שינוי העבודה

מצב
הנושא נעול.
שינוי העבודה

שינוי העבודה
אני עובד אצל הבוס שלי כבר 18 שנה ועכשיו הוא רוצה להעביר אותי למשרד עבודה אחר בתפקיד קצת שונה, אין הרכעה בשכר או משהו אבל אני לא רוצה לעבור כי אני רגיל כבר למקום שאני עובד בו 18 שנה זה מקום מסודר ויש ועד והכל מה אני יכול לעשות על מנת שהוא לא יעביר אותי? אם לא אסכים הוא יכול לפטר אותי? תודה

זוי

New member
מקום עבודה אחר זה משרד אחר בעיר

שינוי העבודה
אני עובד אצל הבוס שלי כבר 18 שנה ועכשיו הוא רוצה להעביר אותי למשרד עבודה אחר בתפקיד קצת שונה, אין הרכעה בשכר או משהו אבל אני לא רוצה לעבור כי אני רגיל כבר למקום שאני עובד בו 18 שנה זה מקום מסודר ויש ועד והכל מה אני יכול לעשות על מנת שהוא לא יעביר אותי? אם לא אסכים הוא יכול לפטר אותי? תודה
מקום עבודה אחר זה משרד אחר בעיר

שיר ורד

New member
לא נראה לי שיש לך ברירה

שינוי העבודה
לא נראה לי שיש לך ברירה
המעביד רשאי לפטר אותך אם לא תסכים לעבור. תנסה להעזר בועד, אם כי אני מסופק אם הם יהיו מוכנים ויכולים להרתם לעזרתך. ככלל , בקשתו של המעסיק היא לגיטימית. לעומת זאת, לך אין סיבות מוצדקות לסרובך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה