שינוי פרמטרים באקסל-עזרה!!

chufnikit

New member
שינוי פרמטרים באקסל-עזרה!!

בוקר טוב! אני ממש ממש חייבת את עזרתכם: יש לי טבלה באקסל, היופ כשפתחתי אותה היא פתאום השתנתה ואני לא מצליחה להחזיר. קודם כל כל העמודות התרחבו, שזאת באמת שטות אבל אולי מישהו מזהה משהו אבל הדבר שבאמת עקרוני הוא שעמודת התאריך(1) השתנתה לסתם מספרים(2). אם מישהו יכול לעזור לי אשמח ואודה מאד, אם לא אצליח לתקן זאת אני אצתרך ידנית להכניס המון המון המון נתונים.... אגב , עשיתי format cells וכל הערכים שם נכונים אז מה יכול היה להשתנות???

chufnikit

New member
הבהרה:

בציור לא מדובר באותה הטבלה , רק רציתי להראות איך זה היה נראה לפני. ודבר שני, אם אתם רואים בשורה העליונה זה מראה את הערך האמיתי של התא, כלומר איך שהוא אמור להיות רום באמת....
פליז
דחוף.......תודה, תודה!!!!

maec

New member
עיצוב תאים

סמני את הטווח, קליק ימני>עיצוב תאים>בחרי בעיצוב תאריך

chufnikit

New member
זה לא עוזר -הסברתי כבר

format cells זה בדיוק עיצוב תאים...לא עוזר.... אבל תודה ואשמח לעזרה!

מיכאל אבידן

Member
מנהל
וזה גם לא משתנה ככה סתם . . .../images/Emo43.gif

בין לילה... הוסיפי עמודת עזר לצד עמודת ה'מספרים' שהפכו, מן הסתם, ל'טקסט' והמירי אותם ל'מספרים אמיתיים' בעזרת הפונקציה Value. כעת תוכלי לעצב אותם לפורמט ה'תאריך' הנוח לך.

chufnikit

New member
היי- תודה

זהו שיש לי הרגשה שאולי מישהו "שיחק" בזה , אני חושדת...אבל זה לא יעזור לי עכשיו.... לא כל כך הבנתי מאיפה הvalue??? ומה זה בדיוק עמודת עזר?? תודה שוב!

maec

New member
תעלי את הקובץ

(או לפחות את חלקו, אם הוא חסוי) על מנת שנוכל לראות את הנתונים המשובשים

chufnikit

New member
העלתי העמודה השניה , מס' 2

בתמונה זו המשובשת, ככה נראים למעשה התאריכים....

maec

New member
תעלי את קובץ האקסל

תמונת JPG לא ממש עוזרת לנו...

chufnikit

New member
לצערי ולשמחתי...

לצערי אני לא יכולה להעלות את הקובץ מכיוון שיש בו נתונים חסויים והוא מאובטח... לשמחתי כשהעתקתי את הטבלה השלמה לגליון חדש הנתונים הועתקו כמו במקור, כלומר כמו שצריך... אם הצלחתם להבין מה בדיוק קרה אז אשמח בכל זאת לדעת שאם זב יקרה שוב... אם לא אז תדעו שתמיד שווה בדיקה העתקה של טבלה שלמה לגליון חדש... כך או כך תודה רבה על המאמץ והזמן.

למעלה