שלום לכולם... לאחרונה יצא לי לפספס כמה פרקים של שיקגו הופ, לאן נעלמו ד"ר אוסטין, בילי, דיאן וליסה?? ומאיפה צצו כול החדשים? מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה?
בכל אופן הייתי רואה את הסדרה בערוץ 2 ששודרה בזמנו ועד כמה שאני זוכרת הרופא זה שהשתגע בשנים הראשונות ואמץ את הילדה הקטנה (החל לי שמוע עכשיו) קנה את בית החולים וסילק את כולם על פי תירוצים כמובן לפי זכרוני את בילי הוא העיף כי הוא היה בחו"ל ודיאן הלכה איתו וכדו בסוף הפרק חיש קטע שמראים את כולם יוצאים אחד ליד השני. ד"א במציאות כמובן החליטו לשנות את כל הקאסט בתקווה לעלות את הריטינג מה שכמובן לא עזר והסדרה סיימה את חייה. אהבתי מאד את הסדרה בזמנו.
דוקטור גייגר קנה את הבית חולים?! כמה מגניב. אני רואה גם בצהריים את הפרקים הישנים יותר ואני לא מבינה כל כך למה כולם שנאו אותו! הוא כזה נחמד... חכם... סקסי... אז הוא קצת מתנשא. אז מה?! הלא כולנו?! ועכשיו כשהוא חזר בפרקים בערב- בקושי מראים אותו בכלל! ממש מעצבן! בכל אופן סדרה מעולה!
אתה זוכרים שקריסטי להאטי גם זכתה באמי ואז היא עלתה ואמרה ok ,you can open the bathroome now וזה היה יותר משעשע ושנה אח"כ כשרנה זלוויגר זכתה בגלובוס הזהב על "האחות בטי" אז גם חיפשו אותה וגם היא היתה בשירותים