שינוי מערך הקווים בחיפה בינואר 2005

מצב
הנושא נעול.

seffic

New member

דובר בפורום לפני שבועיים על כך שמתכוונים לסגור את תחנת אגד בת גלים, ולהעביר חלק מהקווים לחניון הצמוד לתחנת הרכבת שם, ואת קווי נוה שאנן להמשיך עד למסוף יטבתה בעיר. וגם לבטל את קוים 40,41,42. ובכן, אין שום פרסום על כך באתר אגד, וגם בביקורי האחרון בתחנת הרכבת בבת גלים, לא ראיתי כל עבודות להקמת מסוף לתח"צ שם. האם מה שפורסם בפורום זה נכון? האם אגד ביטלו את התוכנית?

TDR

New member
סוף הדרך למרכזית בת גלים

דובר בפורום לפני שבועיים על כך שמתכוונים לסגור את תחנת אגד בת גלים, ולהעביר חלק מהקווים לחניון הצמוד לתחנת הרכבת שם, ואת קווי נוה שאנן להמשיך עד למסוף יטבתה בעיר. וגם לבטל את קוים 40,41,42. ובכן, אין שום פרסום על כך באתר אגד, וגם בביקורי האחרון בתחנת הרכבת בבת גלים, לא ראיתי כל עבודות להקמת מסוף לתח"צ שם. האם מה שפורסם בפורום זה נכון? האם אגד ביטלו את התוכנית?
סוף הדרך למרכזית בת גלים
סופית בתאריך 2.1.05 תסגר התחנה אשר נפתחה בחיפה ב-8/1973, וכל פעילות קווי השרות מתוכה יפסקו. במקום ישארו רק משרדי אגד.

python 4

New member
../images/Emo7.gifוגם תחנת הרכבת כבר לא מרכזית..

סוף הדרך למרכזית בת גלים
סופית בתאריך 2.1.05 תסגר התחנה אשר נפתחה בחיפה ב-8/1973, וכל פעילות קווי השרות מתוכה יפסקו. במקום ישארו רק משרדי אגד.
וגם תחנת הרכבת כבר לא מרכזית..
בת גלים! סופה של תקופה.

יש תמונות מהתחנה החדשה?

סוף הדרך למרכזית בת גלים
יש תמונות מהתחנה החדשה?
והיכן היא, גם בבת גלים, נומה , כל 30 שנה עוברים דירה? רגע, החישוב לא היה של תחנה משותפת לאוטובוסים ורכבות? ירדו מזה?

אורי404

New member
למה ירדו מזה?

יש תמונות מהתחנה החדשה?
והיכן היא, גם בבת גלים, נומה , כל 30 שנה עוברים דירה? רגע, החישוב לא היה של תחנה משותפת לאוטובוסים ורכבות? ירדו מזה?
למה ירדו מזה?
בספר של אגד רואים את "שילוב הרכבת ואגד" בתחנת בת גלים. כיום יש את תחנת חוף הכרמל, בה המרחק בין תחנת הרכבת לאוטובוס קטן יותר מזה של בת גלים. גם חיפה לב המפרץ אמורה להיות שילוב של השניים. כיום המרחק בין התחנות קרוב, אך לא צמוד. אולם, תחנת לב המפרץ ("המפרצית") היא תחנה זמנית (לא ידוע כמה זמן זה ה"זמני" הזה). אחרי ה"זמני" אמור להיות מסוף משולב, כולל (אבל זה יהיה, אם בכלל, עוד הרבה זמן) קו רכבת העמק המחודש.

צחקן

New member
אני זוכר אותה

סוף הדרך למרכזית בת גלים
אני זוכר אותה
ב"ה בימים טובים יותר.
עצוב לי עליך, בת גלים.

mucool2

New member
מישהו יודע מה יעשו במקום?

סוף הדרך למרכזית בת גלים
מישהו יודע מה יעשו במקום?

mister K

New member
חבל! יש לי הרבה זכרונות טובים משם!

סוף הדרך למרכזית בת גלים
חבל! יש לי הרבה זכרונות טובים משם!
מאוד אהבתי את התחנה הזאת שהייתה טובה בהרבה מהמפרצית המגעילה שלצערי נראה לי שתפעל עוד שנים רבות עד הקמת המסוף הקבוע.

TDR

New member
העבודות כבר התחילו

העבודות כבר התחילו
קווים 41, 42 אכן מפסיקים לפעול אולם קו 40, 40א ימשיך לפעול כרגיל בעתיד מתוכנן מסוף תחבורה קטן בצמוד לתחנת הרכבת בת גלים, באזור מגרשי החניה של היום.

Image of me

New member
מסוף בכניסה לתחנת הרכבת -

העבודות כבר התחילו
קווים 41, 42 אכן מפסיקים לפעול אולם קו 40, 40א ימשיך לפעול כרגיל בעתיד מתוכנן מסוף תחבורה קטן בצמוד לתחנת הרכבת בת גלים, באזור מגרשי החניה של היום.
רעיון מצוין! תמיד צריך ללכת את כל הדרך הזאת ברגל. אני לא מבין, אם 41 ו-42 מפסיקים לפעול, איזה קווים יעשו את העבודה במקומם? האם כל קווי נווה שאנן יגיעו מעתה ליטבתה? ומה עם הקווים 22, 28, 37, 24, 3, ואולי עוד קווים ששכחתי?

TDR

New member
פריסת הקווים החדשה

רעיון מצוין! תמיד צריך ללכת את כל הדרך הזאת ברגל. אני לא מבין, אם 41 ו-42 מפסיקים לפעול, איזה קווים יעשו את העבודה במקומם? האם כל קווי נווה שאנן יגיעו מעתה ליטבתה? ומה עם הקווים 22, 28, 37, 24, 3, ואולי עוד קווים ששכחתי?
פריסת הקווים החדשה
מבת גלים לעיר קו 17 מבת גלים להדר קווים 15, 16, 18 וכמובן קו 40 שממשיך לפעול כרגיל

Image of me

New member
תודה. ומה עם 3, 22, 24, 28, 37,

פריסת הקווים החדשה
מבת גלים לעיר קו 17 מבת גלים להדר קווים 15, 16, 18 וכמובן קו 40 שממשיך לפעול כרגיל
022, 037, 21, 99א, 102, ואולי שכחתי עוד כמה? הכי מעניינים אותי קווי הכרמל, מה יהיה איתם?

TDR

New member
הם נשארים במר. ב"ג, רק מיקום

022, 037, 21, 99א, 102, ואולי שכחתי עוד כמה? הכי מעניינים אותי קווי הכרמל, מה יהיה איתם?
הם נשארים במר. ב"ג, רק מיקום
התחנות השתנה.

Golf Bravo

New member
איך יגיעו לרמב"ם מהעיר והדר? אם

העבודות כבר התחילו
איך יגיעו לרמב"ם מהעיר והדר? אם
יבטלו את הקווים 41, 42

TDR

New member
כל הכבוד על התיחמון

כל הכבוד על התיחמון
מצא חן בעיניי איך שהכנסת את הודעתך לראש השרשור רעיון יצירעתי גם אם אינו הוגן.

fireman

New member
אני ביצעתי את זה....

כל הכבוד על התיחמון
מצא חן בעיניי איך שהכנסת את הודעתך לראש השרשור רעיון יצירעתי גם אם אינו הוגן.
אני ביצעתי את זה....
זה נקרא שרשור הודעות כאשר הגולשים אינם דואגים לעשות זאת בעצמם אני צריך לעשות את זה אחר כך. היות וספי שאל שאלה בנושא ואתה פתחת הודעה עם תשובה בנושא קישרתי את התשובה לשאלה באופן הגיוני.... נראה לך הגיוני לחבר שאלה מתחת לתשובה? אתה לא צריך להפגע מזה ידידי, פשוט אין סיבה, שרשור הודעות הוא דבר מקובל מאוד ונעשה באופן מאוד תכוף גם כאן בפורום וגם בשאר הפורומים בתפוז המשך גלישה מהנה ידידי!

TDR

New member
תמונות מהעבודות שנעשו היום - 1

תמונות מהעבודות שנעשו היום - 1

מצב
הנושא נעול.
למעלה