שינה ערבה

ribecca

New member
שינה ערבה

מי יודע מה בתרופות יאפשר לי להרדם בקלות גם לפני 2 לפנות בוקר, תודה חזק ונתחזק

טשטושה

New member
שינה מתוקה...

נסי אמבטיה חמימה ונעימה לפני השינה, הרתיחי כוס מים וחלטי שלוש כפות קוואקר והוסיפי את החליטה עם הקוואקר למי האמבט (בסוף תוכלי לשטוף) קוואקר מכיל ריכוז גבוה של ויטמין B - מאוד מרגיע מחד, מאידך - טקס האמבט בפני עצמו לפני השינה מרגיע. הקפידי לאכול ארוחת ערב עתירת דגנים מלאים וללא סוכרים (או פחמימות ריקות), תרגישי תחושת שובע רגועה כך שמימד נוסף יורד מרשימת גורעי השינה הטובה ממליצה לך בחום, לרכוש לעצמך מחברת/טייפ מנהלים/או חברה טובה לה את יכולה לספר את כל מה שמעסיק אותך, מטריד אותך ולא מאפשר לך לישון בלילה. ככל שתוציאי יותר - תוכלי להיות רגועה ונינוחה יותר, תוכלי לאפשר לעצמך שינה טובה ובריאות טובה. ארגני את יומך - אם את ישנה בצהרי היום - קצרי את המנוחה, היא בהחלט מעיבה על שנת הליל. הקפידי להיות עסוקה בפעילות החל בעיסוקי עבודה/בית ועבור בפעילות גופנית - אפילו טיול קצר אחה"צ עושה פלאות... הוסיפי חליטות קמומילה, מליסה במהלך היום ובערב והרי לך ציוד ראשוני ובנוסף ברכת הצלחה ממני, שינה מתוקה וערבה לך,

רינה17

New member
אפשר גם בלי תרופות

תדליקי טלוויזיה על ערוץ הקניות. ווליום בינוני/חלש הקול המונוטוני של המנחים שחוזר על עצמו כל הזמן, ירדימו אותך תוך עשר דקות. זה מה שאני עושה כאשר קשה לי להרדם. גם תוכניות ספורט, לא משנה באיזה ערוץ עושות יפה מאוד את העבודה. הייתה פעם גם איזו תוכנית לילה עם רפי רשף שהתחילה בעשר ואף פעם לא ידעתי מתי היא נגמרה כי נרדמתי בדקות הראשונות.

למעלה