' ויש עוד הרבה דוגמאות.איש של עבודה קשה,כל הכבוד ללחמן.

מאמן טוב, אין ויכוח,

זה לא סותר את זה שהוא כסחן ושזה לא מתאים לליגה שלנו, או בעצם לכל ליגה אחרת בעולם. אולי בטוניס.

אז גם אני אלך על סטיגמות../images/Emo26.gif

אוהדי בית"ר מפרקים במכות את כל מי שמגיע לטדי,האוהדים שלה גזענים ואין מקום לקבוצה כזו בכדורגל הישראלי. איך אתה מרגיש??

זה ממש לא קשור

פה אתה מדבר על אנשים רבים, אני מדבר על בן אדם אחד שידוע ועובדתי שהוא "משחק" חזק ואגרסיבי- כסחן. הדוגמא שלך הייתה חמודה אבל לא מדוייקת.. כי יש לצורך העניין כמות של אוהדי בית"ר ולחמן הוא רק אחד, מה שנחנו יודעים על לחמן בין היתר הוא שהוא כסחן.

ואתה סותר את עצמך

מי שמשחק חזק ואגרסיבי לא בהכרח "כסחן".אלה שני דברים שונים.

די אחי דבר בהגיון..

אל תרד לדקויות.. אתה יודע שאני חושב שהוא כסחן אז למה לרדת לפסים שלא קשורים.. אוקי, הוא כסחן, אמרתי את זה המון פעמים.. יודע מה? לצורך העניין, הוא משחק חזק ואגרסיבי יתר על המידה..

אין ספק שאני מתווכח עם הרוב

אבל מדינה שלמה זה בכלל לא נכון,לרוב במדינה יש הרבה דעות מסוימות ולא בהכרח כולן נכונות.

מי ישמע..

מה עשו מהפועל פ"ת, מלאכי המוות, סתם תפסו עליהם טרמפ בגלל משחק וחצי אגרסיבים ובגלל לחמן. עכשיו כל שבוע מי שישחק מולם יפליץ איזה משהו בעניין

למעלה