שינוי בחיווי הפורומים - קיפול שרשור

מצב
הנושא נעול.

בשעות הקרובות ישתנה החיווי בפורומים, על מנת להקל על המערכת. השינוי יראה בדרך הבאה: באופן אוטומטי ובכל הפורומים, ברירת המחדל של הצפיה תהיה כאשר שרשורים בעלי יותר מ-35 הודעות, יתקפלו להודעה אחת, שממנה ניתן יהיה להגיע לשרשור כולו. מצב זה ניתן לבחירת המשתמש, כלומר, הגולשים יוכלו לקבוע לעצמם את החיווי המועדף עליהם בצורה הבאה:
ניתן יהיה לשנות את הצפיה למצב הישן על ידי הקלקה בצד שמאל עליון של עמוד הפורום, (מתחת לחלון החיפוש המתקדם, ליד חלון המועדפים).
כל משתתף יוכל לשנות את גודל השרשור שיתקפל, לפי שיקולו. המשך גלישה נעימה!

ישראל ב

New member
לדעתי זה לא טוב ../images/Emo46.gif

בשעות הקרובות ישתנה החיווי בפורומים, על מנת להקל על המערכת. השינוי יראה בדרך הבאה: באופן אוטומטי ובכל הפורומים, ברירת המחדל של הצפיה תהיה כאשר שרשורים בעלי יותר מ-35 הודעות, יתקפלו להודעה אחת, שממנה ניתן יהיה להגיע לשרשור כולו. מצב זה ניתן לבחירת המשתמש, כלומר, הגולשים יוכלו לקבוע לעצמם את החיווי המועדף עליהם בצורה הבאה:
ניתן יהיה לשנות את הצפיה למצב הישן על ידי הקלקה בצד שמאל עליון של עמוד הפורום, (מתחת לחלון החיפוש המתקדם, ליד חלון המועדפים).
כל משתתף יוכל לשנות את גודל השרשור שיתקפל, לפי שיקולו. המשך גלישה נעימה!
לדעתי זה לא טוב

וכבר אפשר להיווכח בזה. תסתכלו בשירשורים הארוכים שפתאום נהיו "כאילו" רק של הודעה אחת חתוכה.

oren*

New member
אין שום בעיה, בפינה השמאלית למעלה

לדעתי זה לא טוב

וכבר אפשר להיווכח בזה. תסתכלו בשירשורים הארוכים שפתאום נהיו "כאילו" רק של הודעה אחת חתוכה.
תוכל להחזיר את אופן הצפיה למקור.

ישראל ב

New member
על איזה פינה אתה מדבר?

תוכל להחזיר את אופן הצפיה למקור.
על איזה פינה אתה מדבר?
אני לא מבין. אני רק רואה שאם פותחים שירשור ארוך אז צריכים לסגור אותו ורק אחרי זה לעשות ריענון. לי זה לא נראה כל כך נוח. אבל אני לא קובע.

ישראל ב

New member
ועוד משהו

על איזה פינה אתה מדבר?
אני לא מבין. אני רק רואה שאם פותחים שירשור ארוך אז צריכים לסגור אותו ורק אחרי זה לעשות ריענון. לי זה לא נראה כל כך נוח. אבל אני לא קובע.
ועוד משהו
הוספתי עכשיו תגובה באחד השירשורים ה"מקופלים" והשירשור לא קפץ וגם אין שום סימן מבחוץ שנוספה הודעה בתוך השירשור ה"מקופל" הזה. אז איך אפשר לדעת אם קראתי או לא קראתי את השירשור הזה אם אין סימן מבחוץ?

ישראל ב

New member
אני חושב שהבנתי. כדאי לכולם לקרוא !

על איזה פינה אתה מדבר?
אני חושב שהבנתי. כדאי לכולם לקרוא !
מתחת לשם המשתמש בצד שמאל יש שורה קטנה שכתוב עליה "אופן הצפייה". צריך פשוט ללחוץ על זה ולסדר שהצפייה תהיה כמו מקודם בלי הסתרת תגובות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה