שיעורי אופק מוקלטים

לי Li

New member
שיעורי אופק מוקלטים

יש לי שאלה בקשר לשיעורי אופק המוקלטים. אתמול פתחתי שיעור אופק מסויים וראיתי חלק ממנו, אבל הבעיה הייתה שנאלצתי לראות את הכל on line וזה לא הכי נוח, לפעמים השידור נעשה איטי מעט והוא גם לא מופיע בחלון מלא. יש דרך לשמור את שיעורי אופק על המחשב ואז לצפות בהם ללא חיבור לאינטרנט? והאם אצל כולם המסך כזה קטן? מצטערת אם השאלות נשמעות מוזרות וטיפשיות, פשוט אף פעם לא ממש יצא לי לראות שיעורי אופק
אה, ו
מראש

The one12

New member
לא נראה לי שיש

דרך לשמור אותם במחשב (תקנו אותי אם אני טועה!). בכל מקרה, בקורסים שעשיתי באופק, תל"ם מעלה אותם על האתר בטווח של יום-יומיים לאחר השידור חי ואז את יכולה לצפות בהם בכל זמן שאת רוצה. רק קחי בחשבון שלקראת הבחינות אתרי הקורסים עמוסים וכל הזמן "נופלים".............

האזרחק

New member
לא יעבוד...

הקישור הוא לא לקובץ אלא ל FEED... נגן המדיה מקבל את הסרט ב"זמן צפיה" בלי לדעת איפה נמצא הקובץ כולו.

1קישקשתה

New member
יש תוכנות לזה

קליק ימני ושמירה - לא עוזרים בד"כ.(הייתי אומר תמיד אבל אני לא בטוח) יש 2 סוגי תוכנות - 1. אלו שעושות capture - כלומר , פשוט "מצלמות" ועושות רקורד של קטע הוידאו בשעת הפעלתו. חיסרון: כל דקה היא משהו כמו 200 מגה-בייטס. יתרון: ההרצאה נראת משהו משהו! 2. ישנן תוכנות הורדה מיוחדות אשר מורידות לינקים של שרתים עם קידומות מיוחדות כמו rtsp , mms וכו'. יתרון : הורדה ישירה ומהירה. חיסרון: אף אחד לא מבטיח לך שב-offline תראי זאת ללא הפרעות/קטיעות. --> א. מהי הקידומת של קטע הוידאו (קליק ימני ו-properties תוך כדי הפעלה תיתן לך את ה - url שלו). --> ב. האם האו"פ בכלל מתירים שמירה במחשב? הערה: מעולם לא נתקלתי בשיעורי אופק כך שספציפית למקרה זה אני לא יכו להיות ערב למה שכתבתי , אך סביר להניח שזו לא בעיה.

SilentWave

New member
דיברתי פעם עם האו"פ על זה

שאלתי למה אי אפשר להוריד את הסרטים. אמרו - אי אפשר. אמרתי להם שזה לא נוח לראות אותם און-ליין, כי לפעמים זה מקוטע - הם מאוד התפלאו ואמרו שזה לא אמור להיות מקוטע והשקו טוב ובלה בלה בלה... לא היה לי כח להתחיל להכנס איתם לנושא של streaming באינטרנט ולמה זה לא תמיד עובד חלק...

1קישקשתה

New member
אז יש להבדיל ../images/Emo13.gif

1. "אי-אפשר" - כלומר :אסור. 2. "אי-אפשר" - פיזית לא ניתן לעשות זאת. לגבי 1 , אין לי מה לומר.. לגבי 2. , בוודאי שאפשר פיזית אם רק רוצים

לי Li

New member
וגם לא לשכוח את העובדה

שאם רוצים לעשות חזרה לפני המבחן ולראות מחדש את שיעורי אופק זאת קצת בעיה שצריך לראות אותם און ליין שכן לפעמים תל"ם לא עובד ואם הוא כבר כן עובד אז יש סיכוי גדול שהוא יקרוס עקב העומס באתר בזמן הבחינות. אם שיעורי אופק יהיו שמורים על המחשב זה יפתור את הבעיה

האזרחק

New member
בוודאי שאפשר!

יש מספר תוכנות שמאפשרות לבצע את זה, הקלה ביניהן (ואני משתמש בה) נקראת WM RECORDER. היא מסוגלת להקליט כל סרט שתראו, גם אם הוא מוצג בדפדפן (מקליט ע"פ גלישה) וגם ניתן לתת לה לינק ישיר לקובץ אותו רוצים להקליט. שתי השיטות עובדות עם אופק, אני באופן אישי מעדיף את השניה. (כי אז לא צריך "לראות" את הסרט בזמן שהוא נשמר)

אבזץ

New member
מניסיוני המקוון באלגברה לינארית

רואים מצוין. יכול להיות שאת צריכה חיבור מהיר יותר לאינטרנט? ואגב, נועה לביא, זו את שם מבאר שבע שמעצבנת את פרידמן ?!

אבזץ

New member
ואו, כל הכבוד!

בהחלט נשמע שאת סובלת מתסמונת הגאון שפוגש את הנורמלי...

אבזץ

New member
כך או אחרת,

אם רק הייתי צעיר בכמה שנים, הייתי מקנא בך קנאת סופרים.

לי Li

New member
מצוין ../images/Emo13.gif וכמו שציינתי כבר

אשמח לקבל קישור במסר אם תוכל בבקשה
תודה תודה תודה
(*לי שמחה ולכן היא מפריזה בסמיילים* *לי תוהה מדוע היא מדברת על עצמה בגוף שלישי*
)

בכל מקרה,

אפשר גם ללכת למרכז הלימוד (מכללת אשדוד במקרה שלך?) ולשאול קלטות משנים קודמות.

לי Li

New member
../images/Emo51.gif לכולם ../images/Emo13.gif

אני חושבת שאני אלך על הורדת אחת התוכנות (עם עדיפות לזאת שמזינים בה את הקישור) האם מותר לפרסם כאן קישורים להיכן שניתן להוריד זאת? אם כן, אנא פרסמו, אם לא, אז גם במסר זה בסדר
ושוב, המון המון תודה.
אני פשוט רוצה שיהיו לי שיעורי אופק מוכנים על המחשב כבר מעכשיו לפני תקופת הבחינות בהן קרוב לוודאי שהאתר יקרוס באמצע הצפיה...

למעלה